oktawian95 Napisano 17 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 . ja swoja piastę zrobiłem z kumplem;) kuleczek trochę brakowało i dlatego takie stuki ostatnio miałem ja bym preferował dużo asfaltu i troszkę skrótów przez fajne ścieżki leśne (oczywiście blisko fajnych i ciekawych miejsc do zwiedzania) tak na oko to mi wyszło jakieś 130 km (i tu trochę się boję czy dam rade, bo to będzie mój re kordzik) jak drogę znacie to jedziemy w niedziele i dobrze by było z bielawy wyjechać koło 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 18 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Infer, Krawczykus odpada, bo on w weekendy pracuje Ale ze slickami to nie głupi pomysł Ostatecznie założe small blocki- one też mają małe opory toczenia Oktawian, no fajnie z tymi ścieżkami leśnymi, ale wolałbym się w takie coś nie pchac, bo to nie nasze tereny(można bardziej zabłądzic niż ostatnio) Ale zrobicie jak uważacie! Jestem za asfaltem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oktawian95 Napisano 18 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 No i niech będzie ten asfalt. Założycie lepsze oponki to będziecie częściej czekać przynajmniej na mnie Inferek napisz o ktorej i gdzie jutro sie spotykamy, bo Ty znasz trasę i wiesz ile 3eba na dojazd. Ja jutro biorę raczej kamerkę, bo raczej do nowego plecaka mi sie aparat nie zmieści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 18 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Haaa....będą slicki! Ja znam droge do Mezimesti Kurde widze, że mało chętnych jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 18 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Jako, że już z Wami nie pośmigam chciałbym złożyć podziękowania dla: -Geve -Inferka -Mateusza -Wojtka -Roberta -Waxa Daliście mi nieźle popalić, nawet chyba odnowiła mi się kontuzja kolana bo ledwo chodzę, przez co już nic dziś nie pojeżdżę. Dzięki, że chciało Wam się ze mną jeździć i pełnić rolę przewodnika, no i za to czekanie na mnie jak się jakiś podjazd/zjazd kończył Uśmiałem się bardzo [Wax i kolega fighter z Szczawna]. Technika i kondycja myślę też poszła do góry. Same plusy Mam nadzieję, że wpadnę tu i za rok. Na razie pozostaje mi wrócić na moje niefajne płaskie tereny Powodzenia w sezonie wycinaki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 18 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Spoko! Ja również dzięki i mam nadzieję, że za rok też nas odwiedzisz Może widzimy sie na maratonie w Ustroniu? Dozobaczenia i trenuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 18 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Dzięki Ciastkorz fajnie się z tobą jeździło, dozobaczenia za rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 18 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Rozumiem że jutro nie jedziemy do sąsiadów Czechów... wypytałem każdego po kolei i wiekszość stwierdzila że pogoda nie taka jak na dłuższą wyprawę. Chętnych brak. Czyli siedzimy w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 18 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Nom ja odpadam Może za tydzień sie uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oktawian95 Napisano 18 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Deszczyku sie wystraszyliście a jutro ma nie padac, wiec wypadałoby pojechać inferek co Ty z tym telefonem masz ze caly czas poza zasiegiem ;/ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolfram Napisano 18 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 A bedzie ktos jutro coś kręcił w okolicy? Chętnie się dołącze. Do czech też bym mógł jakbyście się jednak zdecydowali;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oktawian95 Napisano 18 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Ci co mieli jechać a wydygali poszli już spać i nie ma jak się zgadać;/ Ja z Krzyskiem bede jechal przez Góry na tame w Zagórzu i moze jeszcze gdzies pokręcimy. Jakby co to o 9 wyjeżdżamy z Bielawy i będziemy jechać przez 3 buki, przeł. Jugowską, Wielką Sowę i jakoś dalej na tamę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 18 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Ja jeszcze nie śpię! Jutro gdzies się pokręce pewnie jak pogoda pozwoli. Ale jak się uda wyrwac to tylko na asfalt, bo mam założone slicki Czechy za tydzień sobota lub niedziela *************************************************** Teraz jak już połowa zrezygnowała z jutra to inni chetni sie znaleźli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 18 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Ja dopiero skończyłem robić rower ;] Bębenek i amorka. Jutro o ile bedzie pogoda i sprzęt sie sprawdzi na pierwszych 500m to moge pojechac z Wami na Jugowską i Sowę- o ile wstane rano Co do zasięgu, to jak mam telefon przy kompie albo jestem w garażu to sie do mnie nie dodzwonisz... trzebabylo zostawić wiadomość na gg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 19 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 A my chwil temu kilka z Robertem z Czech wróciliśmy (; Chętnie bym z Wami jutro się wybrała, ale trochę się przeceniłam i kolano się odezwało znów ): Najwyżej spotkamy się na trasie, bo też planujemy sowę jutro (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 20 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Jedzie jutro ktoś na Ślęże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 20 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Jedzie!!! Ale to mój pomysł Haha... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 20 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Ale pytam innych Ciebie to już nie licze ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 20 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Inni też jadą bo skręciłem dwie osoby: Kandydat nr: 1.Karwczykus 2.Wojciech Fra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 21 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 A jutro gdzie jedziemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 21 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Do Jaworzyny na żwirownie potrenowac xc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 21 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Dobra to sobie pośmigamy Może drezyną śmigniemy sobie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 21 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Ja na obiad wracam z Wrocka, wiec preferuje popołudnie, coby juz nie grzało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 22 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 To gdzie Inferek się spotkamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 22 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 No i co organizatorzy? Nie przyjechaliście! Jak chceta to ja jutro jadę na Sowe popatrzec na kolarzy- ZaPrAsZaM! Wyjeżdżam 10-11 ze Świdnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.