Skocz do zawartości

[Świdnica]

Noritsu

Rekomendowane odpowiedzi

Miała być Sowa i Kalenica, a wszystko skończyło się po 16 km w lesie koło Zagórza w ten oto spektakularny sposób:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/150bb9cf2f603735.html

Na podjeździe strzelił hak przerzutki. Wszyscy zgodnie stwierdzili, że to wina przypływu energii po zjedzeniu banana 5 minut wcześniej. Dobrze, że nie zjadłem dwóch na raz, bo pewnie zmieliłbym jeszcze przerzutkę.

Rower idzie jutro do serwisu. Mam nadzieję, że załatwię to w ramach gwarancji i na tyle szybko, że za parę dni będę nógł znowu jeździć.

No wszyscy w pierwszej chwili załapali zonka :D Ale jak mówisz.. w tych bananach musiało coś być:)

No a zjazd był iście wypaśny;) Nie pamiętam, kiedy ostatni raz byłem taki skupiony^^

Strzałka wszystkim;)

palec już mi się prawie zagoił, więc 3eba gdzieś pojechać i zobaczyć jak kondycja po prawie 2 tygodniach obijania się:thumbsup: Więc tak: Jeżeli ktoś by miał ochotę pośmigać w niedzielę to spotkanie na tamie (na górze) o godz.12.00 (czekamy do 12.10) Trasa do Głuszycy a później niebieskim szlakiem rowerowym na Waligórę, później przebicie się na zielony szlak i do Rogowca a później to już jak będziemy chcieli i się zobaczy jak z czasem. Raczej zjedzie się czarnym do Głuszycy i do domku. Tempo oczywiście rekreacyjne (szybsi mają obowiązek czekać na rozwidleniach) :thumbsup::devil: Ja biorę kamerkę, bo muszę dokręcić parę ujęć do następnego filmiku. Kto chce niech się zjawi na miejscu spotkania, a warto bo tamte trasy mają to coś w sobie :P

http://www.strefamtb.pl/?a=trasy&trasa=13

5 sekund, luknij w klasyfikacje.

Ja po 10 km zmagałem sie z niesamowitą kolką, ale pozniej to pałer z d... :D

----------------------------

O ktorej jest wyscig szosowy? Skoczyłbym do Walimia popatrzeć, a pozniej z Oktawianem do Głuszycy na 12

Ja bym jeszcze Szpiczaka dorzucił :D

No i godzina akurat w sam raz :D

To mi sie podoba <ok>

O widzę, że w moje strony Panowie uderzacie :D Jak tam, Ruprechticki Spicak zdobyty ? Ja trafiam zawsze na luźne podłoże u góry, zamieli mi kolo i podpórka gotowa a podjazd spalony :) ( chociaż może to kwestia techniki podjazdu )W każdym razie lubię tą górkę bo ciągle mi się opiera :) Może dziś się wybiorę po południu/wieczorem. pozdrawiam.

Ostatnio podjezdzalem od strony Łomnicy, własciwie to podchodzilem:) pozniej przejechalismy zielonym szlakiem wzduż granicy i do domciu.

Fajne tereny, przynajmniej dla mnie bo od jakiegos czasu jezdze w Sowich i troche juz mi sie te same trasy znudziły, a naprawde warto uderzyc w Twoje strony :]

Naprawdę warto!!! Strefa Mtb jest zarąbista, mogliby poprawić oznakowanie, bo co tam jestem to błądzę. Jest gdzie tam pojeździć i widoczki wspaniałe. Atrakcji dużo więcej niż w górach Sowich. Mogłeś jechać z nami inferek!!! Tempo dzisiaj było dobre, więc byś nie musiał czekać za długo :)

Mówisz o Angielu, daj spokój lepiej :P on mi zaplatał koła te co teraz mam, szprychy tak mocno ponaciągał że poza obręcz i nyple wystawały, w ogole założym mi jakies lipne nyple, ktore szybko zardzewiały i nie mozna bylo ich odkręcic :)

Jeden plus to to że tanio.

A w ogóle to niedługo dogonisz mnie z kilometrami ;]

Oktawian, byłem jakiś czas temu u tego gościa, naciągnął mi szprychy lepiej niż w dream-bike i na razie jestem zadowolony nic się nie dzieje. W dream-bike też dobrze mi wycentrował koło, szprychy naciągnął, ale słabiej i po 300km znów były luźne. No jeszcze trzeba wziąć pod uwagę to, że mam lipne szprychy i nyple :P

Michał.

No ja mam wszystko na dt revolution czyli nie takie lipne, kasy tez mało nie wydałem, zobaczymy jak dzisiaj zrobi, to dam znac :]

Yogi poradziles sobie z odkręceniem tej kasety? Miałem podrzucic Ci ten klucz ale tak wyszło ze ja tez mialem problem z piastą i go potrzebowałem, sorki. Jesli nadal potrzebujesz to daj znac, to jeszcze dzisiaj w drodze do D-B Ci podrzuce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...