rockrider Napisano 30 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 A tu kilka fotek z objazdu trasy w Głuszycy PS: Zdjęcia na prośbe Wojtka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 30 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Dzięki za zdjęcia Mateusz bardzo udane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TFS500 Napisano 31 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Witam Wszystkich Rowerowych Maniaków Pochodze z Świdnicy i poszukuje ekipy do wspólnego rowerowego szaleństwa. Może nie jestem Porfesjonalistą ale kochm jeździć ma rowerze. Widze że często sie umawiacie na wypady, chciałbym do was dołączyć o ile praca pozwoli ;p. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oktawian95 Napisano 31 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 No i się bardzo cieszymy, że kolejny biker chce dołączyć do ekipy wypadowej;) Ja teraz pracuję także jeżdżę tylko w weekendy;/ Niestety w ten weekend i następny mam wesela i też sobie nie pojeżdżę;/ Będę musiał trenować cosik w tygodniu, bo będę jeszcze gorzej odstawał od tępa ekipy Także TFS500 3eba nóżki trenować bo Mateuszowi już się nudzi jeździć z ociągającymi słabiakami (takimi jak ja) P.S. zazdrocha mnie zżera, że w ten weekend takie maratonki a ja bez roweru;/ powodzenia wszystkim i dobrych czasów. Aha i za filmik może dzisiaj się zabiorę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolfram Napisano 31 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Witam Wszystkich Rowerowych Maniaków Pochodze z Świdnicy i poszukuje ekipy do wspólnego rowerowego szaleństwa. Może nie jestem Porfesjonalistą ale kochm jeździć ma rowerze. Widze że często sie umawiacie na wypady, chciałbym do was dołączyć o ile praca pozwoli ;p. Pozdrawiam. Cześć! Jeśli lubisz potrenować w towarzystwie to ja też jestem ze Świdnicy i dość często jeżdze na modliszow kręcić tam kółka:) Ew. czasem pokręcić się po tamtejszym lesie:) W tygodniu też pracuje także jedynie po 16 mam czas jakby co;) Ja też muszę podgonić z formą bo te weekendowe wypady z Mateuszem + Inferek są póki co dla mnie zabójcze:) Więc jak coś to zostawiam nr kom. i czekam na smsa 783974373:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TFS500 Napisano 31 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Więdz Możewmy się zgadać na jakiś trening. JA najszybciej mam czas jutro ok 15,16 więdz jak by co to na mały wypad możemy się wybrać i podrasować forme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolfram Napisano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 W ten weekend i wyjątkowo przez następny tydzien nie mogę.. praca na 2 etaty:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 A ja sie ciesze, ze nie tylko ja męcze ludzi ale Mateusz Bo tak to wszystko na mnie Po za tym nie jestesmy az takimi wycinakami,dziś na maratonie kolega ze Świebodzic znow pokazał klase i to my odstawaliśmy od niego... duzo duzo. Czasem sie zastanawiam jak on to robi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Także TFS500 3eba nóżki trenować bo Mateuszowi już się nudzi jeździć z ociągającymi słabiakami (takimi jak ja) Chłopie po dzisiejszym maratonie zobaczyłem, że z formą kupa,a Ty o ociaganiu mówisz Musze się wziąśc do roboty i ostro trenowac PS: No i witam nowego kolege Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 A ja sie ciesze, ze nie tylko ja męcze ludzi ale Mateusz Bo tak to wszystko na mnie Po za tym nie jestesmy az takimi wycinakami,dziś na maratonie kolega ze Świebodzic znow pokazał klase i to my odstawaliśmy od niego... duzo duzo. Czasem sie zastanawiam jak on to robi... Mówisz o wycinaku na meridzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 po roku jazdy w mojej nowej ojczyznie wpadne na jakis maraton do polski i was zgniote. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oktawian95 Napisano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 No Oktawian to się postarałeś super filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Wyrąbany filmik!!! Zabieraj kamere za każdym razem teraz Brawo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolfram Napisano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Popieram pomysł! Kamera musi być Wspaniały montaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Mówisz o wycinaku na meridzie ? Tjaaa... merida to juz przeszłość, teraz jest no saint- ciśnie Dobrzan, ciśnie Sel, mógłbyś wyskoczyć z nami na jakiś weekendowy wypad ! Filmik primo Inny- Oktawiana też jest dobry ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Z chęcią teraz ;-) Do tej pory zapierniczałem po 12h w robocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Słuchajcie chłopy mam propozycje na jutro! Chcę jechac do Szczawna na traskę XC, trasa przez Daisy oczywiście Start np. o 10 ZAPRASZAM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TFS500 Napisano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Niezły Filmik; . Ja w tygodniu raczej odpadam :/ pracuje po 12 h wiedz nie dam rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bass Napisano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Co tu dużo gadać, profesjonalna robota w wykonaniu Oktawiana Łódzka filmówka czeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 To kiedy to Szczawno XC ? Da rade na jednym hamplu przejechac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Pewnie da ;-) Dajcie znać jak będziecie jechać, wybiore się z wami (mam nadzieje :-P). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Byłem dziś z wycinakiem ze Świebodzic. On na kolarzówce a ja na MTB i nie było tak źle, mówił mi miejscami że za szybko jadę Jak tak chcecie to Szczawno to jutro!!! Tylko dajcie jak najprędzej znac czy ktoś jedzie, bo jak nie to znowu na asfalt pojadę sobie PS: Jak nie Szczawno to jest chętny żeby pojechac do Bielawy na Łysajkę??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Ja jutro raczej pomykam do Boguszowa-Gorce także odpadam ;-) Dobrze by było żeby proponować/ustalać 2-3 dni wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Już od niedzieli proponuje! Ale poczekam jeszcze, może znajdą się chętni:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.