Ukasz Napisano 5 Października 2009 Udostępnij Napisano 5 Października 2009 no ja trylko czekam na termin bo rodzinka praca itd musze się dostosować ,.. wstępnie ostatni łeekent tego miecha ale dam znać ... no ja trylko czekam na termin bo rodzinka praca itd musze się dostosować ,.. wstępnie ostatni łeekent tego miecha ale dam znać ... POPRAWKA patrząc na grafik możliwe terminy (jak kierownik mi się zgodzi ) to 15/16.10.2009 ewentualnie 26/27.10.2009 nocleg podali mi za 30zł w klimatycznie uządzonej chatce w Jodłowie, jeden dzień i będę wszystko wiedział, wyjazd na pewno zahaczy mi o dzień "szkolny" więc nie wiem jak uczący się, kto chętny dajcie znać, wstępnie będę wiedział jak rozmawiać z właścicielem chałupy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fcyogi Napisano 5 Października 2009 Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Ja wstępnie jestem na TAK. Jednak muszę dodać iż jestem bardzo słabo przygotowany kondycyjnie i jeśli chcecie bardzo dużo jeździć dużym tempem to raczej bez sensu, żebym was spowalniał. Nie jeździłem jeszcze z wami więc się nie znamy od tej strony... Ale jeśli ma to mieć charakter mocno rekreacyjny to się na to piszę. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 5 Października 2009 Udostępnij Napisano 5 Października 2009 wyjazd czysto turystyczny, w dodatku prawdopodobnie pojedzie kumpel który gra w piłkę a rower widział w czasach komuni więc tu nie bojaj żaby, tempo będzie rekreacyjne... chodź dystans ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oktawian95 Napisano 5 Października 2009 Udostępnij Napisano 5 Października 2009 ja jestem ZA!!! fajna by była tez opcja dwóch noclegów w schronisku pod Snieżnikiem. wyjazd z dzierzy z rana wjazd na śnieżnik, nocleg w schornisku. w drugi dzień wyjazd na pradziada i powrót do schorniska a na 3eci dzień zjazd w kierunku Stronia i Ladka i na pociąg do Bystrzycy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fcyogi Napisano 6 Października 2009 Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Będziemy mieć nawet przewodnika - Oktawian Spoko, jestem ZA i czekam na dokładne info o terminie. Ograniczeń czasowych nie mam więc mogą być 2 lub 3 dni. - - - - Co do wyjazdu na sowe w ten weekend tak samo jestem ZA chyba, że będzie kiepsko z pogodą. Pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 6 Października 2009 Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Okej, to spotkamy sie tradycyjnie w Lutomi Godzine ustalimy póżniej(pod koniec tygodnia)-aby pogoda dopisała Podzrower! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 6 Października 2009 Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Zapewne bedzie na 10 albo na 11 w Lutomii. To my z Bielawy wyruszymy tak 45min przed czasem. Miejsce spotkania: "EKO" na Włókniarzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 6 Października 2009 Udostępnij Napisano 6 Października 2009 co do Śnieżnika jutro bede miał odpowiedź w pracy o urlopie co do filmu z ludwikowic...złożyłem to "coś", jutro wrzuce w net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolfram Napisano 6 Października 2009 Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Jeśli sobota to i ja się piszę na Sowę Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 7 Października 2009 Udostępnij Napisano 7 Października 2009 heh wypociłem coś, proszę o wyrozumiałość gdyż nie zajmuję się tym na codzień ("klipami w rytm") zresztą i tak zablokowali dźwięk ... dziady (więc tylko poglądowo) po pracy coś pokombinuję w temacie ... a najlepiej jeśli ktoś chce to do wzięcia na Pendrive lub CD w lepszej jakości a z youtube wywalę... