kubart Napisano 19 Września 2009 Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Skąd wyjazd z B-wy?Może się załapię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oktawian95 Napisano 19 Września 2009 Udostępnij Napisano 19 Września 2009 o 9.00 wyjeżdzamy spod Eko w Bielawie na Włókniarzy, wiec tam możemy się spotkać lub na leśnym dworku tak o 9.20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubart Napisano 20 Września 2009 Udostępnij Napisano 20 Września 2009 To ja tak dołączę ok 9:20 -9:30 na leśnym , pojadę od siebie górą.(z Wami zrobię Kozie Siodło-a potem się zobaczy jak z kondycją ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oktawian95 Napisano 20 Września 2009 Udostępnij Napisano 20 Września 2009 niestety nie objechaliśmy całej trasy. koło Andrzejówki dętka dosłownie strzeliła a opona puściła szwy ;/ wracaliśmy ulicami i byliśmy w domu o 18. Ogólnie trasa fajna. Świetny techniczny zjazd koło Włodarza ( około 20km/h) później ciężko pod górkę wąskimi szlakami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strat3821 Napisano 28 Września 2009 Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Witam. Na forum jestem nowy:D Mam pytanie, czy wybiera sie ktoś na zawody mtb w Wałbrzychu _02,10,2009? Chciałbym sie dowiedzieć paru szczegołów. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 28 Września 2009 Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Chodzi o szkolne zawody w kolarstwie górskim? Jak tak to ja jadę na 99% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fcyogi Napisano 28 Września 2009 Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Też coś słyszałem w tym temacie, ale nie wiem nic więcej. Macie jakieś dokładne info lub jakiegoś linka? Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 29 Września 2009 Udostępnij Napisano 29 Września 2009 nie wiem czy dobrze kombinuję bo nie jestem w temacie ale poszperałem i ci goście może coś wiedzą: licealiada W-ch tu coś jest: licealiada cośtam to tyle pozdro heh poszperania część dalsza: KOMUNIKAT ORGANIZACYJNY FINAŁU DOLNOŚLĄSKIEGO IGRZYSK MŁODZIEŻY SZKOLNEJ, GIMNAZJADY i LICEALIADY W MTB I. CEL IMPREZY : • Popularyzacja kolarstwa górskiego • Wyłonienie najlepszych szkół we współzawodnictwie dolnośląskim • Wyłonienie indywidualnych mistrzów MTB w roku szkolnym 2009/2010 II. ORGANIZATORZY : • Kolarski Uczniowski Klub Sportowy ,,Biały Kamień” • Szkolny Związek Sportowy ,,DOLNY ŚLĄSK” WSPÓŁORGANIZATORZY : • WKB ,,Podzamcze” przy Z.M. TKKF • Publiczna Szkoła Podstawowa nr 6 w Wałbrzychu • Urząd Gminy i Ośrodek Kultury w Czarnym Borze • OSiR Wałbrzych III. TERMIN I MIEJSCE : Zawody przeprowadzone zostaną 2 października 2009 r. o godzinie 11.00 na wytyczonych trasach Start- zalew GRZĘDY /koło Czarnego Boru/ IV. ZGŁOSZENIA : Do 20.09.2009 r. na adres : Szkolny Związek Sportowy ,,Dolny Śląsk” 50-529 Wrocław ul. Borowska 1-3 fax 0713673315, e-mail: szs@online.pl Zgłoszenia imienne do dnia 25.09.2009 faksem lub e-mailem wg wzoru umieszczonego niżej ( najlepiej w Excelu ) W dniu zawodów tj. 2.10.2009 r. weryfikacja zgłoszeń - godz. 9.30- 10.30 V. UCZESTNICTWO : • Prawo startu mają uczniowie kl. V-VI szkół podstawowych ( 97-98 ), oraz uczniowie gimnazjów ( 94 i młodsi ) oraz szkół ponadgimnazjalnych ( 90 i młodsi ) • Obowiązuje lista zgłoszeń potwierdzona przez dyrektora szkoły oraz legitymacje szkolne zawodników • Start wyłącznie na rowerach górskich i w kaskach ochronnych ! VI. SPOSÓB PRZEPROWADZENIA ZAWODÓW : • Wyścig rozegrany zostanie na trasie wytyczonej przez organizatorów DYSTANSE: DZIEWCZĘTA: CHŁOPCY: SZKOŁY PODSTAWOWE * 2500 m * 3000 m GIMNAZJA * 3000 m * 5500 m SZKOŁY PONADGIMNAZJALNE * 5000 m * 8000 m VII. NAGRODY: • Zawodnicy we wszystkich kategoriach zajmujący miejsca 1-3 otrzymują tytuły mistrzowskie, pamiątkowe medale, dyplomy i koszulki • Najlepsze szkoły za