Skocz do zawartości

[Świdnica]

Noritsu

Rekomendowane odpowiedzi

no ja trylko czekam na termin bo rodzinka praca itd musze się dostosować ,.. ;)

wstępnie ostatni łeekent tego miecha ale dam znać ...

no ja trylko czekam na termin bo rodzinka praca itd musze się dostosować ,.. ;)

wstępnie ostatni łeekent tego miecha ale dam znać ...

POPRAWKA

patrząc na grafik możliwe terminy (jak kierownik mi się zgodzi ;)) to 15/16.10.2009 ewentualnie 26/27.10.2009

nocleg podali mi za 30zł w klimatycznie uządzonej chatce w Jodłowie,

jeden dzień i będę wszystko wiedział, wyjazd na pewno zahaczy mi o dzień "szkolny" więc nie wiem jak uczący się,

kto chętny dajcie znać, wstępnie będę wiedział jak rozmawiać z właścicielem chałupy ...

Ja wstępnie jestem na TAK. Jednak muszę dodać iż jestem bardzo słabo przygotowany kondycyjnie i jeśli chcecie bardzo dużo jeździć dużym tempem to raczej bez sensu, żebym was spowalniał. Nie jeździłem jeszcze z wami więc się nie znamy od tej strony... ;)

Ale jeśli ma to mieć charakter mocno rekreacyjny to się na to piszę.

Pozdro.

Będziemy mieć nawet przewodnika - Oktawian ;) Spoko, jestem ZA i czekam na dokładne info o terminie. Ograniczeń czasowych nie mam więc mogą być 2 lub 3 dni.

- - - -

Co do wyjazdu na sowe w ten weekend tak samo jestem ZA chyba, że będzie kiepsko z pogodą.

Pozdrawiam Michał

heh wypociłem coś, proszę o wyrozumiałość gdyż nie zajmuję się tym na codzień ("klipami w rytm")

zresztą i tak zablokowali dźwięk :P... dziady (więc tylko poglądowo)

po pracy coś pokombinuję w temacie ... a najlepiej jeśli ktoś chce to do wzięcia na Pendrive lub CD w lepszej jakości

a z youtube wywalę...

pozdro

co do weekendu to jedziecie sobota czy niedziela ?? bo może się dołączę.

co do ŚNIEŻKIKA.

wybór padł na 25-26.10.2009 (nie mogę dłużej ale nie znaczy że inni nie mogą:) )

jeżeli jest ktoś znający okolicę to super, weźmiemy kamerki itd.

dajcie znać kto się pisze, po dogadaniu się z gospodarzem chatki podeślę wizję ludziom ze zlotu ...

ZAPRASZAM

heh

w SOBOTĘ o 10tej jestem pod NEPTUNEM

co do Śnieżnika, ja uwielbiam pociągi ;) i ta wycieczka opiera się na tym transporcie :)

Lubię też niestandardowe i ciekawe miejsca, stąd nocleg w OSTOJA muszę już podać wstępną liczbę gości więc lista poniżej, koszt noclegu 30zł/osoba (bo jedna noc). Wstępnie ugadane z właścicielem.

Jeżeli ja mam rezerwować wszystkie noclegi (a tak wolał pan z ośrodka, chyba żeby nie było zamieszania) to kto chce jechać kasa z góry (min. 15zł), różnie bywało w przeszłości z kolegami różnymi i tego typu imprezami stąd nie pokrywam zaliczek ;) , a muszę przelać zaliczkę ... kasę możecie podrzucić przy wyjeździe w Sobotę na Sowę, lub kiedykolwiek indziej, lub przelew itd (jak coś to GG 8477425). Obiecuję NIE ZNIKNĘ!

LISTA:

1)Ukasz

2)oktawian95

3)fcyogi

4)

5)

6)

LISTA Śnbieżnik:

1)Ukasz

2)oktawian95

3)fcyogi

4)PatryQ

5)

6)

Ukasz niestety mnie jutro nie będzie. Wczoraj się trochę posypałem i nie dam rady jeździć. Myślę, że do wyjazdu na Śnieżnik się spokojnie pozbieram, więc z mojej strony to dalej aktualne. Zaliczkę, albo przekażę komuś kto jutro będzie na sowie, albo dogadam się z Tobą na gg.

Pozdro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...