Ukasz Napisano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 hmm a w tyg. ktoś jeszcze jeździ ? Czwartek godz 16:30 Neptun ?? małe co nieco pasuje ?? mam fajną DZIKĄ trasę modliszów - złoty las, szuter/single/przeprawa strumyk/przeprawa skałki/bagienko/przejazd pęknięta kładką/ DZIKO ale miło wczoraj przejechałem to poprawiając przejezdność w kilku miejscach ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Ja jak na razie odpadam po południu, bo oglądam TdP i jeżdżę tylko rano Ukasz a co z naszym filmikiem? PS: Co planujemy na weekend? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 fil będzie, sorki ale teraz sezon weselny i jest co robić ... dam znać na pewno .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolpi071 Napisano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Chłopaki a jakiegoś nowego przygarniecie? Co prawda we Wroc mieszkam ale z DDZ pochodzę więc po starej sąsiedzkiej znajomości...? Ja próbuję zmontować jakąś ekipę na niedzielę do Szklarskiej lub w Błędne Skały. Może ktoś zainteresowany? Jak nie w ten week to może kolejne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Hej, ja może bym się wybrał A możesz jeszcze podac czas, miejsce spotkania to i traske jakąs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolpi071 Napisano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Hej, ja może bym się wybrał A możesz jeszcze podac czas, miejsce spotkania to i traske jakąs W Błędnych Skałach jeszcze nie byłem, dlatego pora się tam wybrać. Na mapie widać że mają fajne trasy http://www.pngs.pulsar.net.pl/ w zakładce turystyka. Trasę możemy ustalić wspólnie. Wyjazd planuję na niedzielę rano. W sobotę niestety nie dam rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Też bym chętnie pojechał Tylko nasuwa mi się kilka pytań: Skąd start (bo ja jestem z Bielawy:)? Dojazd autem czy rowerami ? I czy będziemy się poruszać tylko asfaltem czy na zmiane z leśnymi sciezkami ? Chętnych na pewno by się zebrało kilku, np 2 tyg temu w Skalnym miescie 9 osob było. Gorzej by było zapakować sie do auta ;] W Stołowych byłem tylko pieszo :] tras rowerowych nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oktawian95 Napisano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Ej no chłopaki nie róbcie mi tego. Takie wycieczki ciekawsze to zostawcie na następny weekend, bo ja jeszcze w ten nie moge;/ Na błędnych skałach już bylem wiec jak macie ochotę to jedzcie ale do Szklarskiej bym się przejechał. Tylko pytanie czy z Bielawy to aby nie za dużo km?? Pozdro dla wszystkich i do zobaczenia w następny weekendzik;) Ukasz, ja na tą wyprawe przez Mazury nie dam rady sie zebrać. Brak funduszy i sprzetu niestety;/ Moze w innym terminie cos wypali. P.S. nie cukrować mi za filmik, bo to był pierwszy i na szybko robiony (kadry, mało ujęć) no i mało czasu na montaz ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolpi071 Napisano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Ja z Bielawy pochodzę ale teraz okupuję Wrocław. Dojazd samochodem- wolę energię spożytkować na miejscu:). Ja mam dwa bagażniki.Jeszcze dwa wejdą na reling tylko trzeba załatwić i możemy jechać Skoro w Skalnym taka fajna ekipa była to może i tym razem uda się coś zmontować? Z Wrocławia też mam jeszcze jednego chętnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 błędne skały zaliczyłem, nie wpuścili nas z rowerami ... ale obok wejścia jest ścieżka omija kase i zaraz za wchodzi na szlak .. wychodzi się przy wyjsciu i dalej można już jechać ... pojechaliśmy na ruiny zamku w czechach potem pod strzeliniec tam czerwonym pieszym (super szlak) na błędne... powróc niebieski na Radków (niesamowite widoki) kilka fotek stołowe ... polecam, sam na to choruje ale może w next miesiąc bo ten już ustawiony .. jutro 16:30 na tamie nad zalewem ... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolpi071 Napisano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Widzę że grupa aktywnie działa:) Fajnie i już mi się podoba . Zobaczymy co w ten week wypali. Ja niestety mam tylko niedzielę do dyspozycji ale za tydzień mozemy skoczyć do Szklarskiej tyle że za tydzień to tam maraton będzie.. Możemy wystartować albo uderzyć na Dolinę Baryczy z noclegiem. Możliwości jest sporo i wierzę że przy takim zaangażowaniu coś się wykroi:) Na razie może jednak zaplanujmy najbliższą niedzielę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Za 1,5tyg jest maraton Grabka w Ustroniu, także pewnie tam sie wybierzemy, czyli następny weekend z głowy :} ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Nie