piotrkwiatek Napisano 9 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Super. Wtedy zostawię sobie auto w Świdnicy :-]. Więc jadę Niedziela -> Świdnica -> pociąg 7:15 :-] Późniejszy pociąg mi też raczej nie będzie pasował posdrav Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 9 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Fakt, nastepny odpada Ten jest troche wcześnie, ale mówi sie trudno Trzeba wstac Ale bedzie warto, nie bedziemy tego żałowac na bank Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bass Napisano 9 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Hej, to ja tez się piszę, tylko kto sie zajmie nawigacją? Ja mogę wydrukować mapkę którą przesłał nam Ukasz. No chyba że ktoś z chętnych na wyjazd zna te trasy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkwiatek Napisano 9 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 ja znam okolice natomiast zupełnie nie znam tras rowerowych :-) Jestem natomiast przekonany, że sobie z mapami damy radę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oktawian95 Napisano 9 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Bass, druknij mapkę to może się przyda Ścieżki sa dobrze oznakowane więc nie będzie raczej problemu. może być problem z błotem, ale damy sobie rade. Oby nie padało i jedziemy w niedzielę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 9 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 jak chcecie to nie któryś wieczorem podskoczy na trybunalską to wam dokładnie na mapie pokażę jak i gdzie ... po 19tej sprawdze forum i dam znać czy jestem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 9 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 A jeszcze jedno Jak będziemy wracac, rowerami czy również pociagiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 9 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 skąd ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 9 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Teraz w niedziele z Barda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolfram Napisano 9 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 a nie chodzi właśnie o trase z Barda do świdnicy jako cel tej wyprawy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 9 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Okej Może byc, ja tylko pytam I tak potraktuje to jako wycieczkę Bo wątpie żebym miał jakieś siły, pojade tylko sie rozjechac i pozwiedzac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolfram Napisano 9 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 A odnośnie pociągu to jesteście pewni ze rowery można przewozić tym szynobusem? Sprawdzam i sprawdzam i nie wiem:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 9 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Tak na bank można, kiedyś już wiozłem Tylko sie płaci, ale wtedy mi się udało i konduktor mówił żebym za niego nie płacił W niektórych są nawet wieszaki na rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolfram Napisano 9 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 No ok:) to do zobaczenia o tej 7 Jakby coś się zmienilo to piszcie^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bass Napisano 9 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 PKP wprowadziło coś takiego jak weekendowe przewozy rowerów za 1zł http://www.pr.pkp.pl/img_in//przewoz_rower...0NA%20ROWER.pdf Czyli bilet 11 zł + 1 zł za rower. Tylko trzeba się dowiedzieć dokładnie w kasie bo to z nimi różnie bywa Do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 9 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 w zeszłe wakacje jeszcvze były bilety dwa+ ileś...czyli dwa pełne + ileś ulgowych za ekipę korzystaliśmy z tego ... może i w te coś takiego jest.. szynobusami jechałem już ze Świdnicy kilka razy, w większym jest dużo miejsca i wieszaki na rowery ..w mniejszym rowery stoją na podłodze.. powodzenia a i jest kolejny filmik zmontowany Ballada o kierowniku, miało być (i jest) w odmiennym klimacie , dlaczego Ballada a to już inna historia, kręcone w okolicy Ś-ca - Jedlina - Głuszyca... luknijcie natępny zrobi się nasz z wyprawy do Ludwikowic ... z tym że twórca/monter jest chwilowo zajęty pracą. no i małe co nieco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 10 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 to jest ta promocja co była w zeszłym roku, może nadal aktualna: promocja PKP ... nadal widnieje to w dziale AKTUALNE OFERTY na ich stronie. Czyli jak było nas 4 kupowaliśmy jeden pełen i trzy ze zniżką potem całą kwotę dzieliliśmy na 4rech żeby było sprawiedliwie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oktawian95 Napisano 10 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Więc git Tańsze bilety to pozytyw, na razie jest Nas 6 osób na Bardo, bo zwerbowałem jeszcze jednego bikera na tą wyprawę. zrubcie miejsce w pociagu. Ja z kumplem i może jescze z inferkiem będziemy wsiadać w Dzierżoniowie Do zobaczyska Oby nie padalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkwiatek Napisano 10 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Widzimy się w niedzielę rano o 7 na dworcu w Świdnicy? a wracamy na rowerach ;-) Jak by coś się zmieniło to dajcie znać również mnie :-) piotrkwiatek@o2.pl pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bass Napisano 11 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Hej, Ja będę starotwał od siebie czyli z miejscowości Bolesławice, to stacja wcześniej przed Świdnicą, także zobaczymy się w pociągu, no chyba że nikogo nie będzie Ale nawet jeśli to śmignę sam . Mapki mam już druknięte, jakość nie jest rewelacyjna ale damy radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkwiatek Napisano 11 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 ja będę na pewno, czy słońce czy deszcz :-] do zobaczenia w pociągu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 11 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 My z Wojtkiem też bedziemy. Myśle,że 7:05 będziemy na peronie Do jutra! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolfram Napisano 11 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 I ja się zjawię do zobaczenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 12 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Dotarłem w końcu w wasze rejony. Nocleg mam w Jedlinie-Zdrój także do Ś-cy jakieś 20-25km. Jakby się jakaś grubsza wycieczka kroiła to się piszę. Ewentualnie jakby ktoś oprócz Nawrotka, Waxa, Roberta ( z wami jazdy nie odpuszczę ) chciał mnie oprowadzić po pięknych zakątkach to poprosze sms'a na 664 464 087. Oddzwonie ja, bo do końca wakacji mam 1000 minut w erze do wykorzystania ) Albo wystarczy sygnał, jak będzie numer nieznajomy to oddzwonie. Ok, lecę jeździć Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 12 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Grubsza wycieczka to raczej na soboty, niedziele bo w tygodniu jakoś ciężej sie zebrac w kilka(naście) osob. Jakby nie patrzeć to to śmigamy średnio co dzień, co dwa dni wiec można jakoś sie skumać, daleko nie jest. Po za tym ja też z Nawrotkiem bym pośmigał bo ostatnio mi sie ciągle wykręca wiec mozę teraz własnie jest powód. Ja na razie na 2-3 dni musze odpuscic jezdzenie, dopoki mi oponki nowe nie przyjdą, bo stare zajechałem noooo chyba że sliki założe i tylko asfalcikami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.