Skocz do zawartości

[Świdnica]

Noritsu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kolega na fullu dziś ciężko pracował, potem zmieniał plandeke na ciężarówce i do tego studiował we Wrocku.

Przykro bo pogoda była rano całkiem niezła, na ten śnieżnik może bym skoczył- okaże sie bliżej terminu.

Ponoć nikt z Bielawy nie dojechał ?!

Napisano

Świdnica - Bielawa 6:0

Pogoda była znośna przez pierwszą godzinę, później był mały hardcore. Nasz "blue" kolega rzeczywiście miał problemy z ostrością, ale w końcu nie chodziło o to żeby zrobił dobre zdjęcia, tylko żeby mu dać jakieś zajęcie i żeby nie cisnał do przodu jak na zawodach :rolleyes: Po drodze do Lutomii, zanim dostał aparat, zdążyłem zaliczyć ze dwa zawały.

Napisano

Hahaha :)

Oj tam przesadzacie nie jechałem jak na wyścigu, bo na wyścigach jeździ się szybciej :P

A co do fotek które robiłem to faktycznie lipa :rolleyes:

Do nastepnego!

Napisano

Cooo...śnieg?

A miałem nadzieje że uda sie jeszcze raz pojechac jak sie ociepli :)

Bo jak na dzień dzisiejszy wyjście na rower to zabójstwo :P hehe

PS. Patrze na kamerki i faktycznie na szczycie biało no i pada śnieg!

Napisano

z przyczyn odemnie niezależnych musze zrobić to czego nie lubię robić, zrezygnować z wyjazdu ,...

niestety w moim przypadku Śnieżnik zostawiam na wiosnę, kto chętny teraz namiary moge dac na nocleg...

zresztą przy tej pogodzie ... ;)

Napisano

Yogi to szykuj się na Sowe ;)

Bedzie extreme!

Najlepiej w sobote po obiedzie.

BTW. mam do sprzedania oponki : NN 2.1 RR 2.0 2xKenda Kwest 1.5

Napisano

I co to bedzie za przyjemnośc z jazdy?

Zamiast wjechac- wprowadzicie :rolleyes:

Zamiast bezpiecznie zjechac- pozabijacie się :P

W takim wypadku jazda w tych warunkach które aktualnie panują na Sowie jest bez sensu i nie ma czerpania przyjemności z jazdy, bo cały czas trzeba uważac żeby sie nie wywrócic!

Napisano

I co to bedzie za przyjemnośc z jazdy?

Zamiast wjechac- wprowadzicie ;)

Zamiast bezpiecznie zjechac- pozabijacie się :P

W takim wypadku jazda w tych warunkach które aktualnie panują na Sowie jest bez sensu i nie ma czerpania przyjemności z jazdy, bo cały czas trzeba uważac żeby sie nie wywrócic!

Co za maruda !!

W tamtym roku sniegu było po pas i wjechałem ( tak, tak wjechałem- nie wszedłem).

Nie każdy musi sie scigać i pokazywać ze jest lepszy. Poprostu przejadę się, bo mam wolny weekend (w koncu).

A że warunki są jakie są, trudno. Cannon na conti`ch wszędzie wjedzie.

Widziałeś żebym kiedyś sprowadzał rower z górki :P ??

Napisano

Co za maruda !!

W tamtym roku sniegu było po pas i wjechałem ( tak, tak wjechałem- nie wszedłem).

Nie każdy musi sie scigać i pokazywać ze jest lepszy. Poprostu przejadę się, bo mam wolny weekend (w koncu).

A że warunki są jakie są, trudno. Cannon na conti`ch wszędzie wjedzie.

Widziałeś żebym kiedyś sprowadzał rower z górki :) ??

Brawo za postawę ;)

Też byłbym chętny ale po środowej jeździe mam gorączke:( To jak przeżyjecie itp. to za tydzień ja chętny na takie wycieczki^^

Napisano

Zacznijmy od tego że nie pokazuje że jestem lepszy, bo nie ma co pokazywac- fakt jest taki ze jestem i tyle!

Szkoda ci?

Po drugie nie napisałem że będziecie "sprowadzac" tylko że sie pozabijacie!

Naucz sie czytac a później pisz!

Napisano

Oho, nie było mnie tu trochę - jakieś elity się potworzyły czy co ?

Pojeździł bym z Wami, ale brak kilku części...lecz to mały pikuś, bo z tego co czytam to nie wiem czy można...

Napisano

No to jednak widzę, że elity są, boś Wiśnia chyba zapomniał, że przed Tobą M1, a tam w szranki staniesz nie z przedszkolem, tylko z ludźmi którzy wjeżdżają pod Petrovkę na wstecznym...

Spoko, jeździj, trenuj, ale po co się od razu tak odnosić z tym ?!

Napisano

Panowie, nie zagęszczajmy niepotrzebnie atmosfery. W tygodniu szykuje się małe ocieplenie i jest szansa, że w przyszły weekend będzie kilkanaście stopni. Może jakaś mała trasa, bo okazji do wspólnego pojeżdzenia w tym roku pewnie już wiele nie będzie.

Napisano

M1 dopiero za rok, ale i tak juz skończyłem z maratonami, bo teraz będe tłukł XC :)

A w M1 w nic nie stane, bo wiem jak oni jeżdżą, martw sie lepiej o siebie.

Nie robie nie potrzebnej atmosfery, tylko irytuje mnie takie gadanie:

"Co za maruda !!"

"Nie każdy musi sie scigać i pokazywać ze jest lepszy."

"Widziałeś żebym kiedyś sprowadzał rower z górki ??"

Napisano

No to dobrze, bo w przyszłym roku zaczynam jeździć w maratonach, nie chciałem zostać pogrążony od razu w pierwszych startach przez 15 latka.

Po co spinasz pośladki od razu ? Jeśli Cie irytuje to nie pisz i nie wchodź, rób swoje...

Napisano

Nie mam nic przeciwko-startuj, ale i tak zostaniesz pogrążony!

Irytuje mnie to że niby sie chwale że jestem dobry!

Ale ok ja nie chce sie z nikim niepotrzebnie sprzeczac i kłucic więc dam se siana bo ktos musi byc mądrzejszy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...