Skocz do zawartości

[Świdnica]

Noritsu

Rekomendowane odpowiedzi

Ja dzisiaj spokojnie, zaliczylem jakies 30km w okolicach Zlotego Lasu. Spotkalem nawet Ukasza, ale ja juz wracalem i jechalismy w przeciwnych kierunkach, wiec tylko chwile pogadalismy.

Niestety troche dzisiaj wialo, i na otwartej przestrzeni robilo sie nieprzyjemnie. Ale i tak nie ma co narzekac, w koncu to prawie grudzien, a dalej mozna jezdzic bez popadania w hardcore :voodoo:

jak Arek przepowiedział tak i się stało spotkaliśmy się na mijance w Bystrzycy,

ja dziś asfalt do tamy i z powrotem 22km około, jak pisałem doktorek stwierdził cos z oskrzelami itd, przepisał antybiotyki itd, ale nic nie leczy tak jak rowerek zwłaszcza w słonku i piknych okolicach,

w drodze powrotnej przysiadłem w słonku na pare minut pod jedną z ładniejszych budowli na tej trasie (dla kolegów oglądaczy ząłączam fotko z kom.)

38289.jpg

mam nadzieję że chorubsko puści zanim dobra pogoda odpuści i jeszcze coś powalczę ...

Cześć Wszystkim! Jestem z Marcinowic - ci którzy jeżdżą w kierunku Ślęży wiedzą gdzie to jest. A propos Ślęży to co weekend objeżdżam niemal że całą i znam fajne ścieżki Jeśli ktoś chciał by się dołączyć to zapraszam. Może jazda nocna? - przyznam że jeszcze nigdy nie próbowałem ale chyba było by ciekawie heh Pozdr.!

Ja jestem za, co prawda wole jak na razie jazde w dzien złaszcza w nieznanym terenie, ale ze szybko robi sie ciemno to trzeba korzystac z kazdej chwili na rowerze. Ja znam jedna jedyna scieżke na Ślężę od P.Tąpadła , chetnie bym poznał jakies inne, tyle że nie wiem jak z moją kondycją, miesiąc czasu juz nie jezdzilem ;]

Ja jestem za, co prawda wole jak na razie jazde w dzien złaszcza w nieznanym terenie, ale ze szybko robi sie ciemno to trzeba korzystac z kazdej chwili na rowerze. Ja znam jedna jedyna scieżke na Ślężę od P.Tąpadła , chetnie bym poznał jakies inne, tyle że nie wiem jak z moją kondycją, miesiąc czasu juz nie jezdzilem ;]

Cześć! Powiem Ci że ja też wjeżdżam od przełęczy Tąpadła bo tak naprawde żadnym innym szlakiem na górę rowerem nie dojedziesz. Znam fajne i naprawdę bardzo techniczne zjazdy(dzisiaj zaliczylem dwie niegroźne gleby ;)). Prędkość zjazdu jest niewiele wieksza od prędkości podjazdu ale adrenaliny nie brakuje. A o kondycję to sie nie martw ja miałem przerwę 10 lat(sic!) i jeżdżę dopiero 5 tydzień(315km 70/30 ciężki teren/asfalt). Jeśli był byś chętny lub ktokolwiek inny to nie ma problemu możemy się zgadać na przyszłą sobotę. Tymczasem pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...