Skocz do zawartości

[Świdnica]

Noritsu

Rekomendowane odpowiedzi

w zeszłe wakacje jeszcvze były bilety dwa+ ileś...czyli dwa pełne + ileś ulgowych za ekipę B) korzystaliśmy z tego ...

może i w te coś takiego jest..

szynobusami jechałem już ze Świdnicy kilka razy, w większym jest dużo miejsca i wieszaki na rowery ..w mniejszym rowery stoją na podłodze..

powodzenia

a i jest kolejny filmik zmontowany :D

Ballada o kierowniku, miało być (i jest) w odmiennym klimacie :P, dlaczego Ballada a to już inna historia, kręcone w okolicy Ś-ca - Jedlina - Głuszyca...

luknijcie

natępny zrobi się nasz z wyprawy do Ludwikowic ... z tym że twórca/monter jest chwilowo zajęty pracą.

no i małe co nieco

to jest ta promocja co była w zeszłym roku, może nadal aktualna: promocja PKP ... nadal widnieje to w dziale AKTUALNE OFERTY na ich stronie.

Czyli jak było nas 4 kupowaliśmy jeden pełen i trzy ze zniżką :( potem całą kwotę dzieliliśmy na 4rech żeby było sprawiedliwie ;)...

Więc git :) Tańsze bilety to pozytyw, na razie jest Nas 6 osób na Bardo, bo zwerbowałem jeszcze jednego bikera na tą wyprawę. zrubcie miejsce w pociagu. Ja z kumplem i może jescze z inferkiem będziemy wsiadać w Dzierżoniowie :) Do zobaczyska :) Oby nie padalo

Hej, Ja będę starotwał od siebie czyli z miejscowości Bolesławice, to stacja wcześniej przed Świdnicą, także zobaczymy się w pociągu, no chyba że nikogo nie będzie :P Ale nawet jeśli to śmignę sam :D . Mapki mam już druknięte, jakość nie jest rewelacyjna ale damy radę. :)

Dotarłem w końcu w wasze rejony. Nocleg mam w Jedlinie-Zdrój także do Ś-cy jakieś 20-25km. Jakby się jakaś grubsza wycieczka kroiła to się piszę. Ewentualnie jakby ktoś oprócz Nawrotka, Waxa, Roberta ( z wami jazdy nie odpuszczę ;) ) chciał mnie oprowadzić po pięknych zakątkach to poprosze sms'a na 664 464 087. Oddzwonie ja, bo do końca wakacji mam 1000 minut w erze do wykorzystania :)) Albo wystarczy sygnał, jak będzie numer nieznajomy to oddzwonie. Ok, lecę jeździć ;) Pozdrawiam.

Grubsza wycieczka to raczej na soboty, niedziele bo w tygodniu jakoś ciężej sie zebrac w kilka(naście) osob.

Jakby nie patrzeć to to śmigamy średnio co dzień, co dwa dni wiec można jakoś sie skumać, daleko nie jest.

Po za tym ja też z Nawrotkiem bym pośmigał bo ostatnio mi sie ciągle wykręca :) wiec mozę teraz własnie jest powód.

Ja na razie na 2-3 dni musze odpuscic jezdzenie, dopoki mi oponki nowe nie przyjdą, bo stare zajechałem :P noooo chyba że sliki założe i tylko asfalcikami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...