Skocz do zawartości

[Świdnica]

Noritsu

Rekomendowane odpowiedzi

Oglądałem pogode długoterminową na TVN i w pierwszej połowie kwietnia ciepło...potem jakieś ochłodzenie i znowu ciepło. Może akurat trafimy na ciepłe dni...

Im więcej ludzi tym lepiej, manewry będą lepsze :P

Lista uczestników:

1.Nawrotek

2.Inferek

3.Tobo

4.Adik - jeszcze o tym nie wie :D

5.Pdobrzan + ewentualnie ekipa

6.Arek

7.Artek

8.Wax

Zgłoszenia do mnie ;)

Aktualizacja listy

Lista uczestników:

1.Nawrotek

2.Inferek

3.Tobo - czekamy na potwierdzenie

4.Adik - jeszcze o tym nie wie tongue.gif

5.Pdobrzan + ewentualnie kumpel/kumple

6.Arek_Wro - czekamy na potwierdzenie

7.Artek

8.Gevera + kumpel/kumple

9.Wax

10.Krawczykus + ewentualnie jego kumpel/kumple

O kurde ale peleton się zrobił... jeszcze troche i bedziemy musieli jechac w 2 grupach w odstępie 200m :)

Oby towarzycho nie wykruszyło się na dzień przed !

I przede wszystkim panie i panowie ćwiczyć formę, żebyśmy jakoś w "kupie" dotarli. Jeszcze mniej wiecej 2 tyg, wiec troche czasu jest na intensywne przygotowania :D

Jasne, ekipa jest super. Fajnie jakby to wyszło, oczywiście to pierwsza ale nie ostatnia wyprawa :D

Listę będę aktualizował (forum, GG, PW)jak będą nowe osoby, lub ktoś na bank zrezygnuje (oby nie).

Jak będziemy sie trzymać i konkretnie gadać to wszystko wypali.

Tak trzymać !

Heh, widzę że ludziska planujecie wypad na Sowę :) Byłbym za, ale pod jednym warunkiem - jazda stricte turystyczna bez ostrego zapier****nia :P Ja na podjazdach jestem wyprzedzany przez mrówki, o pieszych nie wspominając :D Na obecną chwilę powiem że raczej by mi pasował taki wypadzik, zwłaszcza z tak dużą liczbą osób. Jestem również za tym żeby pogoda dopisała i w miarę zbliżania się terminu wycieczki, potwierdzę czy dam radę pojechać :D

Ps. Ile km od Świdnicy/Wałbrzycha jest ta Wielka Sowa {pytanie to nie żart :P } bo muszę swoje braki w obeznaniu terenu uzupełnić :D

Ok, fajnie Adik.

To nie tylko u Ciebie jest tak z formą, wszyscy puchną :P

Termin jeszcze nie jest ustalony na 100%, planowo to jest 12 albo 13 kwiecień. Wszystko zależy od tego co będą mówić w prognozie pogody.

Będziemy w kontakcie na bieżąco. Dobrze by było żeby większość osób z listy pojechała.

PS. Adik, jakbyś mógł to nagraj sprawę z Tobem, wstępnie jesteście wpisani na listę.

To może jeszcze kiełbaski weźmiemy :P (żart)

Ważne żeby się zapoznać i całą ekipą; wjechać i co najważniejsze, wrócić później do domu.

Bo to nie bedzie wyprawa po bułki do sklepu, zwłaszcza dla osob ktore mało jezdza, tylko prawie całodzienny wypad(zwłasza dla ludków ze Świdnicy).

Ja z Nawrotkiem planowałem wziąć po 25kg węglą drzewnego na plecy do grilla (żart)

Tak, to jest wielka wyprawa, ale damy rade, nikt nas nie będzie gonił.

Tylko, żeby frekwencja dopisała...

Noritsu się coś nie odzywa. Może On też by pojechał ze swoją lubą ?!

a co was naszlo na sobote?? dlaczego niedziela nie pasi? niedziela jest dniem ustawowo i pod kazdym wzgledem wolnym heh. w sobote pracuje i dzien mi niepasujacy...

jesli niedziela to jak najbardziej od rana do oporu. wtedy jestem za.

dla grupy podjazd od schroniska Orzel dla chetnych/ambitnych/niewymęczonych - podjazd od przełęczy jugowskiej czerwonym szlakiem. moim zdaniem ciekawsza zabawa ale jak kto bedzie wolal :P

z doswiadczenia wiem ze jazda w tak duzej grupie jest praktycznie niewykonalna - by zgrac wszystkich. no chyba ze im mlodsza grupa tym latwiej bo mniej zobowiazan zyciowych.

ja juz mowie to co wczeniej: jesli sobota to na 100 procent odpadam - praca w dwoch roznych miejscach i to jedna nieodwolywalnie a druga ze wzgledow finansowych. szkoda by mi bylo zrezygnowac ale takie juz zycie - moje :P

oczywiscie zadecyduje wiekszosc - to nie spolka z moim jednoglosnym organem decyzyjnym :D

wtedy w niedziele urządze sobie wypadzik :)

Ok Tobo. Ja rozumiem i pewnie każdy zrozumie, że Ty masz pracę, ktoś inny coś innego, nigdy się nie dogodzi wszystkim.

A to fakt, że będzie trzeba jechać w 2 grupach...po będzie ciasno.

Niech się wypowiedzą inni, wtedy będziemy dyskutować i będziemy wiedzieli co i jak.

Mi też jest szkoda rezygnować, więc trzeba to jakoś zorganizować.

Ja również Sobota czy Niedziela - będę mógł jechać. Fajnie że tempo wstępnie jest spacerowe :devil: Co do prowiantu i zaopatrzenia to z racji "bliższości" Wałbrzycha to mogę wziąć jakiś plecaczek, coby pomieścić rzeczy poniektórych - ale z 10kg bagażem "doświadczeń" to ja jechać nie będę :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...