Skocz do zawartości

[Świdnica]

Noritsu

Rekomendowane odpowiedzi

rockrider poczytaj swoje posty i przemyśl to co w nich piszesz. Unosisz się jak nie wiem co, na razie jeździłeś w przedszkolu, wystartuj chociaż raz w maratonie eski - jak będziesz w top 10 w m1 to naprawdę jesteś dobry.

A teksty o tym, że jazda w trudnych warunkach w mtb nie daje przyjemności są co najmniej nie na miejscu...

Chłopcy co jest? Wiśnia w 10-tce m1 będzie na bank, za rok sam mam apetyt na pierwszą 10-tkę w m1.

P.S W przyszłym roku też mogę do Was wpaść pojeździć:D?

@Wiśnia

Jesteś w tym gronie najmłodszy, także jak Ci już 3 osoba mówi żebyś spuścił z tonu, to to zrób. Bo skończy się na tym, że będziesz musiał jeździć sam a tego chyba nie chcesz? Tak czytam te posty jeszcze raz, to pierwszy sprowokowałeś Inferka mówiąc że w takich warunkach nie będzie żadnej przyjemności z jazdy.. a może on tak lubi i chce poprawić technikę jeszcze? Stary, wyluzuj :)

Ile śniegu w górach!! ile zabawy!!

Pod górkę ciężko (sporo balansowania rowerem, płynnego pedałowania i dobrego operowania biegami),

w dół sporo zabawy ,prędkości minimalne bo snieg stawia duze opory (v-max moze ze 25),

wcale nie było zimno w górach, w ciągłym ruchu się tego tak nie odczuwa. Najgorzej było zjechać z kamionek do pieszyc asfaltem- straszne przeciągi :) Oktawian potem wrzuci konkretne fotki.

Super wyjazd. W moim przypadku zjazd w terenie odbywał się z odpiętymi hamulacmi (v-brake), bo się zapychały okrutnie. Do tego z pedałów robiły mi się "bałwanki" - oblepiały się śniegiem.

Sama przyjemność z jazdy w innych niż zwykle warunkach. I jestem chętny na kolejny taki wyjazd :)

pozdro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...