Wojtekmtb Napisano 15 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Ok zaraz z nim ustale i ci napisze To do jutra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 15 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 To o ktorej bedziecie u mnie? Rozumiem ze wszyscy we trójke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 16 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Tak gdzieś po 11 wyjedziemy z Zagórza. I jeszcze chyba przez Michałkową będziemy jechać więc nie wiem ile nam to zejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 16 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 przez ten wieeeeeeeeelki podjazd? moim tempem to z parę godzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 16 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Spokojnie Ciastkorz ten podjazd nie jest taki straszny, szybko mija Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 16 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Wiśnia nie śpi tylko ma problem z internetem Ale o wszystkim wie i wszędzie jedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 16 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Echhh... wszechwiedzący Wiśnia... Szkoda że nie uwzgledniliscie ze dziś o 12 bedzie 40*C Zajedziecie sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 16 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 O której na te Ślęża jutro? Ja chce Sowe! Jutro ma byc ładnie jeszcze a od soboty burze Dzięki za dziś. Wiśnia, uśmiechnij się ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 16 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Bedzie miał neta to sie rozchmurzy :] Ciastek zostan z nami do niedzieli wieczorem!! to się uda wszystko objechac Dziś po prostu czasu nie starczylo. Wrócisz pociągiem najwyżej, albo rowerem do Rybnika Masz w sumie jeszcze troche wakacji... to szkoda zmarnować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 17 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Rodzice w niedziele chcą jechać na Ślęża, także ja byłbym za tym żeby w niedziele też pyknąć Ślęża. Zostaje do niedzieli, ale jeśli wy w niedziele walicie do Czech to wyjeżdzam rano. Jeśli Ślęża, to stamtąd mnie rodzice zgarną i sru do domu. A co z dziś ? Ja bym był za traska 40-60km bo nogi czuję, stówy na pewno nie dam rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 17 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 To jak Ciastkorz gdzie jedziemy Ślęża czy Sowa? A może Modliszów bo też chciałeś tam pojechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 17 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Ślęża za daleko, ja chce tak z 60km max dziś i po południu, bo teraz jest w cholere ciepło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 17 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Dobra to Sowa na tamie się spotkamy? O której godzinie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 17 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 a damy radę wrócić do 20, jeśli się spotkamy o 14 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 17 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Spokojnie damy rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 17 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 To o 14 na tamie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 17 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Ok to przyjade dzisiaj chyba sami pojedziemy bo nie wiem czy ktoś jeszcze chce jechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 17 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Bedzie miał neta to sie rozchmurzy :] Już ma Ja kurde nie wiem czy dzis pośmigam z wami Ale jak sie uda to będe o tej 14, a jak nie to sam sobie wieczorkiem skocze na asfalt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 17 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 To co robimy z tą niedzielą? Jedziemy do Czech-Skalne Miasto? Od razu zaproponuje godzine 9 Neptun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 17 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Ja niet Jutro idę ostatni raz na rower. Nie uśmiecha mi się w niedziele tłuc autem parę godzin spocony i śmierdzący potem:D A rano o godz. 10 muszę opuścić pokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 17 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 To kiedy wyjeżdżasz, sobota czy niedziela? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oktawian95 Napisano 17 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Ja z kumplem jade na bank no i chyba inferek. Tylko kwestia strasy i km jakie mamy zrobić. napisałem do fana tego od mapki;), żeby cos takiego zrobił. Jak nie da rady to ja zrobie to dzisiaj w nocy. No chyba, ze ktoś inny się pofatyguje. na taka trasę nie może być żadnego błota i nie przewidzianych błądzeń po trasie. Ci co cha jechać to niech się zgłaszają będzie wiadomo ile osób się wybiera. Wstępnie z bielawy jade Ja, Krzysiek i Inferek a ze Świdnicy Wojtek i jak to wszyscy piszą, Wiśnia Aha i jedziemy w Niedzielę. jak bedzie trasa to się ugada miejsce spotkania;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 17 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 napisałem do fana tego od mapki;), żeby cos takiego zrobił Błądzenie gwarantowane z nim Spokojnie ja troche trasę kojarzę, ale inferek bardziej bo ostatnio tam jechał więc problemów nie powinno byc Jak błota ma nie byc to na taką wycieczkę może byc raz asfalt?! Dojechalibyśmy do Głuszycy i odbili w las, tak ok.2km szuterkiem(w lesie mijamy granicę). Nastepnie jest 12% zjazd asfaltowy no i do samego Skalnego Miasta przez Mezimesti asfaltem Jedynie jak dojedziemy to można tam kawałek gdzieś wjechac(ale wątpie) Spotkalibyśmy się z Wami w Lubachowie(jak będziecie jechac przez Lutomie) No i tyle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 17 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 To kiedy wyjeżdżasz, sobota czy niedziela? W niedziele. Ale tata jedzie autem na Ślęża więc moja jazda z wami do Czech odpada Jutro walne sobie Modliszów i tyle Sowa zdobyta dziś, styka już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 17 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 To ja tylko zapytam: w niedziele trasa mieszana(błoto+asfalt) czy tylko asfalt? Bo sliki bym założył ;] Mati, gadaj tam z Krawczykusem on zna czeskie trasy ;] PS ja pojade tylko i wyłącznie jak zrobię piastę, bo padake zalicza ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.