Skocz do zawartości

[Świdnica]

Noritsu

Rekomendowane odpowiedzi

No chłopaki i dziewczyny jutro jadę z Krzyśkiem na strefę MTB zaliczyć kolejny szlak (czarny). Ruiny zamku rogowiec i może coś innego się nakręci. Postanowiłem zmontować filmik jak już zaliczę wszystkie trasy w tej strefie. Tempo oczywiście turystyczne z licznymi przerwami na zdjęcia i filmowanie. Chętni na wyprawę niech postują poniżej :) Jak zwykle czekamy do 12.15 na tamie w Zagórzu Jutro ma byś pogoda akurat na rower z lekkim wiaterkiem 13km/h.

czytam i nie wiem czy te nowe trassy to Głuszyckie trasy ? Czy cos nowego ??

Chwilowa awaria roweru przeniosła mnie na asfalt :) i tak się tłuke starym Authorem ...

czy kogoś z Was nie mijałem w niedziele w okolicy Zagorza ..ktoś stał na tamie, kilku leciało asfaltem przez Michałkową ..;)

jeżeli tylko naprawi się sprzęt myslimy o rudawach jeszcze w tym miesiącu, bo tam się szybciej zimno robi .. ktoś chętny ?

termin się ustali...

Kurcze pojeżdziłbym też z wami chętnie, ale niestety przez najbliższy miesiąc mam wyscigi weekend w weekend ;)

Ale pochwale sie kolegom, po wczorajszym maratonie i 3 miejscu prawdopodobnie przeskocze w generalce na 1 miejsce :P:D :D

PS: Ja moge w tygodniu wyskoczyc na małe co nieco o ile czas pozwoli, bo szkoła :)

kurcze stałaś na tamie a My specjalnie ominęliśmy tamę bo nikt się nie zgłosił na wypadzik ;/ Sorki wielkie ze nie podjechalismy ;) na tą niedzielę też zapowiada się wypad do strefy MTB (tym razem szlak czerwony, więc pisać wcześniej czy ktoś będzie to będziemy czekać na tamie.

jedzie ktoś jutro objechać czerwony szlak w strefie mtb??

Jutro jak się nie uda do Sobieszowa-Petrovki, to kolejną próbę na Rupr. Spicaka podejmuję, a jak już tam będę to się pokręcę w okolicach Andrzejówki, także może sie spotkamy na czerwonym

;) jaki avatar, hahahaha ;)

Ja jutro wybieram sie do Lubawki pośmigac po tamtych terenach (dojazd autem oczywiscie).

Z lubawki jest niezła trasa na przełęcz Okraj ( Lubawka - Opawa(chyba) - Niedamirów - Okraj )

jutro ja z Krzyskiem jedziemy do Głuszycyna zielony szlak MTB. Startujemy o 9 rano z Bielawy i jedziemy na przeł. Jugowską, później dół i czarnym szlakiem pod Kozie siodło a stamtąd do schroniska Orzeł i przebicie na zielony szlak pod szczytem "Włodarz". kółko 55 km po górach i do domu. Jakby ktoś miał ochotę ze Świdnicy to można się spotkać w schronisku Orzeł. Myślę, ze o 11.00 tam będziemy. Ewentualnie można się podłączyć do Nas na szlaku.

http://www.strefamtb.pl/?a=trasy&trasa=14

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...