wiem jak inni ale ja preferuje dojazd rowerem, do Radkowa to max 40km szosą + wycieczka 70km + powrót = czyli akurat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 w niedzielę to i może ja będę mógł ... w sumie może gdzieś się wywiozę pociągiem ... okolice Bardo - Kłodzko ... hmm no chyba że ten Radków robicie w niedzielę .. dajcie znać >> stąd raczej nie dojadę rowerem (stary jestem hehe), ale może podrzucę się autem (+ mogę zabrać 3 osoby z rowerami)a najlepiej pociągiem bo auto chwilowo "zonka" zaliczyło - urwałem tłumik w Zagórzu ... dajcie znać co kto na niedzielę planuje może się dołącze. a dziś 16:30 nad zalewem na tamie z kumplami startujemy... o ile się zjawią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 hejas hejas! to jaki planik na ten weekend? chtnie bym sie z Wami wybral troche polagowac peleton zebyscie sie tak nie zmeczyli widze ze opcji kilka - bledne skaly? izerskie? itp? dajcie znac jakos przed sobota jaki plan i cyz moge sie z Wami zabrac;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TFS500 Napisano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 hmm a w tyg. ktoś jeszcze jeździ ? Czwartek godz 16:30 Neptun ?? małe co nieco pasuje ?? mam fajną DZIKĄ trasę modliszów - złoty las, szuter/single/przeprawa strumyk/przeprawa skałki/bagienko/przejazd pęknięta kładką/ DZIKO ale miło wczoraj przejechałem to poprawiając przejezdność w kilku miejscach ... Ja bym Się z chęcią wybrał na taka trase. jak będziesz jechał daj znać na tel. 698613495 a na pewno o 16.30 pod neptunem się zjawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolpi071 Napisano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 No to LIPA! Ja w ten week odpadam całkowicie...Nie ma to jak niespodzianka od rodzinki...yhhh. Wybaczcie Panowie. Ewentualnie z kimś mogę się na sobotę wieczorem około 18 ustawić w Bielawie na rundkę po okolicy bo będę tam u rodziców i rower mogę zabrać. Mam przy okazji propozycję na przyszły week 14-16.08. Piątek sobota niedziela mam wolne więc może zmontujemy jakiś dalszy wyjazd z jednym lub dwoma noclegami. Możemy moim autem tylko trzeba jeszcze dwa bagażniki załatwić(dwa mam). Jakieś propozycje? Może coś po czeskiej stronie...może pradziad i okolice? Lub Dolina Baryczy? Dajce znać co o tym myślicie.No chyba ze wreszcie zaliczymy Błędne Skały? Za ten week sorki ale niespodziewajka wypadła...Yhhh a taką miałem ochotę porządnie się zajechać gdzieś na podjazdach...;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Ja moge co najwyżej w sobote do 15, albo na całą niedziele (jak na złość wszystko:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolpi071 Napisano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 No to widzę że pozamiatane... A co planujesz an przyszły week? Może jakiś dalszy wypad z noclegiem. Dla mnie wszystko jedno gdzie..byle pojeździć po górkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oktawian95 Napisano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Ja na następny week jadę tam gdzie większość zadecyduje, więc jak coś to mnie też liczcie Wreszcie sobie pojeżdżę i zrzucę to co po weselach przybyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 15.08 jedziemy na BM do Ustronia, więc ewentualnie tylko niedziela pozostaje wolna za tydzień. Chyba ze w tygodniu komuś pasuje, bo ja mam wolne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 BM Ustroń? Mega:D? To teraz zobaczę, ile mi naprawdę do Was brakuje wycinaki^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Hehe... to się bedziemy szukać, na maratonie, później gonić :] A tak w ogole to zdaje mi sie że tam ciężko będzie, tylko góry, rok temu byłem w brennej i sam sobie dziwiłem się jak można 9,6km jechać całą 1 godzinę Jak pomyślę o tym podjeździe(podejsciu) pod Horzelnice to jeszcze teraz łapie zadyszke. "Nic to" Mam do Ciebie jeszcze nr tel to sie jakoś spotkamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 no to w tą niedzielę nikt nie walczy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Wszystko zależy jak pójdzie maraton, czy na następny dzień będe w stanie jeździc. Jak nie dam rady to pojade na rozjazd tylko:D A gdzie macie zamiar jechc w końcu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TFS500 Napisano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 JA w ten weekend odpadam, jade do Katowic w delegacje więdz w jazdy rowerkirm lipa :/. Ukasz dzięki za wczorajszy wypad , niezła trasa oby było ich jak najwięcej. Do następnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.