Nawrotek Napisano 17 Października 2009 Udostępnij Napisano 17 Października 2009 rockrider poczytaj swoje posty i przemyśl to co w nich piszesz. Unosisz się jak nie wiem co, na razie jeździłeś w przedszkolu, wystartuj chociaż raz w maratonie eski - jak będziesz w top 10 w m1 to naprawdę jesteś dobry. A teksty o tym, że jazda w trudnych warunkach w mtb nie daje przyjemności są co najmniej nie na miejscu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 17 Października 2009 Udostępnij Napisano 17 Października 2009 I tu Cie Nawrot zaskocze, w M1 w 10 byłem prawie zawsze, a nawet udawało sie byc nieraz w 5 A w M0 zawodnicy z którymi jeździłem w 95% byli odemnie starsi o rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 17 Października 2009 Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Chłopcy co jest? Wiśnia w 10-tce m1 będzie na bank, za rok sam mam apetyt na pierwszą 10-tkę w m1. P.S W przyszłym roku też mogę do Was wpaść pojeździć? @Wiśnia Jesteś w tym gronie najmłodszy, także jak Ci już 3 osoba mówi żebyś spuścił z tonu, to to zrób. Bo skończy się na tym, że będziesz musiał jeździć sam a tego chyba nie chcesz? Tak czytam te posty jeszcze raz, to pierwszy sprowokowałeś Inferka mówiąc że w takich warunkach nie będzie żadnej przyjemności z jazdy.. a może on tak lubi i chce poprawić technikę jeszcze? Stary, wyluzuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 17 Października 2009 Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Ok wyluzuje, a co do Infera to ja wypowiadam tylko swoje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 17 Października 2009 Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Ile śniegu w górach!! ile zabawy!! Pod górkę ciężko (sporo balansowania rowerem, płynnego pedałowania i dobrego operowania biegami), w dół sporo zabawy ,prędkości minimalne bo snieg stawia duze opory (v-max moze ze 25), wcale nie było zimno w górach, w ciągłym ruchu się tego tak nie odczuwa. Najgorzej było zjechać z kamionek do pieszyc asfaltem- straszne przeciągi Oktawian potem wrzuci konkretne fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fcyogi Napisano 17 Października 2009 Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Super wyjazd. W moim przypadku zjazd w terenie odbywał się z odpiętymi hamulacmi (v-brake), bo się zapychały okrutnie. Do tego z pedałów robiły mi się "bałwanki" - oblepiały się śniegiem. Sama przyjemność z jazdy w innych niż zwykle warunkach. I jestem chętny na kolejny taki wyjazd pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 17 Października 2009 Udostępnij Napisano 17 Października 2009 to mam rozumiec ze sezon zimowy w pl otwarty, pytal chlopk nie z miasta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 17 Października 2009 Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Sezon otwarty... jak widać Jazda w trudnym terenie sprawia ogrom radochy... Ciastek wpadaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 17 Października 2009 Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Wow ! Ale śniegu w górkach : OO Aż jutro się przejadę chyba w Wasze regiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 17 Października 2009 Udostępnij Napisano 17 Października 2009 a to biale to co to jest.... u nas zrobilo sie chlodno, tem ok 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 17 Października 2009 Udostępnij Napisano 17 Października 2009 A przejedź, przejedź- tylko sie cieplej ubierz i mnie poinformuj to może też wyskocze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 17 Października 2009 Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Ja też tak chcę! U mnie już ani śladu śniegu, nawet wyskoczyć na rower nie zdążyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 17 Października 2009 Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Jak bd już w Twoich okolicach to dam znać na gsm. Ale raczej z samego rana będziemy atakować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 17 Października 2009 Udostępnij Napisano 17 Października 2009 wypada dodać.... TERE FERE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 18 Października 2009 Udostępnij Napisano 18 Października 2009 http://picasaweb.google.pl/andzia955/WynikiWyszukiwaniaDlaWyrazenia17102009# Fotki Oktawiana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 21 Października 2009 Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Jedzie ktoś gdzieś na weekend? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 21 Października 2009 Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Ja jade... ale do Wrocka :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 21 Października 2009 Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Haha...zbyt rowerowe to nie jest! Ja bede jechał do Szczawna prawdopodobnie Możesz sie zabrac ze mną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 21 Października 2009 Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Chopcy nie róbcie mi tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 21 Października 2009 Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Ja też bym chętnie gdzieś śmignął w weekend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 22 Października 2009 Udostępnij Napisano 22 Października 2009 To gdzieś na pewno pojedziemy ja raczej z Mateuszem pojade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 22 Października 2009 Udostępnij Napisano 22 Października 2009 No i fajnie Tylko podkreślam my będziemy jechac autem z rowerami na traskę do szczawna i moze do książa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 22 Października 2009 Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Jeżeli tempo miałoby być w miarę turystyczne, to może bym się z wami zabrał. Zapakuję sie w swoje auto i mogę jechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 22 Października 2009 Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Trasa w szczawnie to oczywiście traska xc, bo chcemy trochę techniki się nauczyc,a książ to juz luzik Ale zapraszam- im więcej tym lepiej PS. Jechalibyśmy pewnie w sobote rano- ale napisze jeszcze co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 23 Października 2009 Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Jednak nici z jutrzejszego wypadu - zrezygnowaliśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.