miejsca 1-3 otrzymują dyplomy i puchary w kategoriach chłopców i dziewcząt VIII. SPRAWY FINANSOWE: • Koszty organizacji imprezy pokrywają organizatorzy i sponsorzy • Zawodnicy startują na koszt zainteresowanych szkół IX. POSTANOWIENIA KOŃCOWE: • Organizator zapewnia opiekę medyczną • Każdy uczestnik otrzyma napój i posiłek • Za rzeczy zaginione organizator nie ponosi odpowiedzialności • Odpowiedzialny za przeprowadzenie imprezy: MAREK HENCZKA tel. 0603874803 PROGRAM: 9,30-10.30 – dodatkowe zapisy, pobieranie numerów startowych 10.35 – konferencja techniczna 10.45 – oficjalne otwarcie imprezy 11.00 – start pierwszej kategorii wiekowej 13.30 – 14.00 – wręczenie nagród Dojazd na imprezę: Czarny Bór /skrzyżowanie główne koło sklepu/- kierunek /Grzędy- Mieroszów/- 3 km od skrzyżowania, skręt w lewo nad zalew /500 m/ zbiórka i sekretariat zawodów- parking przy wjeździe Wiceprzewodniczący SZS Adam Szymczak _______________________________________________________________ Wzór zgłoszenia …………………………………. ……………………………………………………. Pieczęć szkoły nazwa szkoły Zgłaszamy do Finału Dolnośląskiego MTB – 2.10.2009, Grzędy w kategorii szkół podstawowych *, gimnazjów *, szkół ponadgimnazjalnych * następujących uczniów : Dziewczęta Chłopcy lp Nazwisko Imię rocznik lp Nazwisko Imię rocznik 1 1 2 2 3 3 4 4 5 5 ……………………………………. …………………………………………… Podpis opiekuna Pieczęć i podpis Dyrektora Szkoły * niepotrzebne skreślić --------------------------- ORYGINALNY DOKUMENT JEST TU: KOMUNIKAT ORGANIZACYJNY w formacie WORD niech żyje google pomogłem ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 29 Września 2009 Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Teraz to juz nic nie wyszło z wyjazdu Najpierw w szkole mnie prosili żebym jechał na to, a teraz juz rezygnują. Ci nauczyciele sa jacyś chorzy zawracają tyłek bez powodu!!! Nigdy więcej dla szkoły nic nie zrobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fcyogi Napisano 29 Września 2009 Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Ukasz wielkie dzięki za pomoc. Teraz to juz nic nie wyszło z wyjazdu Najpierw w szkole mnie prosili żebym jechał na to, a teraz juz rezygnują. Ci nauczyciele sa jacyś chorzy zawracają tyłek bez powodu!!! Nigdy więcej dla szkoły nic nie zrobie W moim przypadku to ja zawaliłem bo nie dowiedziałem się wcześniej. Myślałem, że będzie można zgłosić się indywidualnie w dniu zawodów... Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 29 Września 2009 Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Przeciez jest napisane, ze mozna sie zglosic w dniu zawodow: IV. ZGŁOSZENIA : Do 20.09.2009 r. na adres : Szkolny Związek Sportowy ,,Dolny Śląsk” 50-529 Wrocław ul. Borowska 1-3 fax 0713673315, e-mail: szs@online.pl Zgłoszenia imienne do dnia 25.09.2009 faksem lub e-mailem wg wzoru umieszczonego niżej ( najlepiej w Excelu ) W dniu zawodów tj. 2.10.2009 r. weryfikacja zgłoszeń - godz. 9.30- 10.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fcyogi Napisano 30 Września 2009 Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Przeciez jest napisane, ze mozna sie zglosic w dniu zawodow: IV. ZGŁOSZENIA : Do 20.09.2009 r. na adres : Szkolny Związek Sportowy ,,Dolny Śląsk” 50-529 Wrocław ul. Borowska 1-3 fax 0713673315, e-mail: szs@online.pl Zgłoszenia imienne do dnia 25.09.2009 faksem lub e-mailem wg wzoru umieszczonego niżej ( najlepiej w Excelu ) W dniu zawodów tj. 2.10.2009 r. weryfikacja zgłoszeń - godz. 9.30- 10.30 Chyba, że źle to rozumiem edit: Weryfikacja – sprawdzenie, działanie zmierzające do rozstrzygnięcia prawdziwości lub fałszywości danego zdania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 30 Września 2009 Udostępnij Napisano 30 Września 2009 To chyba ja zle zrozumialem. Ale tekst moglby byc bardziej przejrzysty, np. Weryfikacja zgłoszeń w dniu zawodów tj. 2.10.2009 r. w godz. 9.30 - 10.