Skocz do zawartości

[Świdnica]

Noritsu

Rekomendowane odpowiedzi

hmm

a w tyg. ktoś jeszcze jeździ ?

Czwartek godz 16:30 Neptun ?? małe co nieco pasuje ??

mam fajną DZIKĄ trasę modliszów - złoty las, szuter/single/przeprawa strumyk/przeprawa skałki/bagienko/przejazd pęknięta kładką/ DZIKO ale miło :)

wczoraj przejechałem to poprawiając przejezdność w kilku miejscach ...

Chłopaki a jakiegoś nowego przygarniecie?:angry2: Co prawda we Wroc mieszkam ale z DDZ pochodzę więc po starej sąsiedzkiej znajomości...?:D Ja próbuję zmontować jakąś ekipę na niedzielę do Szklarskiej lub w Błędne Skały. Może ktoś zainteresowany? Jak nie w ten week to może kolejne?

Hej, ja może bym się wybrał :angry2:

A możesz jeszcze podac czas, miejsce spotkania to i traske jakąs :D

W Błędnych Skałach jeszcze nie byłem, dlatego pora się tam wybrać. Na mapie widać że mają fajne trasy http://www.pngs.pulsar.net.pl/ w zakładce turystyka.

Trasę możemy ustalić wspólnie. Wyjazd planuję na niedzielę rano. W sobotę niestety nie dam rady.

Też bym chętnie pojechał :woot:

Tylko nasuwa mi się kilka pytań:

Skąd start (bo ja jestem z Bielawy:)? Dojazd autem czy rowerami ? I czy będziemy się poruszać tylko asfaltem czy na zmiane z leśnymi sciezkami ?

Chętnych na pewno by się zebrało kilku, np 2 tyg temu w Skalnym miescie 9 osob było. Gorzej by było zapakować sie do auta ;]

W Stołowych byłem tylko pieszo :] tras rowerowych nie znam.

Ej no chłopaki nie róbcie mi tego. Takie wycieczki ciekawsze to zostawcie na następny weekend, bo ja jeszcze w ten nie moge;/ Na błędnych skałach już bylem wiec jak macie ochotę to jedzcie ale do Szklarskiej bym się przejechał. Tylko pytanie czy z Bielawy to aby nie za dużo km?? Pozdro dla wszystkich i do zobaczenia w następny weekendzik;)

Ukasz, ja na tą wyprawe przez Mazury nie dam rady sie zebrać. Brak funduszy i sprzetu niestety;/ Moze w innym terminie cos wypali.

P.S. nie cukrować mi za filmik, bo to był pierwszy i na szybko robiony (kadry, mało ujęć) no i mało czasu na montaz ;/

Ja z Bielawy pochodzę ale teraz okupuję Wrocław. Dojazd samochodem- wolę energię spożytkować na miejscu:). Ja mam dwa bagażniki.Jeszcze dwa wejdą na reling tylko trzeba załatwić i możemy jechać:woot: Skoro w Skalnym taka fajna ekipa była to może i tym razem uda się coś zmontować? Z Wrocławia też mam jeszcze jednego chętnego.

błędne skały zaliczyłem, nie wpuścili nas z rowerami :woot: ... ale obok wejścia jest ścieżka ;) omija kase i zaraz za wchodzi na szlak ;) .. wychodzi się przy wyjsciu i dalej można już jechać ...

pojechaliśmy na ruiny zamku w czechach potem pod strzeliniec tam czerwonym pieszym (super szlak) na błędne... powróc niebieski na Radków (niesamowite widoki) kilka fotek stołowe ...

polecam, sam na to choruje ale może w next miesiąc bo ten już ustawiony ..

jutro 16:30 na tamie nad zalewem ...

