Wolfram Napisano 5 Września 2009 Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Ja właśnie wyruszam;) Nie martw się, okazja na pewno się powtórzy. Niech tylko chłopaki wymyślą jakiś dłuższy weekendowy wypad. Ja tam nie mam głowy do przewodzenia i wymyślania tras:) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oktawian95 Napisano 5 Września 2009 Udostępnij Napisano 5 Września 2009 No chłopaki i dziewczyny jutro jadę z Krzyśkiem na strefę MTB zaliczyć kolejny szlak (czarny). Ruiny zamku rogowiec i może coś innego się nakręci. Postanowiłem zmontować filmik jak już zaliczę wszystkie trasy w tej strefie. Tempo oczywiście turystyczne z licznymi przerwami na zdjęcia i filmowanie. Chętni na wyprawę niech postują poniżej Jak zwykle czekamy do 12.15 na tamie w Zagórzu Jutro ma byś pogoda akurat na rower z lekkim wiaterkiem 13km/h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 5 Września 2009 Udostępnij Napisano 5 Września 2009 a ile km przewidujesz? bo ja sie z ojcem mym bujam chwilowo i muszę brać pod uwagę jego możliwości (; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolfram Napisano 5 Września 2009 Udostępnij Napisano 5 Września 2009 łeee... szkoda, że dzień wczesniej mówisz.. jutro czeka mnie już robota:( Za tydzien w niedziele też śmigacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oktawian95 Napisano 5 Września 2009 Udostępnij Napisano 5 Września 2009 kilometrowo to nie wiem dokładnie ile wyjdzie, ale myślę, ze koło 100 km z Bielawy. Za Tydzień oczywiście też jedziemy ale już na inną trasę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 6 Września 2009 Udostępnij Napisano 6 Września 2009 hmmm, na mnie nie czekajcie (; może za jakiś czas, jak ojciec będzie pewniejszy siebie na dłuższy dystans, do się przyłączymy (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fcyogi Napisano 6 Września 2009 Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Oktawian o której jedziecie z Bielawy? Szkoda, że dopiero teraz zobaczyłem - ale może sie jeszcze załapię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oktawian95 Napisano 6 Września 2009 Udostępnij Napisano 6 Września 2009 no chłopaki dzisiaj to się zmachałem fotki poniżej http://picasaweb.google.pl/andzia955/06092009WypadDoStrefyMtb?authkey=Gv1sRgCPmAqtui4MPtIw# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fcyogi Napisano 6 Września 2009 Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Przypadkiem udało mi się trafić na ekipę. Ciężko było, jeszcze powrót z kontuzją łydki. Trochę spowolniłem wycieczkę, ale mam nadzieję że nikt mi tego nie będzie miał za złe. Pozdro do następnego wyjazdu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubart Napisano 7 Września 2009 Udostępnij Napisano 7 Września 2009 No ładny wypadzik ,czytałem info o tej wyprawie ale nie czułem się na siłach w ten dzień.Może innym razem dołączę z chęcią do Was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 7 Września 2009 Udostępnij Napisano 7 Września 2009 czytam i nie wiem czy te nowe trassy to Głuszyckie trasy ? Czy cos nowego ?? Chwilowa awaria roweru przeniosła mnie na asfalt i tak się tłuke starym Authorem ... czy kogoś z Was nie mijałem w niedziele w okolicy Zagorza ..ktoś stał na tamie, kilku leciało asfaltem przez Michałkową .. jeżeli tylko naprawi się sprzęt myslimy o rudawach jeszcze w tym miesiącu, bo tam się szybciej zimno robi .. ktoś chętny ? termin się ustali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 7 Września 2009 Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Kurcze pojeżdziłbym też z wami chętnie, ale niestety przez najbliższy miesiąc mam wyscigi weekend w weekend Ale pochwale sie kolegom, po wczorajszym maratonie i 3 miejscu prawdopodobnie przeskocze w generalce na 1 miejsce :D PS: Ja moge w tygodniu wyskoczyc na małe co nieco o ile czas pozwoli, bo szkoła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 7 Września 2009 