Skocz do zawartości

[Świdnica]

Noritsu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Wszystkich Rowerowych Maniaków :angry2: Pochodze z Świdnicy i poszukuje ekipy do wspólnego rowerowego szaleństwa. Może nie jestem Porfesjonalistą ale kochm jeździć ma rowerze. Widze że często sie umawiacie na wypady, chciałbym do was dołączyć o ile praca pozwoli ;p. Pozdrawiam.

No i się bardzo cieszymy, że kolejny biker chce dołączyć do ekipy wypadowej;) Ja teraz pracuję także jeżdżę tylko w weekendy;/ Niestety w ten weekend i następny mam wesela i też sobie nie pojeżdżę;/ Będę musiał trenować cosik w tygodniu, bo będę jeszcze gorzej odstawał od tępa ekipy :D Także TFS500 3eba nóżki trenować bo Mateuszowi już się nudzi jeździć z ociągającymi słabiakami (takimi jak ja) :D

P.S. zazdrocha mnie zżera, że w ten weekend takie maratonki a ja bez roweru;/ powodzenia wszystkim i dobrych czasów. Aha i za filmik może dzisiaj się zabiorę :angry2:

Witam Wszystkich Rowerowych Maniaków :) Pochodze z Świdnicy i poszukuje ekipy do wspólnego rowerowego szaleństwa. Może nie jestem Porfesjonalistą ale kochm jeździć ma rowerze. Widze że często sie umawiacie na wypady, chciałbym do was dołączyć o ile praca pozwoli ;p. Pozdrawiam.

Cześć! Jeśli lubisz potrenować w towarzystwie to ja też jestem ze Świdnicy i dość często jeżdze na modliszow kręcić tam kółka:) Ew. czasem pokręcić się po tamtejszym lesie:) W tygodniu też pracuje także jedynie po 16 mam czas jakby co;) Ja też muszę podgonić z formą bo te weekendowe wypady z Mateuszem + Inferek są póki co dla mnie zabójcze:)

Więc jak coś to zostawiam nr kom. i czekam na smsa 783974373:)

A ja sie ciesze, ze nie tylko ja męcze ludzi ale Mateusz ;)

Bo tak to wszystko na mnie :)

Po za tym nie jestesmy az takimi wycinakami,dziś na maratonie kolega ze Świebodzic znow pokazał klase i to my odstawaliśmy od niego... duzo duzo. Czasem sie zastanawiam jak on to robi...

Także TFS500 3eba nóżki trenować bo Mateuszowi już się nudzi jeździć z ociągającymi słabiakami (takimi jak ja) :)

Chłopie po dzisiejszym maratonie zobaczyłem, że z formą kupa,a Ty o ociaganiu mówisz :)

Musze się wziąśc do roboty i ostro trenowac :P

PS: No i witam nowego kolege :D

A ja sie ciesze, ze nie tylko ja męcze ludzi ale Mateusz :)

Bo tak to wszystko na mnie :D

Po za tym nie jestesmy az takimi wycinakami,dziś na maratonie kolega ze Świebodzic znow pokazał klase i to my odstawaliśmy od niego... duzo duzo. Czasem sie zastanawiam jak on to robi...

Mówisz o wycinaku na meridzie ? :wub:

Mówisz o wycinaku na meridzie ? :)

Tjaaa... merida to juz przeszłość, teraz jest no saint- ciśnie Dobrzan, ciśnie :P

Sel, mógłbyś wyskoczyć z nami na jakiś weekendowy wypad !

Filmik primo :)

Inny- Oktawiana też jest dobry ;]

Byłem dziś z wycinakiem ze Świebodzic. On na kolarzówce a ja na MTB i nie było tak źle, mówił mi miejscami że za szybko jadę ;)

Jak tak chcecie to Szczawno to jutro!!!

Tylko dajcie jak najprędzej znac czy ktoś jedzie, bo jak nie to znowu na asfalt pojadę sobie :icon_wink:

PS: Jak nie Szczawno to jest chętny żeby pojechac do Bielawy na Łysajkę???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...