pozdro

Widzę że grupa aktywnie działa:) Fajnie i już mi się podoba :woot:. Zobaczymy co w ten week wypali. Ja niestety mam tylko niedzielę do dyspozycji ale za tydzień mozemy skoczyć do Szklarskiej tyle że za tydzień to tam maraton będzie..;) Możemy wystartować albo uderzyć na Dolinę Baryczy z noclegiem. Możliwości jest sporo i wierzę że przy takim zaangażowaniu coś się wykroi:) Na razie może jednak zaplanujmy najbliższą niedzielę;)

Za 1,5tyg jest maraton Grabka w Ustroniu, także pewnie tam sie wybierzemy, czyli następny weekend z głowy :}

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Nie wiem jak inni ale ja preferuje dojazd rowerem, do Radkowa to max 40km szosą + wycieczka 70km + powrót = czyli akurat :yes:

w niedzielę to i może ja będę mógł :yes: ... w sumie może gdzieś się wywiozę pociągiem ... okolice Bardo - Kłodzko ... hmm

no chyba że ten Radków robicie w niedzielę .. dajcie znać >> stąd raczej nie dojadę rowerem (stary jestem hehe), ale może podrzucę się autem (+ mogę zabrać 3 osoby z rowerami)a najlepiej pociągiem bo auto chwilowo "zonka" zaliczyło - urwałem tłumik w Zagórzu :) ...

dajcie znać co kto na niedzielę planuje może się dołącze.

a dziś 16:30 nad zalewem na tamie z kumplami startujemy... o ile się zjawią :)

hejas hejas!

to jaki planik na ten weekend? chtnie bym sie z Wami wybral :) troche polagowac peleton zebyscie sie tak nie zmeczyli :)

widze ze opcji kilka - bledne skaly? izerskie? itp? dajcie znac jakos przed sobota jaki plan i cyz moge sie z Wami zabrac;)

hmm

a w tyg. ktoś jeszcze jeździ ?

Czwartek godz 16:30 Neptun ?? małe co nieco pasuje ??

mam fajną DZIKĄ trasę modliszów - złoty las, szuter/single/przeprawa strumyk/przeprawa skałki/bagienko/przejazd pęknięta kładką/ DZIKO ale miło ;)

wczoraj przejechałem to poprawiając przejezdność w kilku miejscach ...

Ja bym Się z chęcią wybrał ;) na taka trase. jak będziesz jechał daj znać na tel. 698613495 a na pewno o 16.30 pod neptunem się zjawie ;)

No to LIPA! :D Ja w ten week odpadam całkowicie...Nie ma to jak niespodzianka od rodzinki...yhhh. Wybaczcie Panowie. Ewentualnie z kimś mogę się na sobotę wieczorem około 18 ustawić w Bielawie na rundkę po okolicy bo będę tam u rodziców i rower mogę zabrać.

Mam przy okazji propozycję na przyszły week 14-16.08. Piątek sobota niedziela mam wolne więc może zmontujemy jakiś dalszy wyjazd z jednym lub dwoma noclegami. Możemy moim autem tylko trzeba jeszcze dwa bagażniki załatwić(dwa mam). Jakieś propozycje? Może coś po czeskiej stronie...może pradziad i okolice? Lub Dolina Baryczy? Dajce znać co o tym myślicie.No chyba ze wreszcie zaliczymy Błędne Skały?

Za ten week sorki ale niespodziewajka wypadła...Yhhh a taką miałem ochotę porządnie się zajechać gdzieś na podjazdach...;/

Hehe... to się bedziemy szukać, na maratonie, później gonić :]

A tak w ogole to zdaje mi sie że tam ciężko będzie, tylko góry, rok temu byłem w brennej i sam sobie dziwiłem się jak można 9,6km jechać całą 1 godzinę :icon_mrgreen: Jak pomyślę o tym podjeździe(podejsciu) pod Horzelnice to jeszcze teraz łapie zadyszke. "Nic to" :002:

Mam do Ciebie jeszcze nr tel to sie jakoś spotkamy :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...