rockrider Napisano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Tak właśnie ten po kamolach On prowadzi do Orła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolfram Napisano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Miała być Sowa i Kalenica, a wszystko skończyło się po 16 km w lesie koło Zagórza w ten oto spektakularny sposób: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/150bb9cf2f603735.html Na podjeździe strzelił hak przerzutki. Wszyscy zgodnie stwierdzili, że to wina przypływu energii po zjedzeniu banana 5 minut wcześniej. Dobrze, że nie zjadłem dwóch na raz, bo pewnie zmieliłbym jeszcze przerzutkę. Rower idzie jutro do serwisu. Mam nadzieję, że załatwię to w ramach gwarancji i na tyle szybko, że za parę dni będę nógł znowu jeździć. No wszyscy w pierwszej chwili załapali zonka Ale jak mówisz.. w tych bananach musiało coś być No a zjazd był iście wypaśny;) Nie pamiętam, kiedy ostatni raz byłem taki skupiony^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Hej, planujecie coś może na środę lub czwartek? Jak ktoś byłby chętny to mam pomysł na traske, ale asfalt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oktawian95 Napisano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Strzałka wszystkim;) palec już mi się prawie zagoił, więc 3eba gdzieś pojechać i zobaczyć jak kondycja po prawie 2 tygodniach obijania się Więc tak: Jeżeli ktoś by miał ochotę pośmigać w niedzielę to spotkanie na tamie (na górze) o godz.12.00 (czekamy do 12.10) Trasa do Głuszycy a później niebieskim szlakiem rowerowym na Waligórę, później przebicie się na zielony szlak i do Rogowca a później to już jak będziemy chcieli i się zobaczy jak z czasem. Raczej zjedzie się czarnym do Głuszycy i do domku. Tempo oczywiście rekreacyjne (szybsi mają obowiązek czekać na rozwidleniach) Ja biorę kamerkę, bo muszę dokręcić parę ujęć do następnego filmiku. Kto chce niech się zjawi na miejscu spotkania, a warto bo tamte trasy mają to coś w sobie http://www.strefamtb.pl/?a=trasy&trasa=13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Ja bym jeszcze Szpiczaka dorzucił No i godzina akurat w sam raz To mi sie podoba <ok> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolfram Napisano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Ehhh aj w niedziele na poprawinach będę.. No ale jest już pare ujęć z moją osobą z poprzedniego razu także to prawie jak bym tam był Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Pojechałbym, ale jade pooglądac wyścig szosowy w okolicach Walimia Maraton poszedł dziś super M0-2, Open-88 Forma jest dobra, ale inferek objechał mnie o 4 setne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 5 sekund, luknij w klasyfikacje. Ja po 10 km zmagałem sie z niesamowitą kolką, ale pozniej to pałer z d... ---------------------------- O ktorej jest wyscig szosowy? Skoczyłbym do Walimia popatrzeć, a pozniej z Oktawianem do Głuszycy na 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 5 sekund, haha...oni źle to liczą. Wjechaliśmy na bramki łep w łep i 5 sekund- buahahahah! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heniekkrol Napisano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Ja bym jeszcze Szpiczaka dorzucił No i godzina akurat w sam raz To mi sie podoba <ok> O widzę, że w moje strony Panowie uderzacie Jak tam, Ruprechticki Spicak zdobyty ? Ja trafiam zawsze na luźne podłoże u góry, zamieli mi kolo i podpórka gotowa a podjazd spalony ( chociaż może to kwestia techniki podjazdu )W każdym razie lubię tą górkę bo ciągle mi się opiera Może dziś się wybiorę po południu/wieczorem. