inferek Napisano 10 Października 2009 Napisano 10 Października 2009 Kolega na fullu dziś ciężko pracował, potem zmieniał plandeke na ciężarówce i do tego studiował we Wrocku. Przykro bo pogoda była rano całkiem niezła, na ten śnieżnik może bym skoczył- okaże sie bliżej terminu. Ponoć nikt z Bielawy nie dojechał ?!
arek_wro Napisano 10 Października 2009 Napisano 10 Października 2009 Świdnica - Bielawa 6:0 Pogoda była znośna przez pierwszą godzinę, później był mały hardcore. Nasz "blue" kolega rzeczywiście miał problemy z ostrością, ale w końcu nie chodziło o to żeby zrobił dobre zdjęcia, tylko żeby mu dać jakieś zajęcie i żeby nie cisnał do przodu jak na zawodach Po drodze do Lutomii, zanim dostał aparat, zdążyłem zaliczyć ze dwa zawały.
rockrider Napisano 11 Października 2009 Napisano 11 Października 2009 Hahaha Oj tam przesadzacie nie jechałem jak na wyścigu, bo na wyścigach jeździ się szybciej A co do fotek które robiłem to faktycznie lipa Do nastepnego!
arek_wro Napisano 14 Października 2009 Napisano 14 Października 2009 No to nam sie udalo w sobote z Wielka Sowa. Dzisiaj juz lezy tam snieg.
rockrider Napisano 14 Października 2009 Napisano 14 Października 2009 Cooo...śnieg? A miałem nadzieje że uda sie jeszcze raz pojechac jak sie ociepli Bo jak na dzień dzisiejszy wyjście na rower to zabójstwo hehe PS. Patrze na kamerki i faktycznie na szczycie biało no i pada śnieg!
inferek Napisano 14 Października 2009 Napisano 14 Października 2009 To znak że musze tam być Kto chętny ?
rockrider Napisano 14 Października 2009 Napisano 14 Października 2009 Jakby nie padało, wiało i było troche cieplej to może bym sie skusił
fcyogi Napisano 14 Października 2009 Napisano 14 Października 2009 To znak że musze tam być Kto chętny ? Ja!!!
Ukasz Napisano 15 Października 2009 Napisano 15 Października 2009 z przyczyn odemnie niezależnych musze zrobić to czego nie lubię robić, zrezygnować z wyjazdu ,... niestety w moim przypadku Śnieżnik zostawiam na wiosnę, kto chętny teraz namiary moge dac na nocleg... zresztą przy tej pogodzie ...
fcyogi Napisano 15 Października 2009 Napisano 15 Października 2009 Ukasz no szkoda. Ja byłbym dalej na tak, ale wątpię żebyśmy jechali we dwójkę. Jakby się ktoś namyślił czekam...
inferek Napisano 15 Października 2009 Napisano 15 Października 2009 Yogi to szykuj się na Sowe Bedzie extreme! Najlepiej w sobote po obiedzie. BTW. mam do sprzedania oponki : NN 2.1 RR 2.0 2xKenda Kwest 1.5
rockrider Napisano 15 Października 2009 Napisano 15 Października 2009 I co to bedzie za przyjemnośc z jazdy? Zamiast wjechac- wprowadzicie Zamiast bezpiecznie zjechac- pozabijacie się W takim wypadku jazda w tych warunkach które aktualnie panują na Sowie jest bez sensu i nie ma czerpania przyjemności z jazdy, bo cały czas trzeba uważac żeby sie nie wywrócic!
arek_wro Napisano 15 Października 2009 Napisano 15 Października 2009 Bedzie extreme! Extreme to był w zeszłą sobotę. Teraz to będzie mega hardcore. A jak założycie slicki - giga hardcore
inferek Napisano 16 Października 2009 Napisano 16 Października 2009 I co to bedzie za przyjemnośc z jazdy? Zamiast wjechac- wprowadzicie Zamiast bezpiecznie zjechac- pozabijacie się W takim wypadku jazda w tych warunkach które aktualnie panują na Sowie jest bez sensu i nie ma czerpania przyjemności z jazdy, bo cały czas trzeba uważac żeby sie nie wywrócic! Co za maruda !! W tamtym roku sniegu było po pas i wjechałem ( tak, tak wjechałem- nie wszedłem). Nie każdy musi sie scigać i pokazywać ze jest lepszy. Poprostu przejadę się, bo mam wolny weekend (w koncu). A że warunki są jakie są, trudno. Cannon na conti`ch wszędzie wjedzie. Widziałeś żebym kiedyś sprowadzał rower z górki ??
