Daarioo Napisano 11 Maja 2016 Udostępnij Napisano 11 Maja 2016 Witam. Chciałbym zasięgnąć waszej opini co do tego roweru: Cone Cross 2.0. Jego cena na stronie producenta wynosi 649 eur. http://www.cone-bikes.de/Fahrrad/Cross-20-/86249 Natomiast na alledrogo znalazłem identyczny rower z jeszcze lepszym osprzętem w sklepie internetowym w cenie1139 zł. http://allegro.pl/rower-cone-cross-2-0-28-rama-alu-21-shimano-i6150589877.html Ogólnie jestem osobą racjonalną i nie wierze w oferty z kosmosu. Rower ma bardzo dobre komponenty jak na taką cenę (mówie o aukcji na allegro). Inne rowery z takim osprzętem kształtują się w cenie ok 1800 zł. Jak myślicie jest w tym jakiś haczyk..? I co o nim sądzicie? Nie rozpadnie się po pierwszym sezonie? Wcześniej zastanawiałem się nad rowerem Kross Evado 4 z 2015 r. Jego koszt to ok 1800 zł, czy jest sens aż tyle dopłacać? Dziękuję wszystkim za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo59 Napisano 11 Maja 2016 Udostępnij Napisano 11 Maja 2016 (edytowane) Firma z Pruszkowa robi "wejście smoka" na rynek - póki co mało kto o niej wie, a i opinii o rowerach brak. Kilka osób już do Pruszkowa wysyłałem - może ktoś coś napisze po powrocie... A jeśli masz wątpliwości to " idź w pewniaki" - lazaro integral v3 / kands maestro / spartacus 4.0 / scud atlantic (tylko rama 21").... Edytowane 11 Maja 2016 przez Pablo59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ghost985 Napisano 19 Maja 2016 Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 Ja też się zastanawiam, bo szukam sprzętu dla kumpla i za te pieniądze bym zaryzykował tego Cone 2.0 - cena to chyba na zachętę taka niska . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszU84 Napisano 25 Maja 2016 Udostępnij Napisano 25 Maja 2016 Panowie, jak ten amortyzator bedzie zachowywal sie pod 100kg kierowca? W zasadzie rower ma wszystko to czego mi potrzeba poza sztywnym widelcem... ale w tej cenie chyba nie ma co wybrzydzac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszU84 Napisano 28 Maja 2016 Udostępnij Napisano 28 Maja 2016 Niestety już bez możliwości edycji, czy mi się wydaje czy ten amortyzator ma blokade skoku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi