bass Napisano 22 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 A co tam jutro ciekawego na Sowie, wyścig jakiś ?? No i jak tam było w Jaworzynie na XC ?? To moje prawie rodzinne strony Ja w tym tygodniu odwiedziłem naszych południowych sąsiadów, taki, praktycznie w całości, asfaltowy wypad. Coś na wzór tego niedoszłego wypadu w zeszły weekend. Wyszło mi niecałe 120 (odliczcie 14 do świdnicy w dwie strony), i całkiem przyjemna trasa. A tu żeby nie być gołosłownym miała być fotka (z komórki) ale nie wiem jak to zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 22 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Nom wyścig wyścig Bardo-Głuszyca. Jadą przez Kalenice i Sowe, a ja jadę gdzieś sie ustawic na sowim zjeździe XC nie było, bo infer i wojtek nie przyjechali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oktawian95 Napisano 22 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 bass, w niedziele jak pogoda dopisze to jedziemy do tych Czech, wiec fajnie by było jakbyś z nami ruszył. Znając trasę będzie łatwiej;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 22 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Ano nie przyjechałem bo mi sie samemu nie chciało jechac 35km w jedną strone a potem wracac kolejne 35km samemu. Jutro jak wróce z rozmowy z szefem to na bank podskocze na Sowe. Jeszcze przed 10 powinienem być w dyspozycji Bass, wrzuć fotke najpierw na http://imageshack.us/ a później wklejasz tu linka BBs code i bedzie cacy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 23 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 A ja znowu nie jeżdżę! Przerzutkę urwałam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bass Napisano 23 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Bass, wrzuć fotke najpierw na http://imageshack.us/ a później wklejasz tu linka BBs code i bedzie cacy :] Dzieki za podpowiedz Aż dwie fotki http://img401.imageshack.us/gal.php?g=21072009001.jpg Co do niedzieli to bardzo chętnie wyskoczę do Czech, tylko trasa którą ja jechałem to nic specjalnego. Praktycznie w całości to asfalty (jakieś 5 km w terenie). Można by ją jakoś zmienić. Trasa wyglądała tak: Świdnica-Lubachów-Jedlina-Głuszyca Górna-piesze przejście graniczne ([szutrowa nawierzchnia]przełęcz pod Czarnochem 660m.n.p.m.)-Janovicky-Mezimesti-Mieroszów-Różana-Grzędy(i tu szutrem przez 'jeziorka' Zielony Raj)-Boguszów-Wałbrzych-Książ[szutrowa nawierzchnia]-Świebodzice-Komorów-Świdnica Trasa jak najbardziej do tuningu, można więcej terenu dorzucić , ale w lasach jest jeszcze dosyć mokro i błota nie brakuje. Jak wymyślicie coś ciekawego to piszcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 23 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Tu kilka fotek z dzisiejszego wyścigu, na zdjęciach czołówka. ************************************************* A co do Czech to też skoczę z Wami, ale w niedziele Lepiej w sobote, ponieważ w niedzielę będe chciał startowac w czasówce na Sowe. Chyba, że nie pasuje sobota to ja odpuszczam, a o której start? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 23 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Troche ode mnie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 23 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Na takie Czechy w niedzielę to bym się pisał wstępnie. Fajnie by było zrobić 100% szoski, założyłbym slicki i można cisnąć. He ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 24 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Kurde widze, że w sobote raczej nie chcecie jechac Bede musiał coś wybrac Sowa czy Czechy, ale chyba pojade z wami Też wolałbym asfalt ale dostosuje sie do grupy. 9:00 Neptun pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 24 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Wiec jak jedziemy? Mam dojechać do Świdnicy? Jaka trasa? Kto przewodniczy? Asfalt czy 50/50 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 24 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Dobra widze, że nie ma chętnych do odpisania ani do organizowania wiec ja znam troche drogi z inferkiem wiec sie podejmiemy do prowadzenia. Pojedziemy na Głuszyce(przez: Lubachów, Zagórze itd.), a z chłopakami z Bielawy spotkamy się właśnie w Lubachwie koło 9:30-40. Świdniczanie spotykamy się pod Neptunem w niedziele o 9:00. Nie wiem czy teren czy asfalt, bo nikt nic nie pisze. Ale przynajmniej moglibyście napisac kto jedzie, ponieważ nie wiadomo czy jest sens to organizowac! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 24 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Co racja to racja Doszły klamkomanetki do mnie i własnie je zamontowałem, jutro zaleje płynem LHM wg receptury Nawrotkowej i mam nadzieje ze bedzie wszystko śmigać. Jeszcze tylko rogi w dobrej cenie i bede przekraczac bariere dźwięku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 25 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Ej no jedzie ktoś jutro? Jak nie to ja rezygnuje!!! Z nikim nie można sie skontaktowac!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolfram Napisano 25 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Ja jade! Bede o 9 pod neptunem. Ile to km wyjdzie? Jaki teren przewidujecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 25 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 No jeden przynajmniej! A ze 100km bedzie Wiekszosc to będa asfalty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek9999 Napisano 25 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Ja też jadę. Mogę dojechać do Lubachowa tylko gdzie dokładnie będziecie czekać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oktawian95 Napisano 25 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 ja tez jadę i Krzysiek z dolnej bielawy jedzie również Inferek napisz jeszcze o ktorej godzinie na Twojej ulicy ( 8.30 chyba by była wystarczająca)?? Jutro ma już nie padać i wiać też ma mniej, więc pogoda powinna być w sam raz na rower P.S. Ma ktoś bloki?? bo zakupiłem buciki eleganckie i pedała też mam. brakuje mi tylko tanich bloków i będę zawsze bliżej Was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 25 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 O i to mi sie podoba! Spotkamy się najlepiej na tamie o 9:40, bo to wszyscy wiedzą gdzie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolfram Napisano 25 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 A Świdnica bez zmian spotyka sie pod neptunem, czy jechac na tame indywidualnie:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 25 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Tak, Świdnica bez zmian 9:00 pod Neptunem Bass, Wax też jedziecie? Jak na razie jest 8 osób: -Wolfarm -Wojtek -Klinton -Inferek -Oktawian -Krzysiek -Tomek(nowy kolega z Głuszycy) - i ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 25 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Ja jutro cisnę do Poznania także pozdrawiam i życzę miłej wyprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 25 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 My z Bielawy przed 9 wyjedziemy. Ja o jednym hamulcu :] bo nie zdąrzyłem drugiego zrobić, najwyżej bedzie serwis na trasie, jakis pit-stop czy cos tenteges. Na conti jade. No i waluty czeskiej nie mam Ogolnie zero przygotowania, zero czasu. Tomek, gdzie sie spotkamy z Tobą? W Głuszycy? Jakis telefon kontaktowy może podaj :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek9999 Napisano 25 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Ja dojadę do Lubachowa na tamę tak jak było wcześniej pisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bass Napisano 25 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Hej, ja raczej tez będę, ale jak się nie zjawię o 9 to nie czekajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.