rockrider Napisano 13 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Ok to niech bedzie ta 10 pod Neptunem Na Daisy Witoszowem, a potem do Książa lasami...xD Dokladnie tędy będziemy jechac. Dawno tam nie byłem, może troche sie pozmieniało Ciastkorz ja moge po Ciebie wyjechac w strone Zagórza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 13 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 O której byś wyjeżdżał Wiśnia do Zagórza ?! ok. 9 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 13 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 No jakos tak:P Jedziesz ze mną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 13 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 W Zagórzu to ja wiem gdzie tama jest tylko Wpadniecie tam po mnie czy jechać tą drogą na Ś-ce przez Lubachów, Burkatów i Bystrzyca Dolna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 13 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Wpadniemy na tamę po Ciebie z Inferkiem i Wiśnią po 9. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 13 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Okej To do zobaczenia jutro Jak co to dzwonić;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 13 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Ok, najwyzej bedziemy dzwonic w razie problemów. Z Jedliny masz caly czas z górki także duzo czasu ci to nie zajmie, no i nie spoć sie, oszczedzaj siły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 14 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Jak tam? Wszyscy szczęśliwie dojechali? Dzięki, daliście mi nieźle popalić a i zjazd z Modliszowa (?) mi się bardzo podobał Jeśli wierzyć mapy.google.pl to na tamę mam 14,9km, czyli stówka dla mnie dziś też pękła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 14 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Tak dojechali szczęśliwie , mi stówka nie strzeliła, bo wróciłem szybciej. Licznik pokazał 83km. Jedyne straty jakie poniosłem to słuchawki i mp3, które straciło regulację głośności...na całe szczęście to przekonało mnie do kupna nowej mp3, którą rozważałem Aa, no i głowa mnie coś boli, ale to chyb ciśnienie. Dzięki za wspólną jazdę. PS. Inferek, mam nadzieje, że zdjęcia wstawisz zanim wejdziemy do strefy Euro ?! Jaka Wam średnia wyszła ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 14 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Ja przed kilka minut przed 19 dotarłem, ledwie ledwie, juz tez mialem dosc. 124km w ok 6:10h Ogolnie rzecz biorąc jutro nie jezdze tyle co do dream-bika moge skoczyc, musze cos zadzialac z tym moim bębenkiem bo mnie denerwuje :/ http://picasaweb.google.com/inferek/1407# (jakbyscie chcieli pełnowymiarowe to via mail <1,6MB) Za bardzo nie ma co oglądac Fotograf sie nie wykazał Pr. śr 20km/h Pozdro wycinaki PS kolega Wiśnia nam chyba padł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 14 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Średnia : 23,11km/h No tak, Inferek mówiłeś bym nie przebywał za dużo z Nawrotkiem, a tu jak na razie same plusy - mp3 które rozwalił mi ten frędzel o odmiennym stanie świadomości będzie działało . Po szklance Malibu z vodą rozebrałem je i będę kleił to co w środku się oderwało - będzie git. Wiśnia chyba śpi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 15 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Podczas pobytu chciałbym zaliczyć jeszcze Sowę, Kalenicę i once again Modliszów Ktoś mnie oprowadzi? Tylko tempo takie, żebym się do Jedliny dokulał aby. Wiśnia jest bardzo młody, a już wymiata to co będzie za parę lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 15 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Ciast, do kiedy tutaj siedzisz? Wczoraj mi paczka wyszła ems'em i niby w ciągu 5 dni mam ją mieć w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 15 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 W sobotę wieczorem wyjeżdżam do domu, lecz jest możliwość, że zostanę także całą niedzielę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 15 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 spoko ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 15 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Pojedziemy chętnie z tobą Ciastkorz Mateusz chyba neta nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 15 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 to co jutro? Sowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 15 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 O ile pogoda dopisze można sie bryknąc, tylko że ja moge dopiero po południu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 15 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Oglądałem pogodę, ma padać tylko w nocy a jutro przez cały dzień 25*C i bez opadów. Co do godziny, to ja się dostosuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 15 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Ok może być Sowa tylko trzeba się z Mateuszem zgadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 15 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Daj mi jego numer to zadzwonie To napiszcie tu potem co, jak i gdzie spotkanie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 15 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Mateusz 793 128 304 Zadzwoń i wszystko ustalimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 15 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Zadzwoniłem, Mateusz rano chce jechać do Bielawy po śrubki z Tobą Wojtek a potem walnąć prosto na Sowę. Ja się piszę z wami od rana Inferka byśmy zgarnęli prosto z Bielawy i go na Sowe. Co Wy na to? Wojtek, dogadaj się z Mateuszem On nie wejdzie, bo coś mu się stało i nie ma neta od wczoraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 15 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 W porządku to jedziemy. Czyli ty też z nami do Bielawy jedziesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 15 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Tak. Dogadaj z nim miejsce spotkania i godzinę Bo mi to jedno ) i potem mi wyślij sms'a na 664 464 087 bo też coś mi net szwankuje :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.