Skocz do zawartości

[Świdnica]

Noritsu

Rekomendowane odpowiedzi

Skoro plan juz jest, to teraz niech reszta zdecyduje sie na jakiś termin, sobota czy/i niedziela. Zrobimy liste i bedzie cacy. Miejsce spotkań i godz ustali sie na kilka dni przed wyprawą. Jeśli komuś nie pasuje (dwie mozliwosci to i tak duzo) zapraszamy na termin majowy <_<

W ten weekend postaram sie byc jeszcze na Wlk Sowie to zdam relacje ile sniegu, błota i wiatrołomów...

Pozdro

nie potrafi i nie jest duzy - plac o wielkosci max 50 m to duzy plac? jesli przyjedziesz to nie ma bata zebys nie zauwazyla rowerzysty lub grupy - z reszta zawsze punkt zborny byl przed empikiem przy stojaku rowerowym (chyba jedyny sensowny moment na jego wykorzystanie heh)

Kurcze dawajcie wszyscy w niedziele

Wax nie marudź, że na stancje jedziesz - ostatni autobus masz o 8 spokojnie zdążysz.

Szkoda się dzielić na 2 grupy

Ja do wałbrzycha nie pojade - za daleko wyjdzie, dla mnie to początek sezonu. Mogę się z wami spotkać gdzieś na trasie

Jarod, z wielką chęcią w niedzielę, ale ja mam pociąg w niedzielę do domu z Wrocławia o 18 i jakoś muszę na niego jeszcze dojechać. Nie chce siać zamętu, ale no terminy nie zawsze wszystkim niestety pasują. Chyba że w trakcie wycieczki z Gev gdzieś zboczymy do domu żebym mógł jakoś na poniedziałek do domu wrócić. Stąd jak dla nas jeżeli o większy wypad chodzi sobota była by najlepsza.

Ehehe, Jarod takiej motywacji było mi trzeba. Ok jedziemy jedną grupą, będzie kozacka wyprawa (obowiązkowo wziąć aparaty ! a jak nie to ja wezme :D)

Postaram się tak zorganizować ze wszystkim, że pojade w niedziele.

Jarod nie marudź, dasz rade, nikt nas nie goni pojedziemy razem wezmę linę będe Cię ciągnął :w00t:

Kurcze dawajcie wszyscy w niedziele

Wax nie marudź, że na stancje jedziesz - ostatni autobus masz o 8 spokojnie zdążysz.

Szkoda się dzielić na 2 grupy

Ja do wałbrzycha nie pojade - za daleko wyjdzie, dla mnie to początek sezonu. Mogę się z wami spotkać gdzieś na trasie

nie kazesz marudzic waxowi ze nie pasi mu w niedziele a ty sam marudzisz ze to początek sezonu i nie bedziesz jechal do walbyrzycha ;):(

No bo to daleko będzie, dawno nie jechałem takiej długiej wycieczki :( Ale się dostosuje jak inni dadzą rade to co ja nie dam hehe. Wezme odpowiedno dużo batonów, bełen bukłak picia i może dojade

A teraz was postrasze raz byłem 55 w open na maratonie w boguszowie ;) bójcie się

a ja 95 w m ktorejstam (do 30 lat) w bikemaratonach - w prawdzie w 2005 ale za to 17 kilowym kowadlem ;)

mysle ze najistotniejsze bedzie tempo a nie dystans. mozna zrobic 100 km ale przez caly dzien i wlasciwie odbywa sie to bez zmęczenia. i o dziwo bardziej zmeczony jestem gdy jade sam i nikt mnie nie popędza :(

Ja chyba też zaczne ze Świdnicy bo sumie nasze trasy nie beda sie krzyzowac. Duzą grupą razniej zawsze, bo tak przedzierać do Wałbrzycha samu to troche lipnie.

Nawrotek, ale musiales sobie nagrabic ;p szlaban na kompa... ja jak mialem szlaban to tylko na granie, bo np z neta moglem korzystac bo do nauki byl potrzebny:)

Noritsu, śmiało śmiało im wiecej nas tym lepiej; jakie starego? w tym wieku ponoc sie osiąga szczytową formę.

Hehe wbijaj do Świdnicy ;p łatwo powiedziec, tylko trzeba tam jakos dotrzec

Rowerem to bede miec o 50 km wiecej od was(a to nie fair:), wiec chyba załatwie sobie jakis transport powrotny, żebym nie padł w drodze i był żywy następnego dnia ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...