OtakarMtb Napisano 16 Maja 2010 Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Zdjecia fajnie powychodziły , Najlepsze jest to z Armanim zaraz po wypadku:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PatryQ Napisano 16 Maja 2010 Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 już jestem, szukanie plików do NOKIA ściągnęło wira ale już zwalczyłem go... wracając do dzisiejszej trasy kilka fot na linku niżej, powiem tak, gdyby nie spowolniał mnie co chwile ten kolega w niebieskim pewnie zrobiłbym więcej fotek ale.... Przeprawa 15.05.2010 oby tak dalej ... PS "Przewrotek" odezwij się ten GPS mnie męczy ... GPS już hula w ekipie (tylko dla soniaków) trasa: http://www.forumrowerowe.org/index.php?app=gallery&module=images&img=2729 profil: http://www.forumrowerowe.org/index.php?app=gallery&module=images&img=2730 hi hi tak czułem że to się skończy wirusem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 16 Maja 2010 Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 A na nokie to zatyra? Ten gps Twój jest lepszy od mojego ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PatryQ Napisano 16 Maja 2010 Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 A na nokie to zatyra? Ten gps Twój jest lepszy od mojego ! teoretycznie na wszystkim zatyra tyle że w noki jakies certyfikaty, blokady - próbowalismy z Ukaszem to obejsc ale tylko wiruska zlapal żeby nie było wątpliwości chodzi o aplikacje TrekBuddy - licencja free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OtakarMtb Napisano 16 Maja 2010 Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Trzeba sie znowu wybrac na takie błoto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 16 Maja 2010 Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 ihih bo to trzeba złamać telefona ;DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 16 Maja 2010 Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 HelloOX2 + Modo i nowe Nokie zrobione bez problemu ;P Brak problemów z certyfikatami i innym syfem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 17 Maja 2010 Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Albo to http://www.opda.net.cn/ tutaj sobie cert wyrobisz i będziesz mógł podpisywać aplikacje bez łamania telefonu ;D Polecam przeglądać w google chrome, bo tam jest wbudowany tłumacz stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 17 Maja 2010 Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 hehe nie mogę kolega PatryQ się przełamał i tu pojawił... na Nokii mej nic nie działa nawet ten program NOKI HELLLLP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 17 Maja 2010 Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 A co to za Nokia ?! Nie działa bo ? Woła o certyfikat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 17 Maja 2010 Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 no ten program od ze strony noki wgrał się odpala ale nic nie notuje ;( a trekbuddy woła certyfikat to nokia 6220 classic Proponuje odezwijcie się na GG jak macie pomysł 8477425 nie róbmy tu forum komórkowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarod Napisano 17 Maja 2010 Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Moze nie gps nie zalacza sie? U mnie czasem pol godziny lapie zasieg (n95), albo mogles sciagnac wersje do zewnetrznego odbiornika gps. A start nacisnales? Sports tracker bardzo fajny jest Chce wam sie jezdzic w ta piekna pogode co teraz mamy? Ja stracilem wene Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 17 Maja 2010 Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Ja jutro do południa lecę, bo ma nie padać Błoto to kocham, więc nie ma co kisić w domu Jarod - lustro kupiłeś ? Nic się nie chwalisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 18 Maja 2010 Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Program NOKII załapał w drodze do pracy w aucie - faktycznie na połączenie GPS musiałem nieźle czekać... Dziś po południu wyskoczę sprawdzić go rowerkiem ok. 17tej na Zagórze (asfalt). hehe z testu wynika że pracuję w polu (po przełączeniu mapy na hybrydę) TEST GPS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PatryQ Napisano 18 Maja 2010 Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 hehe nie mogę kolega PatryQ się przełamał i tu pojawił... na Nokii mej nic nie działa nawet ten program NOKI HELLLLP Się przełamał i nie ma problemu z certyfikatem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OtakarMtb Napisano 18 Maja 2010 Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 O której Jutro Wax planujesz leciec w las , bo ja do 14 w robocie potem jak nie bedzie padac moge tez smignac:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 20 Maja 2010 Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Dziś przejechałem się i nawet GPS załapał... (są małe mankamenty jak max speed zawyżona o ok 10km i wykres na www który jakby działał tylko do max 36km/h) ale... Żaden wyczyn ale może ktos dojdzie skąd błędy: Zagórze Jakieś plany na weekend ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 20 Maja 2010 Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Ja chcę polecieć w piątek po południu - jak co dzień, w sobotę może mi się uda, ale to późnym popołudniem i w niedzielę w sumie mogę rano/po południu - obojętnie. Można coś polatać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 20 Maja 2010 Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Wax o której jutro jedziesz? A na niedziele coś planujemy konkretnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 20 Maja 2010 Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Jutro to nie wiem, bo jestem w pracy i nie wiem do której mi zejdzie. Myślę, że gdzieś koło 16 na 2,5h można skoczyć gdzieś, gdziekolwiek. A w niedziele, można coś większego, zależy ile osób by jechało itd. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarod Napisano 20 Maja 2010 Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Dziś przejechałem się i nawet GPS załapał... (są małe mankamenty jak max speed zawyżona o ok 10km i wykres na www który jakby działał tylko do max 36km/h) ale... Żaden wyczyn ale może ktos dojdzie skąd błędy: Zagórze Jakieś plany na weekend ?? Max predkosc zalapal ci 68,5km/h, na wykresie tego nie ma bo wyskres usrednia predkosci z kilku sekund czy kilkunastu - z reszta to mozna chyba ustawic, po to zeby skokow mocnych na wykresie nie bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 20 Maja 2010 Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Jarod, Ty mnie lepiej napisz tu ładnie co to za akcje na rondzie ? Auto padło ? (Auriski o to nie podejrzewam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarod Napisano 21 Maja 2010 Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 hehe cienko-cienko mojej pani to nie cud techniki ale nawet taki amator jak ja potrafi je na skrzyzowaniu naprawic wystarczy klucz plaski nr 10. Aurisek smiga bezawaryjnie A co do lustrzanki to kasa się rozeszła i musze na razie odczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 21 Maja 2010 Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Ahoy! jakby ktoś się wybierał na zlot to oświadczam że mam osobo-rowero- miejsce. Koszt paliwa w sumie niewielki (lpg). Śmigamy we dwójke wiec kogoś jeszcze moge zabrać. Wyjazd prawdopodobnie w pietek rano. Pisać PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 22 Maja 2010 Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 no dziś się trochę przeczołgaliśmy z PatryQiem, trasa "soczysta", rower trochę przybrał na masie w czasie jazdy, ale pogoda cudna trochę fotek dorzuciłem do majowych na dole o tu: Sowa no i mój "sławny" GPS: Trasa 22.05.2010 powoli wracam do standardów, mam na oku mały wypad do sąsiadów Czechów, do poniedziałku dam znać czy wyjdzie, to może się zgadamy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.