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 2 Października 2009 Udostępnij Napisano 2 Października 2009 powiem młodzieżowo kminicie coś na niedzielę ?? szukam ciekawego tematu, o ile na osiedlu w końcu naprawią mi rower (spowodują przydatność do przemieszczania się ;( już 200zł w plecy ... wrr) to jade w teren, jak nie to asfalt ... myślę co by się gdzieś "wypociągować" w nieznane... są jakieś plany ... PS. co do filmu z ludwikowic to chyba sam zrobie bo brachol nie wydoli z czasem ... to tak piszę żeby nie było że poszedł w zapomnienie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 3 Października 2009 Udostępnij Napisano 3 Października 2009 na żywca wycięty fragment z kamerki .. zjazd na trasie do Ludwikowic.. ile było V max? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fcyogi Napisano 3 Października 2009 Udostępnij Napisano 3 Października 2009 na żywca wycięty fragment z kamerki .. zjazd na trasie do Ludwikowic.. ile było V max? Link nie działa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 3 Października 2009 Udostępnij Napisano 3 Października 2009 mi działa były jakies problemy, miałem problem z podpięciem go do naszej ww itd .. nie da sie go wyszukać po nazwie na you tube heh coś poszło nie tak, ale po naciśnięciu linku wyżej to działa.... link się zwie to tyle jutro to pomęcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 4 Października 2009 Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Filmik spoko, mi działa Wczoraj zakończyłem sezon ze ściganiem na 2 miejscu w generalce No i myśle że na następny weekend można by się gdzieś większą ekipą wybrac na jesienno-zimowy wypad, np: Sowa(na koniec sezonu) Co wy na to? Kto chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 4 Października 2009 Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Ja jestem za! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 4 Października 2009 Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Proponowałbym może sobote z rana Możliwe że wezmę chłopaków z klubu do towarzystwa...hehe Trasa chyba jak zawsze: Lutomia ->lasem przełęcz Walimska ->Sowa ->Orzeł ->Rzeczka...(na przełęcz można jeszcze wjechac Michałkową) którą wersje wolicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 4 Października 2009 Udostępnij Napisano 4 Października 2009 To ja się piszę na tą wyprawę. Bierz chłopów i jedziemy ;] Ja preferuję teren, z oczywistych powodów ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 4 Października 2009 Udostępnij Napisano 4 Października 2009 hmm my dziś poszwędaliśmy się trochę po głuszyckich szlakach i rozmyślamy o zakonczeniu sezonu na Śnieżniku tam jest taki osrodek, pensjonat czy coś, 30zł za noc pkp do międzygórza i dwa dni tam .. ale to sie ustala (w ciągu 2dni będę wiedział czy i jak i kiedy) a co do soboty to może się zabiorę z wami, aczkolwiek wolałbym jakies nowe teren trasy ... może sowa od strony dzierżoniów lub dalej ... pkp nas wywiezie z rańca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 4 Października 2009 Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Ja na pkp sie nie pisze. Chce pojechac znaną już trasą i tyle bez żadnego kombinowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oktawian95 Napisano 4 Października 2009 Udostępnij Napisano 4 Października 2009 ukasz ja z chęcią bym się wybrał na śnieżnik. od dłuższego czasu już to planuje ale nie miałem z kim jechać. nocleg może być gdziekolwiek. tereny znam dobrze bo mieszkalem tam 5 lat Mozna by było parę kadrów fajnych zrobić i bym coś zmontował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fcyogi Napisano 4 Października 2009 Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Powiem szczerze, że bardzo ciekawa propozycja z tym śnieżnikiem. Może bym się wkręcił w wycieczkę xD. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.