Skocz do zawartości

[Świdnica]

Noritsu

Rekomendowane odpowiedzi

Bedzie miał neta to sie rozchmurzy :]

Ciastek zostan z nami do niedzieli wieczorem!! to się uda wszystko objechac ;) Dziś po prostu czasu nie starczylo.

Wrócisz pociągiem najwyżej, albo rowerem do Rybnika ;) Masz w sumie jeszcze troche wakacji... to szkoda zmarnować...

Rodzice w niedziele chcą jechać na Ślęża, także ja byłbym za tym żeby w niedziele też pyknąć Ślęża. Zostaje do niedzieli, ale jeśli wy w niedziele walicie do Czech to wyjeżdzam rano. Jeśli Ślęża, to stamtąd mnie rodzice zgarną i sru do domu. A co z dziś <_< ? Ja bym był za traska 40-60km bo nogi czuję, stówy na pewno nie dam rady :icon_wink:

Ja z kumplem jade na bank no i chyba inferek. Tylko kwestia strasy i km jakie mamy zrobić. napisałem do fana tego od mapki;), żeby cos takiego zrobił. Jak nie da rady to ja zrobie to dzisiaj w nocy. No chyba, ze ktoś inny się pofatyguje. na taka trasę nie może być żadnego błota i nie przewidzianych błądzeń po trasie. ;) Ci co cha jechać to niech się zgłaszają będzie wiadomo ile osób się wybiera. Wstępnie z bielawy jade Ja, Krzysiek i Inferek a ze Świdnicy Wojtek i jak to wszyscy piszą, Wiśnia :)

Aha i jedziemy w Niedzielę. jak bedzie trasa to się ugada miejsce spotkania;)

napisałem do fana tego od mapki;), żeby cos takiego zrobił

Błądzenie gwarantowane z nim :)

Spokojnie ja troche trasę kojarzę, ale inferek bardziej bo ostatnio tam jechał więc problemów nie powinno byc :)

Jak błota ma nie byc to na taką wycieczkę może byc raz asfalt?!

Dojechalibyśmy do Głuszycy i odbili w las, tak ok.2km szuterkiem(w lesie mijamy granicę). Nastepnie jest 12% zjazd asfaltowy no i do samego Skalnego Miasta przez Mezimesti asfaltem ;) Jedynie jak dojedziemy to można tam kawałek gdzieś wjechac(ale wątpie)

Spotkalibyśmy się z Wami w Lubachowie(jak będziecie jechac przez Lutomie) :)

No i tyle...:)

To ja tylko zapytam: w niedziele trasa mieszana(błoto+asfalt) czy tylko asfalt? Bo sliki bym założył ;]

Mati, gadaj tam z Krawczykusem on zna czeskie trasy ;]

PS

ja pojade tylko i wyłącznie jak zrobię piastę, bo padake zalicza ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...