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Ostatnio podjezdzalem od strony Łomnicy, własciwie to podchodzilem:) pozniej przejechalismy zielonym szlakiem wzduż granicy i do domciu. Fajne tereny, przynajmniej dla mnie bo od jakiegos czasu jezdze w Sowich i troche juz mi sie te same trasy znudziły, a naprawde warto uderzyc w Twoje strony :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oktawian95 Napisano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Naprawdę warto!!! Strefa Mtb jest zarąbista, mogliby poprawić oznakowanie, bo co tam jestem to błądzę. Jest gdzie tam pojeździć i widoczki wspaniałe. Atrakcji dużo więcej niż w górach Sowich. Mogłeś jechać z nami inferek!!! Tempo dzisiaj było dobre, więc byś nie musiał czekać za długo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Taa... juz prawie w drodze bylem... Dobrze ze spojrzałem na tylne koło, bo całkiem szprychy luzne z tyłu miałem!! Jutro gonie do dream-bike`a żeby poprawił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oktawian95 Napisano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 idź lepiej do tego kolesia koło wieżowców. Przy okazji bys sprawdził jego umiejętności, bo mi tez by się centrowanie przydało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Mówisz o Angielu, daj spokój lepiej on mi zaplatał koła te co teraz mam, szprychy tak mocno ponaciągał że poza obręcz i nyple wystawały, w ogole założym mi jakies lipne nyple, ktore szybko zardzewiały i nie mozna bylo ich odkręcic Jeden plus to to że tanio. A w ogóle to niedługo dogonisz mnie z kilometrami ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fcyogi Napisano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Oktawian, byłem jakiś czas temu u tego gościa, naciągnął mi szprychy lepiej niż w dream-bike i na razie jestem zadowolony nic się nie dzieje. W dream-bike też dobrze mi wycentrował koło, szprychy naciągnął, ale słabiej i po 300km znów były luźne. No jeszcze trzeba wziąć pod uwagę to, że mam lipne szprychy i nyple Michał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 No ja mam wszystko na dt revolution czyli nie takie lipne, kasy tez mało nie wydałem, zobaczymy jak dzisiaj zrobi, to dam znac :] Yogi poradziles sobie z odkręceniem tej kasety? Miałem podrzucic Ci ten klucz ale tak wyszło ze ja tez mialem problem z piastą i go potrzebowałem, sorki. Jesli nadal potrzebujesz to daj znac, to jeszcze dzisiaj w drodze do D-B Ci podrzuce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fcyogi Napisano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Obyło się bez ściągania kasety wiec spoko. Tylne koło działa b. fajnie. Teraz mi się przednie posypało, ale zrobi sie sory za ot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 3 Września 2009 Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Cześć Wam (: powróciłam (; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolfram Napisano 4 Września 2009 Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Coś ci nasi kolarze ospali jacyś Więc powitam koleżankę w imieniu wszystkich. Witaj z powrotem PS. Planuje coś ktoś w najbliższym czasie większego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 5 Września 2009 Udostępnij Napisano 5 Września 2009 planowałam dzisiaj, ale to co za oknem mnie odstrasza chyba moje lenistwo mnie przerasta (; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolfram Napisano 5 Września 2009 Udostępnij Napisano 5 Września 2009 No troche wieje.. Ale i tak chyba się przejadę po obiedzie. W lesie powinno być przyjemnie^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 5 Września 2009 Udostępnij Napisano 5 Września 2009 trochę lepiej to wygląda. zobaczę, jak ojcu się będzie chciało, to pojeździmy. a gdzie zazwyczaj jeździsz? bo ja już swoich dobrych ścieżek mam dość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolfram Napisano 5 Września 2009 Udostępnij Napisano 5 Września 2009 No jak tak po południu to się zazwyczaj kręcę po modliszowskim lesie. Zjeździłem go co prawda wzdłuż i wszerz(kosmiczne słowa do napisania..) ale nie ma co narzekac Jadę po 16. Do zobaczenia na trasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 5 Września 2009 Udostępnij Napisano 5 Września 2009 a ja tam już byłam, właśnie wróciłam. ubrałam się ciepło, ale strasznie zmarzłam. niefart trochę, żeśmy się minęli (; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.