Ukasz Napisano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 no było całkiem przyzwoicie i błotniscie hehe jest ich jeszcze troche .. wszyscy z reguły walą szlakami na Sowę a dookoła tyle ciekawych ścieżek... ja chyba jutro po południu znów się trochę poszwędam po okolicy ... bo niedziela odpada. PS sorki za dialogi między kumplami hehe to dłuuga historia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Ukasz, widziałem was w Burkatowie, staliscie na skrzyżowaniu za przestankiem Ja jechałem od Zagórza, a za mną jakaś koleżanka na szosie sie doczepiła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 no właśnie tak mie się wydawało że znajomy "rower" hehe brat miał wyjątkowego pecha spieszył się i pierw kapeć na zjeździe ... potem łańcuch pękł ... a jak poleciał na Świdnicę sam (my kierunek na jedlinę) ... to widziałeś gdzie skończył drugi kapeć na asfalcie hehe trochę na nas poczekał bo już zapasu nie miał czasem tam bywa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Właśnie jak jechałem w stronę tamy to prowadził rowerzysta rower i z tyłu miał kapcia Zapytałem czy potrzebuje pompke, dętke, ale powiedział że juz jedzie do niego A widziałem go też w Burkatowie tam koło straży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EnduroBH Napisano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Wy łapiecie kapcie wdrodze.. a Ja nawet z Świdnicy nie mogę wyjechać... bo od razu mi się łańcuch zerwał ;p tak że chwilowa przerwa z rowerkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 W tygodniu coś kręcicie? Mam jeszcze tydzień urlopu i przynajmniej część spędzę w Świdnicy, więc pewnie pojeżdzę po naszych okolicach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 jakiś pech .... pojechałem wczoraj po 15tej na małe co nieco do zamku Cisy i z powrotem otworzyła mi się torebka podsiodłowa heh.. w plecy klucze, łyżki, lampka itd nic nie znalazłem za to trasy wypaśne, .. co do tyg. powinienem we wtorek i czwartek coś podziałać popołudniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 W tygodniu coś kręcicie? Mam jeszcze tydzień urlopu i przynajmniej część spędzę w Świdnicy, więc pewnie pojeżdzę po naszych okolicach. Ja moge chętnie z tobą pojeździć tylko napisz kiedy i się jakoś zgadamy pewnie inni też pojadą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Mozna by we wtorek cos zmontowac, jezeli tylko pogoda sie nie zepsuje, bo prognozy pokazuja deszcz. Jutro tez moze na chwile wyskocze, ale pewnie nie predzej niz kolo 17tej, bo do poludnia musze byc we Wroclawiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Ja mam zamiar zliczyc jeszcze Szczawno przed maratonem. Czy są chętni żeby w tygodniu pojechac np. wtorek, środa? Wyjazd najlepiej rano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gawron Napisano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Ja również dziękuję Łukaszowi za czwartkowy wypad. Było pysznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 oj Gawron już i tu dotarł ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Dobry Panom (; jest tu gdzieś Sel? bo miałam z nim pojeździć, a chwilowo jestem na wiosce (; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolpi071 Napisano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Chłopaki jak ktoś nie wybiera się na maraton to ja proponuję w najbliższy week Błędne Skały lub Stawy Milickie. Są jacyś chętni? Może wreszcie uda się gdzieś razem wyskoczyć?;> Ja w ten week an bank gdzieś ruszam- gdzie to kwestia dogadania się. Może być z noclegiem żeby spokojnie przy pifku można było posiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Jeżeli wypad byłby w niedziele to z chęcią bym sie przejechał. Jednak nie mnie decydować bo jade na maraton. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 mnie w weekend nima, 3dni(może4) rowerowania po mazurach mniam. a co do jutra to też nie wiem bo rower spoczął na osiedlu w rowerowym na prostowaniu kółka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Chłopaki jak ktoś nie wybiera się na maraton to ja proponuję w najbliższy week Błędne Skały lub Stawy Milickie. Są jacyś chętni? Może wreszcie uda się gdzieś razem wyskoczyć?;> Ja w ten week an bank gdzieś ruszam- gdzie to kwestia dogadania się. Może być z noclegiem żeby spokojnie przy pifku można było posiedzieć Masz na mysli weekend czy srodek tygodnia? Ja w weekend mam juz chyba nagrany wyjazd, ale w tygodniu bym gdzies wyskoczyl jak by sie znalezli jacys chetni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolpi071 Napisano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 No raczej weeknd bo w tygodniu to praca, a ten tydzien to już w ogóle mam przekopany. Byle do piątku:/!!!! A te mazury to jakas większa ekpia? Może dobijemy do Was? Ja od piątku mam wolne wiec są trzy dni:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oktawian95 Napisano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Ukasz napisz mi na priva lub na gg jak dokładnie będzie wyglądać wypad na mazury. Chodzi mi o dokładny wyjazd i spanie. Może coś jeszcze wymysle do piątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 heh .. spanie jak popadnie, namiot pokój ...itd dojazd - z braku chętnych do tej pory ustaliliśmy że jedziemy autem i pod to ustawiliśmy cały wypad, niestety rowery idą do środka więc wejdziemy tylko dwoje stąd musiałbyś się sam tam wyeksportować ...brak miejsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 A jutro nie wybralby sie ktos na jakas mala trase? Moze byc z rana, moze byc po poludniu, dla mnie obojetnie. Mam nadzieje, ze jacys chetni sie znajda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 To może jutro Arek pojedziemy tak popołudniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Nie ma sprawy. O ktorej godzinie? Jest ktos jeszcze chetny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Ja moge jeszcze pojechac z wami O ile można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolpi071 Napisano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Jak ktoś zainteresowany to w piątek lub sobotę jedziemy z Wroc w Góry Stołowe. Na razie 4 osoby. Planujemy jeden nocleg w Karłowicach więc jak coś to proszę o wcześniejszy kontakt na PRIV. żeby potem nie było że po różnych ośrodkach nocujemy:). Dojazd samochodem. Z tego co mi wiadomo mamy jeszcze miejsca:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.