Ukasz Napisano 26 Lipca 2009 Napisano 26 Lipca 2009 witam.... czytam i czytam i jak z tym Bardem wyszło wam ?
rockrider Napisano 26 Lipca 2009 Napisano 26 Lipca 2009 Hej, błądziliśmy, błądziliśmy ale póżniej było super Fajna trasa, dużo rzeczy do zwiedzania i widoki. PS:A co z filmikiem ? ------------------------------------------------------ A jak tam po dzisiejszym, żyjecie Chłopaki z Bielawy pewnie nie źle dostali po tyłku jak podjeżdżali na Walimską Do następnego!
inferek Napisano 26 Lipca 2009 Napisano 26 Lipca 2009 Ja ledwie żyje, 140km dało mi popalic, jeszcze 2x wjazd na Walimską. Zdjęcia wrzuce jak bede na siłach
oktawian95 Napisano 26 Lipca 2009 Napisano 26 Lipca 2009 Ja padłem jak przecinak ;/ Mi dokładnie wyszło 142,2 km i 3eba będzie ten rekordzik kiedyś pobić Daliście niezłe tempo dzisiaj chłopaki Super pogodę mieliśmy i ogólnie było super a Walimska łyknąłem na miekko (jako ostatni) filmik zmontuje jak bede miał więcej czasu i wene. postaram się w tym tygodniu.
arek_wro Napisano 26 Lipca 2009 Napisano 26 Lipca 2009 No to widze, ze ostatnio niezle dystanse zaliczacie. Oj bede musial potrenowac zanim sie porwe z wami na taka wyprawe Ja dzisiaj grzecznie wjechalem sobie na Sleze. Byliscie tam ostatnio? Na dolnym odcinku podjazdu wysypali te cholerne kamienie, ktore sa tez wyzej i teraz praktycznie caly podjazd i zjazd sa do dupy.
Jarod Napisano 26 Lipca 2009 Napisano 26 Lipca 2009 Jedzie ktoś z was na maraton do Głuszycy? Ja tam formy nie mam ale tego maratonu nie mogę przepuścic
Wolfram Napisano 26 Lipca 2009 Napisano 26 Lipca 2009 moje ostatnie 5km bylo na poziomie 24km/h Jedym słowem- wyczerpanie Oczywiscie wyjazd był super tak podsumowując. Ale jak Inferek i Mateusz się skumają na trasie to iniemamocnych ) Dzięki za jazde i do następnego!
Wax Napisano 26 Lipca 2009 Napisano 26 Lipca 2009 No to prawda z tą trasą na samą Ślężę. Jak byliśmy tam z Nawrotkiem w któryś weekend to te kamienie w połączeniu z ludźmi którzy drepczą pod górę tworzą iść hardcore'ową trasę do podjeżdżania/zjeżdżania. Mój tylny XT-ek tam dawał nieźle po ramie...
rockrider Napisano 26 Lipca 2009 Napisano 26 Lipca 2009 Ale jak Inferek i Mateusz się skumają na trasie to iniemamocnych A co prawda to prawda. Dziś nie chciałem cisnąc, bo byście krzyczeli żeby wolniej, a po drugie Infer nie miał blatu więc nic nie wyszło Ale powiem wam, że aż tak potwornie się nie zmęczyłem mimo tego, że końcówka była ostra. Czuje tylko lekko nogi A tutaj fotki. Zauważyłem że Infer już dodał na Picasa, ale ja dam tu http://picasaweb.google.com/inferek/2607SkalneMiasto# PS: Kiedys musimy sie wybrac na trening, a nie na wycieczki zawsze
Wolfram Napisano 26 Lipca 2009 Napisano 26 Lipca 2009 PS: Kiedys musimy sie wybrac na trening, a nie na wycieczki zawsze hehe jasne:P Te nasz wycieczki podchodzą mi pod taki trening do upadłego:P No ale na serio to ciężko by było robić je regularnie z powodu rożnic w terminach wolnego czasu..
rockrider Napisano 26 Lipca 2009 Napisano 26 Lipca 2009 Ale nie mówie regularnie, wystarczy np. raz- można pyknąc ze 60km ostrym tempem ```````````` Mam pomysła na kolejną "wycieczkę" -> Chełmiec? lub co proponujecie?
Wolfram Napisano 26 Lipca 2009 Napisano 26 Lipca 2009 Ja chętnie ale tylko na weekend.. Dobrze by też było żeby co niektórzy machnęli sobie trening w dniu poprzedzającym wycieczkę I dla pewności te 60 km zamienić na ok 100^^ Trzymajcie się, ja idę regenerować mięśnie:)
inferek Napisano 26 Lipca 2009 Napisano 26 Lipca 2009 Ja tam nie przepadam za asfaltami, czasem czuje niemoc na długich płaskich odcinkach. Szybciej jakos sie męcze na asfalcie niż w terenie, wole mniejsze prędkosci Jutro ide do rowerowego niech mi robią przedni hamulec. Na shledanou a dobrou noc
Wojtekmtb Napisano 27 Lipca 2009 Napisano 27 Lipca 2009 Bardzo fajne zdjęcia wydawało mi się że jest mniej a tu aż tyle Teraz jeszcze film od Oktawiana
bass Napisano 27 Lipca 2009 Napisano 27 Lipca 2009 Jedzie ktoś z was na maraton do Głuszycy? Ja tam formy nie mam ale tego maratonu nie mogę przepuścic Ja na 99% jadę, no chyba że będzie lało. Ale ze względu na formę to jadę Mini, no i tak z drugiej strony to zapisałem się na Uphill na Śnieżkę następnego dnia. Tam rowerem jeszcze nie byłem
inferek Napisano 28 Lipca 2009 Napisano 28 Lipca 2009 Plotki mi sie obily o uszy że chcesz zrobić przedmaratonowy objazd trasy, czy to nadal aktualne ? Wybrałbym się z Tobą w tamte rejony
bass Napisano 28 Lipca 2009 Napisano 28 Lipca 2009 Hej, to nadal aktualne, tak sie zgadaliśmy z rockriderem na jutro w Świdnicy no i stamtąd do Głuszycy, ale godzina jeszcze nieustalona, jak sie dogadamy to napiszę na forum. A tobie Inferek jak pasuje?? Jeśli ktoś jeszcze ma ochotę to zapraszamy.
rockrider Napisano 28 Lipca 2009 Napisano 28 Lipca 2009 Chętnych do jutrzejszego objazdu trasy w Głuszycy zapraszam pod Neptuna o 10:00
inferek Napisano 29 Lipca 2009 Napisano 29 Lipca 2009 Więc jak jutrzejszym dniem? Słyszałem ze jakies plany na XC?
Szoppers Napisano 30 Lipca 2009 Napisano 30 Lipca 2009 Hej hej autochtoni-cyborgi! z takim zapytaniem do mosci Panstwa Jak z pogoda ostatnimi czasy u Was? wyschlo podloze nieco w borach gluszyckich? ;P na maratonik na MEGA kendy karmy 2.0 stykna (lans na blocie -10) czy moze mountain kinga targac? ps. jedziecie na maratonik?
rockrider Napisano 30 Lipca 2009 Napisano 30 Lipca 2009 Hej, byliśmy wczoraj na objeździe mini no i jest w miare sucho, ale jakaś większa kałuża sie znajdzie Karmy powinny dac bez problemu rade ja jechałem na Kędach SBE i też szły PS: Ja niestety nie jadę, ponieważ jadę na BM do Świeradowa
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.