arek_wro Napisano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Ja też bym się wybrał. Mam tylko nadzieję, że prognozy pogody na weekend się nie sprawdzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 O której ruszacie i skąd przekażę namiar ? 10:30 spod Neptuna może być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 W sobote czy poniedziałek, bo już się pogubiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Poniedziałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 10:30 - nie szkoda wam dnia hehe ?? ale ok 10:30 pod neptunem przekażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Jeśli chcecie to może być 1000 najwcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolfram Napisano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Myślę, że standardowo od Lutomi lasem i od przełęczy na szczyt Będę po dzień wcześniejszym wyścigu przez co tempo będzie spokojne - wypad potraktuje jako rozjazd No obawiam się, że w Twoim przypadku to może nie wystarczyć Moje uczestnictwo stanelo pod znakiem zapytania niestety.. Ile myslicie potrwac moze sam dojazd i powrot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Będę zajechany po wyścigu i nie będę zapierdzielał, jadę tylko się rozjechać Nie wiem ile zajmie to czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 1 Maja 2010 Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 czołem ! Kto jutro ciśnie na Sowę ? Tak myślałem o 11:30 spod neptuna sobie skoczyć takim półturystycznym tempem czerwonym szlakiem przez lutomię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 1 Maja 2010 Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Ja jadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 1 Maja 2010 Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Ja jadę...palcem po monitorze obserwując Was na GPS-Tracking'u xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 2 Maja 2010 Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 I jak, byliście na Sowie? Szkoda, że za późno przeczytałem, bo też bym się chętnie wybrał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 2 Maja 2010 Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Ja jutro rezygnuje z wypadu ze względu, że nie ma chętnych, a po drugie jestem zrąbany po Pucharze Polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 3 Maja 2010 Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Arek , jedziesz dzisiaj? o 11:30 pod neptunem się spotykamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 3 Maja 2010 Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Właśnie się zastanawiam, bo pogoda jakaś taka nijaka. A gdzie się wybieracie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 3 Maja 2010 Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Do książa przez daisy , poczekajmy do 11:00 i zobaczymy co będzie dziać się z pogodą. W sumie dzisiaj ostatni dzień ciepła... Od jutra 7 stopni ma być http://new.meteo.pl/um/php/meteorogram_id_um.php?ntype=0u&id=1129 niby padać nie powinno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 3 Maja 2010 Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 ok, poczekajmy do 11.00 i wtedy zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 3 Maja 2010 Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Chyba faktycznie nie ma sensu jechać - wiatr jest gigantyczny i będzie lać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 3 Maja 2010 Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Ja sobie wyskoczę, ale tylko na chwilkę. Właśnie kumpel dzwonił, że chce gdzieś tu blisko się przejechać po płaskim, więc dzisiaj zrobię coś krótszego. Raz że pogoda niepewna, a dwa, że nie bardzo mam dzisiaj czas, bo po południu jadę do Wrocławia. Może za tydzień się uda. A byliście wczoraj na Sowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 3 Maja 2010 Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 A zgubiliśmy się w sumie w lesie i nie trafiliśmy xD ale i tak 50km wyszło, nowe szlaki poznaliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 3 Maja 2010 Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 to na Sowę da się zgubić ja wczoraj tempem turysty przewalczyłem >80km w nowym terenie, okolicach MRU i się nie zgubiłem , chcę tam wrócić jeszcze w tym roku, okolice cudne a koszty takiej wyprawy są minimalne. kilka foteczek: M R U - maj 2010 polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 3 Maja 2010 Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 No da się, da W bojanicach w lesie tam u góry pojechaliśmy prosto zamiast w prawo i wyskoczyliśmy w lutomii górnej ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 3 Maja 2010 Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 To dobrze wyjechaliście, bo czerwony szlak tak prowadzi. Później z Lutomii dalej na Sowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 albo dla nadrobienia i ominięcia tej walki z łąkowym wzgórzem na czerwonym szlaku, w Lutomii w prawo lekko asfaltem i potem tam jest po lewej skrót leśny na łąki nad Michałkową (te same co są jakbyście skręcili w prawo tam gdzie napisałeś) ... zjazd do Glina i dalej Przełęcz Walimska ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Ajj , kiedyś się kulniemy w kupie to wtedy się nie zgubimy Jedzie ktoś do Zdzieszowic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.