Evanios Napisano 11 Maja 2016 Udostępnij Napisano 11 Maja 2016 (edytowane) hej! jako iż mam juz rok kands energy 1300 i jego przeznaczeniem byly lasy, to mnie zawiódł, wiec planuje na jego miejsce coś lepszego. Ten mi wiec zostaje do dyspozycji. Mysalem zeby go przerobić na mtb do streetu, albo do typowego dirtu takie, jak mają na redbull revange ale z biedniejszym osprzetem (bhopy, manuale itp.) tylko, ze nie wiem czy jest to w ogóle możliwe (watpie). Watpie by coś pozostało z tego roweru na finishu. Planowalem po trochu wymieniac czrsci. Pierwsze hydraulika na tył, a przedni w ogóle wywalic. Co sadzicie? Jest to do zrobienia czy nie ma szans? Edytowane 11 Maja 2016 przez Evanios Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alagor96 Napisano 11 Maja 2016 Udostępnij Napisano 11 Maja 2016 Na streecie się bardzo nie znam, ale mogę Ci powiedzieć, że marne szanse. W tym rowerze nic nie jest przystosowane do skoków. Wymiana hamulców nie da praktycznie nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panSocjolog Napisano 11 Maja 2016 Udostępnij Napisano 11 Maja 2016 Zacząłbym od wymiany ramy, kół i widelca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dran2 Napisano 11 Maja 2016 Udostępnij Napisano 11 Maja 2016 Przerób go na MTB do jeżdżenia po bułki, taki rower też się przydaje a idealnie w tej roli się sprawdzi. Koszt to 0 zł a będziesz miał fajna dojazdówkę bez sportowych ambicji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evanios Napisano 11 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Maja 2016 Nie bawi mnie to, bo dzieckiem nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 11 Maja 2016 Udostępnij Napisano 11 Maja 2016 Na upartego możesz z Kandsa zostawić siodełko i sztycę, bo żeby z niego zrobić sprzęt do streetu, to musiałbyś wymienić całą resztę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi