rockrider Napisano 12 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Ciastkorz jak masz ochote to we wtorek jedziemy do Ksiaża:D ---------------- A dzisiaj było mega fajnie, Ci co nie pojechali na Sowe niech żałują, bo była jazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oktawian95 Napisano 12 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 było było fajnie ale to błoto dało w kość i w nogi. gdybym pojechał jeszcze na Sowę, to w domu bym był za późno;/ fotki chłopaki będą dzisiaj koło 22, bo czytnik kart zostawiłem u dziewczyny;/ Wymyślajcie kolejną wyprawę na weekendzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 12 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Skalne Miasto w Czechach! Tylko,że tam bedzie mało terenu Ale raz na czas asfaltową też mozna zrobic wycieczke Co Wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 12 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 No dzisiaj było bardzo fajnie tylko trochę błota było za dużo w tygodniu będe jeździł bardziej z Mateuszem to możecie się dołączyć To kiedy Czechy Mateusz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 12 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 No ja jestem za ) Dziś 46km i strasznie mi się tu podoba, przemili bikerzy. Spotkałem dwójkę starszych panów, którzy mi opowiedzieli o powodziach w 1951r. czy Głuszyckim "Las Vegas". Było mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bass Napisano 12 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 A dzisiaj było mega fajnie, Ci co nie pojechali na Sowe niech żałują, bo była jazda W pełni potwierdzam było fajnie. Ja jeszcze od tej strony sowy nie podjeżdżałem, więc to był mój pierwszy raz. Wjazd całkiem fajny, mocno kamienisty. A cała trasa bardzo ciekawa, blotko też było, i to nawet miałem okazję przytulić się do niego Pozdrawiam i do następnego razu Ciekawe jak tam Piotrek dotarł do Wrocka?? Chyba nie zasną za kierownicą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkwiatek Napisano 12 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 dotarłem :) No daliśmy sobie dzisiaj nieźle w palnik, a sądząc po moim powrocie spod przełęczy Jungowskiej (czołganie z góry ;-) to na sowę byście mnie musieli holować Dzięki wielkie wszystkim, było super. Ja sobie teraz z przyczyn obiektywnych (dam informację na forum ) robię jakiś czas przerwy ale na pewno chętnie z wami będę jeździł dalej bo warto Bass rozumiem że drugi pocałunek z błotkiem ? Wykrakałeś sobie :] posdrav Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fen Napisano 12 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Skalne miasto? Dobry pomysł, trzeba tylko opracować taką traskę, żeby nadawała się w większości na rower bo w Górach Stołowych można napotkać całkiem ciekawe skałki . Mam świetną mapę tych okolic, więc obejdzie się chyba bez większych pomyłek . Wypad do Czech to zawsze ostra jazda, więc żeby otrzymać "turystyczne tempo" to trzeba poświęcić calutki dzień. Tutaj jest fajna mapka: http://www.redpointteam.cz/rallye/rallye_trat/index.html Trasy tego maratonu są na stałe oznaczone w terenie więć można się nimi inspirować. Do tego w Czechach jest naprawdę dużo świetnych szlaków rowerowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkwiatek Napisano 12 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 mi już się podoba :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 12 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Jeśli za tydzień i w niedziele to ja też się piszę, bo mam wolne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 12 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Tylko znajdziemy droge i można ciąc Ale jest jeszcze chyba zielony szlak prowadzi wzdłuż granicy to nim można też sie przejechac:D Czyli niedziela, pasi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oktawian95 Napisano 12 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Skalne miasto to fajny pomysł Fajnie by było jakby osoba, która opracowywała by trasę, pomyślała o takiej, aby ją naprawdę przejechać w jeden dzień z licznymi postojami na foty (w końcu to piękne miejsce). Tak około 100 km myślę, że dał bym radę Mi osobiście odpowiadała by sobota, ale dostosuję się do większości Ci co dzisiaj byli na wyprawie, mogą się cieszyć ze zdjęć, które znajdują się w poniższym linku, a Ci których zabrakło na wycieczce niech srogo żałują wchodź, ściagaj i na pulpit BTW, szkoda że nie widzieliście mojego driftu przy zjeździe na 3 buki ( miałem już mokro w gaciach ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 12 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 BTW, szkoda że nie widzieliście mojego driftu przy zjeździe na 3 buki ( miałem