Skocz do zawartości

[Świdnica]

Noritsu

Rekomendowane odpowiedzi

Tak dojechali szczęśliwie :whistling:, mi stówka nie strzeliła, bo wróciłem szybciej. Licznik pokazał 83km.

Jedyne straty jakie poniosłem to słuchawki i mp3, które straciło regulację głośności...na całe szczęście to przekonało mnie do kupna nowej mp3, którą rozważałem B)

Aa, no i głowa mnie coś boli, ale to chyb ciśnienie.

Dzięki za wspólną jazdę.

PS. Inferek, mam nadzieje, że zdjęcia wstawisz zanim wejdziemy do strefy Euro ?! :D

Jaka Wam średnia wyszła ?!

Ja przed kilka minut przed 19 dotarłem, ledwie ledwie, juz tez mialem dosc.

124km w ok 6:10h

Ogolnie rzecz biorąc jutro nie jezdze tyle co do dream-bika moge skoczyc, musze cos zadzialac z tym moim bębenkiem bo mnie denerwuje :/

http://picasaweb.google.com/inferek/1407# (jakbyscie chcieli pełnowymiarowe to via mail <1,6MB)

Za bardzo nie ma co oglądac :rolleyes: Fotograf sie nie wykazał

Pr. śr 20km/h

Pozdro wycinaki

PS

kolega Wiśnia nam chyba padł :D

Średnia : 23,11km/h

No tak, Inferek mówiłeś bym nie przebywał za dużo z Nawrotkiem, a tu jak na razie same plusy :D - mp3 które rozwalił mi ten frędzel o odmiennym stanie świadomości będzie działało :D. Po szklance Malibu z vodą rozebrałem je i będę kleił to co w środku się oderwało :D - będzie git.

Wiśnia chyba śpi :D

Zadzwoniłem, Mateusz rano chce jechać do Bielawy po śrubki z Tobą Wojtek a potem walnąć prosto na Sowę. Ja się piszę z wami od rana :D Inferka byśmy zgarnęli prosto z Bielawy i go na Sowe. Co Wy na to? Wojtek, dogadaj się z Mateuszem :) On nie wejdzie, bo coś mu się stało i nie ma neta od wczoraj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...