camion69 Napisano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Qadem po Zalewie Mietkowskim to jest dopiero jazda! A co do bika to dzisiaj zaliczylem Ślęże! Tak tak dzisiaj! Jak wyjezdzalem z domu bylo -17*C Pod gore spoko rozgrzalem sie i bylo ciepelko gorzej z gory gdy trzeba trzymac za klamki w zasadzie zero pedalowania i szybko sie organizm wychladza Juz pd domem w zasadzie zamarzla mi kierownica Ale naprawde extra Polecam!(tylko dobrze sie ubierzcie!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fcyogi Napisano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Ma ktoś info co się dzieje na Wielkiej Sowie? Na tej ich oficjalnej stronce dane pogodowe nie działają, a zdjęcia są z 4 grudnia... A jeśli chciałby ktoś dane ze Śnieżki jest uruchomiona radioamatorska stacja czeskiego krótkofalowca. Więcej można sobie zobaczyć pod linkiem http://aprs.fi/weather/Snezka albo odebrać radiowo, ale to już wiecej zabawy:P Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Coś się cisza zrobiła na świdnickiej grupie. Ja w sobotę zainaugurowałem sezon od małego wypadu. Muszę przyznać, że taka jazda w śniegu to prawdziwy czad a rocket rony nawet nieźle sobie radzą. Przy okazji potestowałem nową zabawkę - garmina edge Jedna fotka z wypadu: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/028cee211b08ba22.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Hehe...ja również w sobotę zacząłem jeździc, bo niestety wcześniej choroba przeszkodziła No jazda w takich warunkach jest miodna - popieram. A może jak pogoda dopisze to byśmy się grupą gdzieś wybrali za tydzień w niedzielę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Coś się cisza zrobiła na świdnickiej grupie. Ja w sobotę zainaugurowałem sezon od małego wypadu. Muszę przyznać, że taka jazda w śniegu to prawdziwy czad a rocket rony nawet nieźle sobie radzą. Przy okazji potestowałem nową zabawkę - garmina edge Jedna fotka z wypadu: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/028cee211b08ba22.html Dokładnie Rocket Rony dają rade na śniegu. Nawet na lodzie. Może złoże rower do końca tygodnia to pojadę z wami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Ja bym się wybrał, ale jak będzie podobna pogoda jak wczoraj. Jak będzie minus dziesięć albo mniej to ja dziękuję Wczoraj jeździło się naprawdę przyjemnie, dwa stopnie na plusie i słońce. Tylko trzeba wybrać rozsądną trasę, żeby dało się jechać, a nie grzęznąć po piasty w śniegu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Tak, tak dokładnie, bo ja też na mróz się nie pcham Trasa? Nie mam pojęcia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Pogoda ma być już lepsza. Opadów już ma nie być. A temperatura około 0. Tak przynajmniej słyszałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolfram Napisano 3 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Mnie też zdarzyło się wybrać jakiś czas temu i właśnie myślałem o powtórce w ten weekend czyli 6(sobota-chyba przed południem raczej) albo w niedziele(po 9/przed 10). Także dajcie znać bo jak waidomo, fajniej się jeździ grupowo;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 3 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 O proszę to widzę, że tu wszyscy ostro trenują hehe... Ja co do weekendu się wypisuję, bo nie dam rady - coś innego mi wypadło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 3 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Ja planowałem wyskoczyć na rower w nadchodzący weekend, ale dopadło mnie przeziębienie. Nie wiem czy to zasługa przejażdżki w ubiegłą sobotę, czy może zimnego piwka, ale gardło mam koloru dojrzałej maliny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 4 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 To ja mogę jechać tylko dajcie znać wcześniej gdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolfram Napisano 4 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 No to Panie Wojtku zostaliśmy sami.. Myslales o jakiejś dłuższej trasie? Bo szczerze mówiąc ja bym się przejechał do okoła tamy jak ostatnio(30km licząc od świdnicy) no i chyba wolałbym jednak niedziele. Co Ty na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 5 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 hmm pogoda "pikna" więc powodzenia (ja antybiotyk ;() ... co do pytania co na Sowie to tu fotki ze stycznia (by Kerownik), z przyczyn oczywistych wyprawa piesza: SOWA ZIMA i widok z Kalenicy: Kalenica pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 5 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 co do pytania co na Sowie to tu fotki ze stycznia (by Kerownik), z przyczyn oczywistych wyprawa piesza: SOWA ZIMA i widok z Kalenicy: Kalenica pozdro Extra fotki - mega ----------------------------- A w tygodniu może ktoś by miał ochotę na rower, czy pracujecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 5 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 No to Panie Wojtku zostaliśmy sami.. Myslales o jakiejś dłuższej trasie? Bo szczerze mówiąc ja bym się przejechał do okoła tamy jak ostatnio(30km licząc od świdnicy) no i chyba wolałbym jednak niedziele. Co Ty na to? Ok możemy jechać na tamę. Niedziela mi pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolfram Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 To co powiesz na godzinę 10:10 nad zalewem przy śluzie (tam obok tego skate parku)? Będzie jeszcze mój znajomy w porywach dwóch:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Ok to może 10:30 może być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolfram Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Ok. to o 10:30 Do zobaczenia;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Ok to do jutra jak by coś się zmieniło to ci napisze smsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 7 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Hej! I jak tam przebiegł wypad kolegom? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolfram Napisano 9 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Hej;) Wypad wypadł znakomicie:) Spontanicznie uderzyliśmy na Glinno:P (przez Michałkową) Powrót tą samą drogą. Znajomy zaliczył dwie gleby gdzieś między tymi wioskami:P Ale on narciarz to rozumiem, że poniosło na zjeździe.(przy moich ~35 on mi sie oddalał) Tyle, że asfalt pokryty lodem okazał się troche twardszy od dajmy na to zbitego śniegu na stoku narciarskim^^ Oto pare fotek:) Wojtek żałuj żeś przegapił wyjazd;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 9 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 No to się zapędziliście, ładnie, ładnie Wojtek już chyba zrezygnowałeś? Nic nie jeździsz, nie trenujesz - zacznij bo na wyścigach Cie połkną! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 10 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 No to się zapędziliście, ładnie, ładnie Wojtek już chyba zrezygnowałeś? Nic nie jeździsz, nie trenujesz - zacznij bo na wyścigach Cie połkną! Przypomnę Ci twoje słowa. "Martw się o siebie". To moja sprawa co robię. Złoże rower będę jeździł. Zobaczymy w sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 10 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahhahahahahhaahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahaahahahahahaahahahahahahahaahahhahahahahahahahahahahahahahah ahhahhahahahahhaahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.