już mokro w gaciach ) I co wyschło? Haha:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolfram Napisano 12 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Hehe no i tak musiałes sie umyć po wczesniejszych odcinkach Oktawian:P Ja też mam pare zdjęć ale wrzuce jutro jak dojdę do siebie.. było niezwykle niesamowicie ze tak to ujmę^^ ale na sowa dzisiaj by mnie wykopała z powrotem gdybym zaczął wjeżdzac:) to do weekendu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bass Napisano 12 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Po raz kolejny wielkie dzięki dla Oktawiana za fotki A co to przytulanek błotnych to raz na wyjazd to aż nadto A pod tamą z Mateuszem widzieliśmy kolejną 'habiciarę' ale tym razem obyło się bez przygód, jakiś wysyp dzisiaj był, czy co Na wyjazd do naszych sąsiadów oczywiście też się piszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkwiatek Napisano 13 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 no zdjęcia są naprawdę świetne!! Szacun <żółwik> Natomiast przy was szczypiorach to ja wyglądam jak bym kogoś po drodze zeżarł hehe Ja niestety w ten łykęd odpadam :/ bo już mogę mieć narodziny, a nie chciałbym przegapić Podsumowując: 1. Wesoły tramwaj rowerowy, 2. Zagubieni w lesie, szukający mądrości w słońcu, korze drzew i mchach porastających kamienie, 3. Szczęśliwie odnalezieni ale wyjechali trochę z gór 4. Pocałunek błotny nr 1 5. Niektórzy chcieli wyrzucić rowery z mostu, ale tak już działa zmęczony umysł... 6. Pani z mieczem, hamburgery i zakaz jeżdżenia rowerami po Donżuanie :-), 7. Błotko, błotko, błotko 8. Woda z potoku (no consequences so far so good) 9. Rozpad drużyny pierścienia :-) 10. Tu mogę napisać tylko o moim żałosnym podjeździe na przełęcz Walimską - walka z czarnymi plamami przed oczami 11. Dłuuuuuga droga w w dółłłłłł ...więcej grzechów nie pamiętam Jak ktoś ma chęć, niech dopisuje do listy Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 13 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Ciastek przyjechał, siedzi w Jedlinie, może byśmy gdzieś podskoczyli hmm ? To pisałem ja, Wax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolfram Napisano 13 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 no zdjęcia są naprawdę świetne!! Szacun <żółwik> Natomiast przy was szczypiorach to ja wyglądam jak bym kogoś po drodze zeżarł hehe Ja niestety w ten łykęd odpadam :/ bo już mogę mieć narodziny, a nie chciałbym przegapić Podsumowując: 1. Wesoły tramwaj rowerowy, 2. Zagubieni w lesie, szukający mądrości w słońcu, korze drzew i mchach porastających kamienie, 3. Szczęśliwie odnalezieni ale wyjechali trochę z gór 4. Pocałunek błotny nr 1 5. Niektórzy chcieli wyrzucić rowery z mostu, ale tak już działa zmęczony umysł... 6. Pani z mieczem, hamburgery i zakaz jeżdżenia rowerami po Donżuanie :-), 7. Błotko, błotko, błotko 8. Woda z potoku (no consequences so far so good) 9. Rozpad drużyny pierścienia :-) 10. Tu mogę napisać tylko o moim żałosnym podjeździe na przełęcz Walimską - walka z czarnymi plamami przed oczami 11. Dłuuuuuga droga w w dółłłłłł ...więcej grzechów nie pamiętam Jak ktoś ma chęć, niech dopisuje do listy Piotr mam jedno:P 9a). Frodo i Sam udali się na górę przeznaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 13 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Przyjechałem Dziś jeździłem z Geve, Robertem a ostatnie paręnaście km z Inferkiem ) Dzięki, fajnie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 13 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Jutro jedziemy do Książa przez Daisy:D Chętnych zapraszam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 13 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 gdzie i o której? ~Wax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 13 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Myslę że przed południem można startowac. Ja sie dostosuje do innych:P Zobaczymy o której Inferek da rade i inni:) A Tobie jak pasuje? ---------------------- Przy okazji Szczawno można zaliczyc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 13 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Ja się piszę, obojętnie o której. Tylko, żebym trafił na miejsce spotkania:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 13 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Inferek, wziąłbyś klucz do HT2 bo Wax potrzebował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 13 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Ja myślę, że około 9-10 ?! Zależy jak Ciastek dojedzie do Ś-cy. Fajnie by było jakbyśmy pojechali większą grupą... Na Daisy Witoszowem, a potem do Książa lasami...xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.