Wax Napisano 10 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 ;D - xD hyh.!~ Wojtek, już jesteś spisany na straty, nie masz co składać bo już nie zdążysz z formą...będziemy Ci odstawać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 10 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Ha ha Już nie mam szans . Będę jeździł z gorszymi bo nie dam rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 10 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Hha, pozamiatane w temacie. Wojtek sprzedaj resztę sprzętu i zacznij grać w szachy albo kup sobie liny i zacznij się wspinać ;D na jakieś stepy Akermańskie xD - lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 10 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Ha ha liny tez są fajne. Albo będę w CSa grał nałogowo. Nie tak na serio to złoże rower i będę się patrzył na niego tylko. To też fajne zajęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 11 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 a ja mam rower złożony ..nawet dwa i co hehe Wojtek nie bedzie ostatni, jestem jeszcze ja hehe ... ja zdobyłem jedynie +8kilo sadełka przez grudzień ...styczeń a trening zacznę po roztopach bo zdrowie zawiodło ;( po za tym wypadzik widzę wypaśny, trzymajcie tak dalej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camion69 Napisano 27 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Widze ze na watku cisza... no coz ja wlasnie startuje dookola Slezy zielono-niebieskim szlakiem Moze wjade tez na szczyt zobacze jak to czasowo bedzie wygladac Niebo bezchmurne piekne sloneczko +6*C prawie bezwietrznie az grzech w domu siedziec Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 27 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 ...az grzech w domu siedziec Pozdr. Ja tam nie siedzę, treningi idą pełną parą A co tam u reszty słychac? Pozdrower! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 28 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 U mnie też treningi idą pełną parą. Ale w Counter-Strike. A tak na serio to już w przyszłym tygodniu rower będzie skończony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 15 Marca 2010 Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Hej! Ma ktoś ochotę na rower w piątek po godz.14? Lekki trening najlepiej na szosie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 17 Marca 2010 Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Ja pewnie w sobote i niedziele gdzieś wyskoczę. Ale raczej nie na szosę. Muszę tylko rower doprowadzić do porządku, bo po ostatnim wypadzie lekko się usyfił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 17 Marca 2010 Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Hmmm to może my też byśmy się zabrali gdzieś w las W sobotę widziałem że 15 stopni ma być, więc nie taki zły pomysł to jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 17 Marca 2010 Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Nie wykorzystać takiej pogody to grzech Jak się jakaś mała grupka zbierze, to ja chętnie dołączę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 18 Marca 2010 Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 W sobotę i niedzielę nie mogę bo mam objazd trasy i wyścig. Jeśli jutro nikt nie chce szosy to trudno - sam pojadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 18 Marca 2010 Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Jak coś to z wami pojadę w sobotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 19 Marca 2010 Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Arek , wpadasz jutro do nas? Jak co to proponuję o 11:00 pod Neptunem na ryneczku, trasa w kierunku grodna (raczej na lajcie bo wiadomo - wszyscy jeszcze zastani ) Ew. jakieś modliszów i tam lasami do góry - błotko jest fajne ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 19 Marca 2010 Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Ok to ja jadę. Oczywiście tempo spokojne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 19 Marca 2010 Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Ok, postaram się być o 11.00 w Rynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 19 Marca 2010 Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Ok będziemy czekać. Do jutra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 20 Marca 2010 Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 O której jutro jedziemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 20 Marca 2010 Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Może koło 10:00? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 20 Marca 2010 Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Niech Wax skrobnie czy mu pasi - ja się dostosuję bo i tak rano wstaję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 20 Marca 2010 Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Ok niech Wax napisze ja się dostosuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 20 Marca 2010 Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Wojtek, weź sobie napompuj rebe na dole tak z 65 psi a u góry 105 psi - powinien ci lepiej chodzić jutro 11:00 pod neptunem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 20 Marca 2010 Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Ok to do 11. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 21 Marca 2010 Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Ja też się chyba zjawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.