Skocz do zawartości

[Świdnica]

Noritsu

Rekomendowane odpowiedzi

no było całkiem przyzwoicie i błotniscie ;)

hehe jest ich jeszcze troche .. wszyscy z reguły walą szlakami na Sowę a dookoła tyle ciekawych ścieżek...

ja chyba jutro po południu znów się trochę poszwędam po okolicy ... bo niedziela odpada.

PS

sorki za dialogi między kumplami :D hehe to dłuuga historia...

no właśnie tak mie się wydawało że znajomy "rower" hehe

brat miał wyjątkowego pecha spieszył się i pierw kapeć na zjeździe ... potem łańcuch pękł ...

a jak poleciał na Świdnicę sam (my kierunek na jedlinę) ... to widziałeś gdzie skończył :) drugi kapeć na asfalcie hehe

trochę na nas poczekał bo już zapasu nie miał

czasem tam bywa ...

jakiś pech ....

pojechałem wczoraj po 15tej na małe co nieco do zamku Cisy i z powrotem :icon_lol:

otworzyła mi się torebka podsiodłowa heh.. w plecy klucze, łyżki, lampka itd ;) nic nie znalazłem

za to trasy wypaśne,

..

co do tyg. powinienem we wtorek i czwartek coś podziałać popołudniami.

Chłopaki jak ktoś nie wybiera się na maraton to ja proponuję w najbliższy week Błędne Skały lub Stawy Milickie. Są jacyś chętni?:confused: Może wreszcie uda się gdzieś razem wyskoczyć?;> Ja w ten week an bank gdzieś ruszam- gdzie to kwestia dogadania się. Może być z noclegiem żeby spokojnie przy pifku można było posiedzieć:icon_lol:

Chłopaki jak ktoś nie wybiera się na maraton to ja proponuję w najbliższy week Błędne Skały lub Stawy Milickie. Są jacyś chętni?:) Może wreszcie uda się gdzieś razem wyskoczyć?;> Ja w ten week an bank gdzieś ruszam- gdzie to kwestia dogadania się. Może być z noclegiem żeby spokojnie przy pifku można było posiedzieć:P

Masz na mysli weekend czy srodek tygodnia? Ja w weekend mam juz chyba nagrany wyjazd, ale w tygodniu bym gdzies wyskoczyl jak by sie znalezli jacys chetni.

heh .. spanie jak popadnie, namiot pokój ...itd

dojazd - z braku chętnych do tej pory ustaliliśmy że jedziemy autem i pod to ustawiliśmy cały wypad, niestety rowery idą do środka więc wejdziemy tylko dwoje stąd musiałbyś się sam tam wyeksportować :)...brak miejsc.

Jak ktoś zainteresowany to w piątek lub sobotę jedziemy z Wroc w Góry Stołowe. Na razie 4 osoby. Planujemy jeden nocleg w Karłowicach więc jak coś to proszę o wcześniejszy kontakt na PRIV. żeby potem nie było że po różnych ośrodkach nocujemy:). Dojazd samochodem. Z tego co mi wiadomo mamy jeszcze miejsca:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...