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 7 Października 2009 Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Elegancki filmik A co do Sowy to nie spodziewałem sie że aż tyle osób bedzie chętnych. Myślałem że powiecie, że zimno itp. Oby wypaiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 8 Października 2009 Udostępnij Napisano 8 Października 2009 co do weekendu to jedziecie sobota czy niedziela ?? bo może się dołączę. co do ŚNIEŻKIKA. wybór padł na 25-26.10.2009 (nie mogę dłużej ale nie znaczy że inni nie mogą ) jeżeli jest ktoś znający okolicę to super, weźmiemy kamerki itd. dajcie znać kto się pisze, po dogadaniu się z gospodarzem chatki podeślę wizję ludziom ze zlotu ... ZAPRASZAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oktawian95 Napisano 8 Października 2009 Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Ja na Śnieżnik jadę!! Na Sowę raczej nie jadę, ale jeszcze nic nie jest pewne;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fcyogi Napisano 8 Października 2009 Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Ja na śnieżnik jadę! Na sowę na 80% też. Oktawian śnieżnik na ile dni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 8 Października 2009 Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Co do Sowy to start w sobote o 10:00 pod Neptunem, żeby na 10:40 byc w Lutomi i spotkac sie z kolegami z Bielawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oktawian95 Napisano 8 Października 2009 Udostępnij Napisano 8 Października 2009 pojedziemy z Ukaszem z jednym noclegiem. Pewnie będzie Nas tylko troje wiec razem pojedziemy i razem wrócimy;) Ukasz: mam nadzieje ze jedziemy wszyscy pociągiem;) żeby nie było ze Ty jeden pojedziesz sobie samochodem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 8 Października 2009 Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Szkoda że wycieczke nie wypada 17-18.10 Też bym się przejechał ale rok akademicki wzywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 9 Października 2009 Udostępnij Napisano 9 Października 2009 heh w SOBOTĘ o 10tej jestem pod NEPTUNEM co do Śnieżnika, ja uwielbiam pociągi i ta wycieczka opiera się na tym transporcie Lubię też niestandardowe i ciekawe miejsca, stąd nocleg w OSTOJA muszę już podać wstępną liczbę gości więc lista poniżej, koszt noclegu 30zł/osoba (bo jedna noc). Wstępnie ugadane z właścicielem. Jeżeli ja mam rezerwować wszystkie noclegi (a tak wolał pan z ośrodka, chyba żeby nie było zamieszania) to kto chce jechać kasa z góry (min. 15zł), różnie bywało w przeszłości z kolegami różnymi i tego typu imprezami stąd nie pokrywam zaliczek , a muszę przelać zaliczkę ... kasę możecie podrzucić przy wyjeździe w Sobotę na Sowę, lub kiedykolwiek indziej, lub przelew itd (jak coś to GG 8477425). Obiecuję NIE ZNIKNĘ! LISTA: 1)Ukasz 2)oktawian95 3)fcyogi 4) 5) 6) LISTA Śnbieżnik: 1)Ukasz 2)oktawian95 3)fcyogi 4)PatryQ 5) 6) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 9 Października 2009 Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Potwierdzam jutro 10:00 przy Neptunie Dozobaczenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fcyogi Napisano 9 Października 2009 Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Ukasz niestety mnie jutro nie będzie. Wczoraj się trochę posypałem i nie dam rady jeździć. Myślę, że do wyjazdu na Śnieżnik się spokojnie pozbieram, więc z mojej strony to dalej aktualne. Zaliczkę, albo przekażę komuś kto jutro będzie na sowie, albo dogadam się z Tobą na gg. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 9 Października 2009 Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Ja postaram sie jutro zjawic o 10.00 jezeli pogoda bedzie znosna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oktawian95 Napisano 9 Października 2009 Udostępnij Napisano 9 Października 2009 ja jak wyżej, z tym ze jadę tylko na przeł. Walimską, bo rower mam kulawy. zaliczkę wpłacę Ukasz w poniedziałek;) zresztą zgadam sie z Toba na gg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolfram Napisano 9 Października 2009 Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Mnie niestety coś wypadło, także się nie zjawie:( miłej jazdy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 10 Października 2009 Udostępnij Napisano 10 Października 2009 tu kilka fotek z mojego zabytkowego aparatu po przejściach, niestety nasz najszybszy "blue" kolega okazał się za szybki jako fotograf i aparat nie nadążył łapać ostrości ... ale nie jest źle, a było nawet b.dobrze fotki Sowa 10.10.2009 pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fcyogi Napisano 10 Października 2009 Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Kika naprawdę super ujęć - brawo! A nie widzę naszego kolegi na fullu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.