Nawrotek Napisano 22 Maja 2010 Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Uki - wpadaj dzisiaj do mnie o której chcesz - w końcu mam chwilę , bo od wczoraj byłem zalatany jak osioł 661713434 - mój gsm. Dzwoń jak co Ja dzisiaj sobie byłem w szczawnie na torze, i po czarnej trasie xc polatać Gdzie jutro walimy na bajka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OtakarMtb Napisano 22 Maja 2010 Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Jutro jak bedzie pogoda mozna zaatakować Sowe co wy na to jak sie zbierze fajna ekipa to mozna poleciec tak wstepnie myslałem z Nawrotem ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 22 Maja 2010 Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Sowa dobry pomysł będziemy jutro pod Neptunem o 10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mucios92 Napisano 22 Maja 2010 Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Ja też planuje jutro zahaczyć o Sowe także może się spotkamy ;] i potem gdzies razem polecimy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 23 Maja 2010 Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 No my dzisiaj 63km , sowa zaliczona w końcu ^^ I darmowa kiełbacha u góry była megaśna ;D W tygodniu może ślęża? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 23 Maja 2010 Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Jak i ostatnio wypatrzyłem z Wami plakat na zamku tak dziś zaliczyłem Grodno, jarmark księżniczek i walki rycerzy robiły wrażenie ... Ps jak ktoś chce LHM+ do Shimano itd to mam nadmiar.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OtakarMtb Napisano 23 Maja 2010 Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 W tygodniu mam druga zmiane wiec z rana na chwile moge polecieć jak cos:d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 23 Maja 2010 Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Ja w sumie też moge jechać, tak zeby do 14 sie wyrobić bo na prawko trzeba śmigać ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PatryQ Napisano 25 Maja 2010 Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 no dziś się trochę przeczołgaliśmy z PatryQiem, trasa "soczysta", rower trochę przybrał na masie w czasie jazdy, ale pogoda cudna trochę fotek dorzuciłem do majowych na dole o tu: Sowa no i mój "sławny" GPS: Trasa 22.05.2010 powoli wracam do standardów, mam na oku mały wypad do sąsiadów Czechów, do poniedziałku dam znać czy wyjdzie, to może się zgadamy... Mapka i profil trasy do tego wypadu. http://www.forumrowerowe.org/gallery/image/2771-22-05-10-profil-glinno-sowa-rosciszow/ http://www.forumrowerowe.org/gallery/image/2770-22-05-10-mapka-glinno-sowa-roscisow/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 25 Maja 2010 Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Akt rozpaczy. Leszcze którzy wraz ze mną mieli prowadzić naszą www odpadli, bo żona nie pozwala, bo sramto tamto, już zapomnieli co to rower itd... Dlatego oddam w dobre ręce: mtbswidnica (strona + domena), serwer opłaca sponsor (zresztą inny miał dać na koszulki itd ale jak pisałem wyżej koledzy moi zawiedli). Adres rozszedł się po Polsce i nie tylko, trzeba by to tylko ruszyć... Świdnica w przeciwieństwie do np. W-cha jeszcze w tym temacie leży. Czy ktoś chce pociągnąć temat (tak aby na bieżąco wrzucać traski, GPSy, maratony itd..), całość do zmiany, nawet teoretycznie jest wykonawca od strony technicznej.... Inaczej całość DELETE ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 25 Maja 2010 Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Ukasz, no ja bym mógł wrzucać nasze wypady na stronkę, trochę to ogarniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 26 Maja 2010 Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Co powiecie na Ślężę w piątek po waszych szkołach ? Można by skoczyć przez Wzgórza Kiełczyńskie tam koło wiatraku, wjechać od Tąpadła, zjechać z drugiej strony i dziękuje, dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 26 Maja 2010 Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 <ok> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 26 Maja 2010 Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Po szkole mogę jechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 27 Maja 2010 Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 to o ktorej jedziecie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OtakarMtb Napisano 27 Maja 2010 Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Stronka musi przetrwac szkoda to stracic i robic cos od nowa jest nas troche wiec mozna sie tym zając niekoniecznie jedna osoba Ja jutro sie wybierma na małe zakupki do Bike wiec chyba niedam rady , ale weekend koniecznie cos jedziemy Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 28 Maja 2010 Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Ja jadę nie wiem jak inni. Na weekend jedziemy do Czech? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 28 Maja 2010 Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Tja... do Czechosłowenii na Szpiczka !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 28 Maja 2010 Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Jak jutro będziecie gdzieś jechać to dajcie znać. Nie wiem tylko o której uda mi się do Swidnicy rano przyjechać, bo idę wieczorem wypić na miasto małe co nieco Jest więc spora szansa, że jutro na nogi o świcie nie wstanę, ale kto wie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 28 Maja 2010 Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 To jak wstaniesz to daj znać gdzieś się skoczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 28 Maja 2010 Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Jak coś to umawiajcie się jak wam wygodnie, na mnie nie patrzcie. Jak wstanę i dam radę dojechać do Swidnicy na czas to się do was dopasuję. Rano coś jeszcze napiszę, czy dam radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 28 Maja 2010 Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 a w niedziele jedziem gdzieś? taką większą ekipką... ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 28 Maja 2010 Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Pewnie że jedziemy. Do Czech? A jutro też gdzieś razem ciśniemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 28 Maja 2010 Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 czechyyyyyy , ok ;d jutro nie ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 29 Maja 2010 Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 I jak, dzisiaj nic nie szykujecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.