Witam, dostałem oto taki rowerek. Był on malowany więc na ramie nie widnieje żadna nazwa ani logo marki. Proszę was o pomoc w identyfikacji tego roweru. Na siodle widnieje logo Felt lecz na stronie tej marki nie mogłem znaleźć roweru z taką ramą i widłami. Nie wiem czym się kierować w poszukiwaniu jaka to marka, zakładam też, że rower może mieć akcesoryjne elementy bo również przy mocowaniu półek przewinął mi się napis Ritchey. Jeżeli potrzebne będą zdjęcia jakichś elementów lub z innej perspektywy to mogę takie dodać. Rowerek trochę przykurzony. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam
Pytanie
Gość Kuba
Witam, dostałem oto taki rowerek. Był on malowany więc na ramie nie widnieje żadna nazwa ani logo marki. Proszę was o pomoc w identyfikacji tego roweru. Na siodle widnieje logo Felt lecz na stronie tej marki nie mogłem znaleźć roweru z taką ramą i widłami. Nie wiem czym się kierować w poszukiwaniu jaka to marka, zakładam też, że rower może mieć akcesoryjne elementy bo również przy mocowaniu półek przewinął mi się napis Ritchey. Jeżeli potrzebne będą zdjęcia jakichś elementów lub z innej perspektywy to mogę takie dodać. Rowerek trochę przykurzony.
Z góry dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.