Skocz do zawartości

[Świdnica]

Noritsu

Rekomendowane odpowiedzi

No ja se myślałem skoczyć na modliszów, potem na zagórze tam lasem spod złotego lasu, potem z zagórza na bojanice tam do góry, potem kawałek prosto do lutomii , potem na czerwony szlak wskoczyć i na sowe i potem wrócić lasami koło michałkowej do ścy

Ja może dzisiaj wyskoczę, ale później, bo muszę się jeszcze dostać do Świdnicy.

Ale w zeszłym tygodniu strzeliłem sobie bardzo fajną trasę i to dwa razy. Z centrum miasta przez Kraszewicką do Bystrzyckiej i później do Lutomii. Ale nie asfaltem przez Opoczkę, Bojanice, tylko równolegle idąca trasą R9 przez Krzyżową i Wieruszów. Dużo mniej asfaltu, sporo terenem, a tam gdzie są odcinki asfaltem jest duzo mniejszy ruch. Z Lutomii uderzyłem koło basenu na Przełęcz Walimską, a dalej do Glinna (na Sowę już nie było czasu), a z Glinna tą trasą, którą pokazał nam kiedyś Ukasz, lasem do Lubachowa. Można też zjechać do Bytrzycy i tak zrobiłem w drugi dzień. Tak w ogóle to bardzo fajny jest las w tej okolicy i można tam chyba pokombinować i znaleźć jeszcze inne opcje, poza kolejna - szybkim zjazdem w stronę Bojanic. Ukasz ma pewnie ten las już rozpracowany :yes:

Znam R9 Kraszowicki niemal pod Dzierżoniów ;)

Znam kilka wariantów dalej hehe koło Glinna ;)

Jak pozbędę się zarazy z płuc to zacznę już normalny tryb zwiedzania i wrzucę wam kilka ofert nowych tras (m.in. Rudawy), chwilowo mój zasięg spadł do max 50km ;(...

BĘDZIEMY O 10tej POD NEPTUNEM

tylko prosze tempo turysyk ;)

kolegen któery miał do mnie dziś wpaść "Wywrotek" wbij się na GG 8477425

zaraz zrzuce fotki i podam linka...

A gdzie dzisiaj jeżdziliście? Ja ruszyłem dopiero przed 12tą. Złoty Las, później zielonym szlakiem do Zagórza, zamek Grodno, rundka wokół zalewu i powrót do domu. Na zielonym szlaku miejscami było błoto niemal po osie. Jechałem z kumplem, który właśnie się przesiadł na spd-y. Raz się nie wypiął, ale miał farta, bo się zatrzymałem obok i go złapałem, ale drugim razem palnął centralnie w najgłębsze możliwe błoto :) A jak mu na początku wycieczki wspominałem, że jeszcze się taki nie urodził żeby na początku w spd-ach nie zaliczył parę gleb to tylko z powątpiewaniem kiwał głową :P

No ja właśnie na tym zielonym szlaku twarzą szorowałem po błocie ^^ Dobrze że miękko było :D Hmm , dzisiejszy wypad nieco pokręcony był jeśli chodzi o trasę - szkoda że gps mi się zwiesił, bo bym mapkę w neta wrzucił. Raczej przeprawowo dzisiaj było :D

Szlak błotnisty po tych opadach strasznie ale o to chodzi ;):D Nawrot miał krakse ale armani dał rade dalej jechac;p;p trasa fajna to musielismy sie minac czasowo jakos niedługo jak jechałes zielonym szlakiem i an grodno bo tez podjezdzalismy :)

już jestem, szukanie plików do NOKIA ściągnęło wira :P ale już zwalczyłem go...

wracając do dzisiejszej trasy kilka fot na linku niżej, powiem tak, gdyby nie spowolniał mnie co chwile ten kolega w niebieskim pewnie zrobiłbym więcej fotek ale.... ;)

Przeprawa 15.05.2010

oby tak dalej ...

PS

"Przewrotek" odezwij się ten GPS mnie męczy ...

wracając do dzisiejszej trasy kilka fot na linku niżej, powiem tak, gdyby nie spowolniał mnie co chwile ten kolega w niebieskim pewnie zrobiłbym więcej fotek ale.... :P

Dzisiaj nie byłem w formie, wiatr wiał i w ogóle. Postaram się poprawić następnym razem ;)

Pzdr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...