Udostępnij Napisano 7 Września 2009 ja cos chyba jutro po poł przyasfaltuję, o ile mnie nie rozłoży tocząca mnie anginka czy grypka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 8 Września 2009 Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Niedziela godzina 12? Ja z ojcem stałam na tamie (; tak mi właśnie ten author coś nie pasował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oktawian95 Napisano 8 Września 2009 Udostępnij Napisano 8 Września 2009 kurcze stałaś na tamie a My specjalnie ominęliśmy tamę bo nikt się nie zgłosił na wypadzik ;/ Sorki wielkie ze nie podjechalismy na tą niedzielę też zapowiada się wypad do strefy MTB (tym razem szlak czerwony, więc pisać wcześniej czy ktoś będzie to będziemy czekać na tamie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 8 Września 2009 Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Nic się nie stało, pisałam przecież, ze na wycieczkę nie jadę (: po prostu tamtędy lubię jeździć, a że pora taka a nie inna, to myślałam że wpadnę tylko się przywitać na tamie (; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oktawian95 Napisano 12 Września 2009 Udostępnij Napisano 12 Września 2009 jedzie ktoś jutro objechać czerwony szlak w strefie mtb?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarod Napisano 12 Września 2009 Udostępnij Napisano 12 Września 2009 wez sobie gpsa na ten czerwony probowalem raz objechac pogubilem z 10 razy ten szlak i w koncu zjechalem do gluszycy jakims zaj..scie ostrm zjazdem ale nie szlakiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oktawian95 Napisano 12 Września 2009 Udostępnij Napisano 12 Września 2009 na każdym szlaku błądze , ale to ma tez swoje plusy (można poznac nowe trasy i extra podjazdy/zjazdy) BTW. fajny masz awatar Jarod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 12 Września 2009 Udostępnij Napisano 12 Września 2009 jaki avatar, hahahaha Ja jutro wybieram sie do Lubawki pośmigac po tamtych terenach (dojazd autem oczywiscie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heniekkrol Napisano 12 Września 2009 Udostępnij Napisano 12 Września 2009 jedzie ktoś jutro objechać czerwony szlak w strefie mtb?? Jutro jak się nie uda do Sobieszowa-Petrovki, to kolejną próbę na Rupr. Spicaka podejmuję, a jak już tam będę to się pokręcę w okolicach Andrzejówki, także może sie spotkamy na czerwonym jaki avatar, hahahaha Ja jutro wybieram sie do Lubawki pośmigac po tamtych terenach (dojazd autem oczywiscie). Z lubawki jest niezła trasa na przełęcz Okraj ( Lubawka - Opawa(chyba) - Niedamirów - Okraj ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubart Napisano 13 Września 2009 Udostępnij Napisano 13 Września 2009 O której wyjeżdżacie z B-wy i skąd?Może się skusze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 14 Września 2009 Udostępnij Napisano 14 Września 2009 I co byliście na tych szlakach? Ja nie żałuje że nie pojechałem z wami, bo wygrałem wyścig w Lubawce(dwudniowy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oktawian95 Napisano 19 Września 2009 Udostępnij Napisano 19 Września 2009 jutro ja z Krzyskiem jedziemy do Głuszycyna zielony szlak MTB. Startujemy o 9 rano z Bielawy i jedziemy na przeł. Jugowską, później dół i czarnym szlakiem pod Kozie siodło a stamtąd do schroniska Orzeł i przebicie na zielony szlak pod szczytem "Włodarz". kółko 55 km po górach i do domu. Jakby ktoś miał ochotę ze Świdnicy to można się spotkać w schronisku Orzeł. Myślę, ze o 11.00 tam będziemy. Ewentualnie można się podłączyć do Nas na szlaku. http://www.strefamtb.pl/?a=trasy&trasa=14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fcyogi Napisano 19 Września 2009 Udostępnij Napisano 19 Września 2009 No to powodzenia na zielonym szlaku, chyba najtrodniejszy ze wszystkich. Mi sie ostatnio tak soboty ukladaja ze w niedziele rano raczej nie ma opcji gdzies jechac ;p pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.