Skocz do zawartości

[Świdnica]

Noritsu

Rekomendowane odpowiedzi

Qadem po Zalewie Mietkowskim to jest dopiero jazda! A co do bika to dzisiaj zaliczylem Ślęże! Tak tak dzisiaj! :) Jak wyjezdzalem z domu bylo -17*C Pod gore spoko rozgrzalem sie i bylo ciepelko gorzej z gory gdy trzeba trzymac za klamki w zasadzie zero pedalowania i szybko sie organizm wychladza Juz pd domem w zasadzie zamarzla mi kierownica Ale naprawde extra Polecam!(tylko dobrze sie ubierzcie!)

Ma ktoś info co się dzieje na Wielkiej Sowie? Na tej ich oficjalnej stronce dane pogodowe nie działają, a zdjęcia są z 4 grudnia...

A jeśli chciałby ktoś dane ze Śnieżki jest uruchomiona radioamatorska stacja czeskiego krótkofalowca. Więcej można sobie zobaczyć pod linkiem http://aprs.fi/weather/Snezka albo odebrać radiowo, ale to już wiecej zabawy:P

Pozdro.

• 1 miesiąc temu...

Coś się cisza zrobiła na świdnickiej grupie. Ja w sobotę zainaugurowałem sezon od małego wypadu. Muszę przyznać, że taka jazda w śniegu to prawdziwy czad :) a rocket rony nawet nieźle sobie radzą. Przy okazji potestowałem nową zabawkę - garmina edge :P Jedna fotka z wypadu:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/028cee211b08ba22.html

Coś się cisza zrobiła na świdnickiej grupie. Ja w sobotę zainaugurowałem sezon od małego wypadu. Muszę przyznać, że taka jazda w śniegu to prawdziwy czad ;) a rocket rony nawet nieźle sobie radzą. Przy okazji potestowałem nową zabawkę - garmina edge :P Jedna fotka z wypadu:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/028cee211b08ba22.html

Dokładnie Rocket Rony dają rade na śniegu. :)

Nawet na lodzie.

Może złoże rower do końca tygodnia to pojadę z wami.

Ja bym się wybrał, ale jak będzie podobna pogoda jak wczoraj. Jak będzie minus dziesięć albo mniej to ja dziękuję ;) Wczoraj jeździło się naprawdę przyjemnie, dwa stopnie na plusie i słońce.

Tylko trzeba wybrać rozsądną trasę, żeby dało się jechać, a nie grzęznąć po piasty w śniegu.

Mnie też zdarzyło się wybrać jakiś czas temu i właśnie myślałem o powtórce w ten weekend czyli 6(sobota-chyba przed południem raczej) albo w niedziele(po 9/przed 10). Także dajcie znać bo jak waidomo, fajniej się jeździ grupowo;)

DSC01748.jpg

No to Panie Wojtku zostaliśmy sami.. Myslales o jakiejś dłuższej trasie? Bo szczerze mówiąc ja bym się przejechał do okoła tamy jak ostatnio(30km licząc od świdnicy) no i chyba wolałbym jednak niedziele. Co Ty na to?

No to Panie Wojtku zostaliśmy sami.. Myslales o jakiejś dłuższej trasie? Bo szczerze mówiąc ja bym się przejechał do okoła tamy jak ostatnio(30km licząc od świdnicy) no i chyba wolałbym jednak niedziele. Co Ty na to?

Ok możemy jechać na tamę.

Niedziela mi pasuje.

Hej;) Wypad wypadł znakomicie:)

Spontanicznie uderzyliśmy na Glinno:P (przez Michałkową) Powrót tą samą drogą. Znajomy zaliczył dwie gleby gdzieś między tymi wioskami:P Ale on narciarz to rozumiem, że poniosło na zjeździe.(przy moich ~35 on mi sie oddalał) Tyle, że asfalt pokryty lodem okazał się troche twardszy od dajmy na to zbitego śniegu na stoku narciarskim^^

Oto pare fotek:)

DSC01873.jpg

DSC01871.jpg

DSC01853.jpg

Wojtek żałuj żeś przegapił wyjazd;)

No to się zapędziliście, ładnie, ładnie ;)

Wojtek już chyba zrezygnowałeś? Nic nie jeździsz, nie trenujesz - zacznij bo na wyścigach Cie połkną!

Przypomnę Ci twoje słowa.

"Martw się o siebie".

To moja sprawa co robię.

Złoże rower będę jeździł.

Zobaczymy w sezonie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...