Wolfram Napisano 17 Października 2009 Napisano 17 Października 2009 Co za maruda !! W tamtym roku sniegu było po pas i wjechałem ( tak, tak wjechałem- nie wszedłem). Nie każdy musi sie scigać i pokazywać ze jest lepszy. Poprostu przejadę się, bo mam wolny weekend (w koncu). A że warunki są jakie są, trudno. Cannon na conti`ch wszędzie wjedzie. Widziałeś żebym kiedyś sprowadzał rower z górki ?? Brawo za postawę Też byłbym chętny ale po środowej jeździe mam gorączke:( To jak przeżyjecie itp. to za tydzień ja chętny na takie wycieczki^^
rockrider Napisano 17 Października 2009 Napisano 17 Października 2009 Zacznijmy od tego że nie pokazuje że jestem lepszy, bo nie ma co pokazywac- fakt jest taki ze jestem i tyle! Szkoda ci? Po drugie nie napisałem że będziecie "sprowadzac" tylko że sie pozabijacie! Naucz sie czytac a później pisz!
Wax Napisano 17 Października 2009 Napisano 17 Października 2009 Oho, nie było mnie tu trochę - jakieś elity się potworzyły czy co ? Pojeździł bym z Wami, ale brak kilku części...lecz to mały pikuś, bo z tego co czytam to nie wiem czy można...
rockrider Napisano 17 Października 2009 Napisano 17 Października 2009 Elit nie ma, a jeździc można Tylko najwidoczniej co nie którym przeszkadza że jestem dobry- ostro pracowałem i osiągi za to mam! Trening czyni mistrza!
Wax Napisano 17 Października 2009 Napisano 17 Października 2009 No to jednak widzę, że elity są, boś Wiśnia chyba zapomniał, że przed Tobą M1, a tam w szranki staniesz nie z przedszkolem, tylko z ludźmi którzy wjeżdżają pod Petrovkę na wstecznym... Spoko, jeździj, trenuj, ale po co się od razu tak odnosić z tym ?!
arek_wro Napisano 17 Października 2009 Napisano 17 Października 2009 Panowie, nie zagęszczajmy niepotrzebnie atmosfery. W tygodniu szykuje się małe ocieplenie i jest szansa, że w przyszły weekend będzie kilkanaście stopni. Może jakaś mała trasa, bo okazji do wspólnego pojeżdzenia w tym roku pewnie już wiele nie będzie.
rockrider Napisano 17 Października 2009 Napisano 17 Października 2009 M1 dopiero za rok, ale i tak juz skończyłem z maratonami, bo teraz będe tłukł XC A w M1 w nic nie stane, bo wiem jak oni jeżdżą, martw sie lepiej o siebie. Nie robie nie potrzebnej atmosfery, tylko irytuje mnie takie gadanie: "Co za maruda !!" "Nie każdy musi sie scigać i pokazywać ze jest lepszy." "Widziałeś żebym kiedyś sprowadzał rower z górki ??"
Wax Napisano 17 Października 2009 Napisano 17 Października 2009 No to dobrze, bo w przyszłym roku zaczynam jeździć w maratonach, nie chciałem zostać pogrążony od razu w pierwszych startach przez 15 latka. Po co spinasz pośladki od razu ? Jeśli Cie irytuje to nie pisz i nie wchodź, rób swoje...
rockrider Napisano 17 Października 2009 Napisano 17 Października 2009 Nie mam nic przeciwko-startuj, ale i tak zostaniesz pogrążony! Irytuje mnie to że niby sie chwale że jestem dobry! Ale ok ja nie chce sie z nikim niepotrzebnie sprzeczac i kłucic więc dam se siana bo ktos musi byc mądrzejszy!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.