arek_wro Napisano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Ja moge jeszcze pojechac z wami O ile można. No jasne Dajcie znac jaka godzina wam pasuje. A byles juz na objezdzie Szczawna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 To może jutro o 14:00? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Moze byc. Jakis pomysl na trase? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Zadecydujemy na miejscu chyba że coś wymyśliłeś już? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Nic na razie nie przychodzi mi do glowy, ale generalnie im wiecej w terenie tym lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 W Szczawnie nie byłem, bo nie było z kim Ale jutro proponuje może Daisy i Książ Co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Moze byc, chyba ze na miejscu cos innego wymyslimy. To jak, o 14tej na rynku? Ktos jeszcze chetny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Dobra to ja sie zjawię pod Naptunem W razie jakiś zmian to będe pisał rano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Ok mi pasuje Na miejscu zdecydujemy jaka trasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Na jutro zgadalismy sie z Mateuszem na 10.00 na osiedlu mlodych kolo kosciola. Wojtek daj znac czy ci pasuje. Jak jest ktos jeszcze chetny to sie zglaszajcie. Miejsce zbiorki mozemy zmienic jak sie znajda inni chetni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Trasa z wstepnych ustaleń: Świdnica-Pogorzała- szlakiem Modliszów-zjazd lasem-Zagórze A dalej to sie pomyśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 W porządku mi pasuje rano będe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 I jak, ruszamy o 10.00, czy przekladamy na popoludnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 To może na 12:00 przełożymy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Ja powiem, że mi obojętnie Ale im szybciej tym lepiej Dostosuje sie do innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Niech bedzie 12.00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Okej To dozobaczenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Jutro też gdzieś jedziemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Ja robie sobie jutro dzien przerwy, bo mam przez was zakwasy W sobote szykuje mi sie jakas wieksza trasa i chce dac troche nogom odpoczac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Ok to z Mateuszem pojade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Mateusz nie jedzie bo robi dzień przerwy przed maratonem!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 To samemu pojade Chyba że ktoś inny będzie chciał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Trenuj, trenuj! Raczej sam pojedziesz , bo tu nie ma z kim śmigac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolfram Napisano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 To samemu pojade Chyba że ktoś inny będzie chciał. Ja bym chętnie pojechał, właściwie to bym chętnie jeździł codziennie, ale jutro jescze ostatni raz muszę na popołudnie do pracy dodatkowo. Może w niedziele będzie się komu chciało przejechać to ja chętny;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Ja bym chętnie pojechał, właściwie to bym chętnie jeździł codziennie, ale jutro jescze ostatni raz muszę na popołudnie do pracy dodatkowo. Może w niedziele będzie się komu chciało przejechać to ja chętny;) W niedzielę jak będe w stanie to też z wami pojadę, ale nie obiecuje Jakieś propozycje trasy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.