Wax Napisano 30 Marca 2008 Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Oglądałem pogode długoterminową na TVN i w pierwszej połowie kwietnia ciepło...potem jakieś ochłodzenie i znowu ciepło. Może akurat trafimy na ciepłe dni... Im więcej ludzi tym lepiej, manewry będą lepsze Lista uczestników: 1.Nawrotek 2.Inferek 3.Tobo 4.Adik - jeszcze o tym nie wie 5.Pdobrzan + ewentualnie ekipa 6.Arek 7.Artek 8.Wax Zgłoszenia do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 30 Marca 2008 Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 No! ja też sama nie będę! i z formą faktycznie, oprócz Nawrotka leżymy i kwiczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 30 Marca 2008 Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 hehe ja się tam mam dobrze z formą Ale fakt, po dzisiejszym trochę spuchłem Ostre tempo było Jeszcze asia.kwiatek o ile odpisze na gg:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krawczykus Napisano 30 Marca 2008 Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Wtam po raz pierwszy na forum jako że zostałem "zwerbowany" przez Nawrotka to coś napisze. Dzieki za jazde dzisiaj Nawrotek i jeśli o mnie chodzi to pisze sie na Wielką Sowę z Wami! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 30 Marca 2008 Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Super ! A sam czy z kumplem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 30 Marca 2008 Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 no to sie większa ekipa widzę, szykuje (: kilkanaście osób jak nic, o ile wypali (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 30 Marca 2008 Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Aktualizacja listy Lista uczestników: 1.Nawrotek 2.Inferek 3.Tobo - czekamy na potwierdzenie 4.Adik - jeszcze o tym nie wie tongue.gif 5.Pdobrzan + ewentualnie kumpel/kumple 6.Arek_Wro - czekamy na potwierdzenie 7.Artek 8.Gevera + kumpel/kumple 9.Wax 10.Krawczykus + ewentualnie jego kumpel/kumple Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krawczykus Napisano 30 Marca 2008 Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 pewnie z kumplem Widać że bedzie fajna ekipa i ciekawy wypad, no ciekawy jestem jak z tą pogodą. i czy mi rower nie beknie do tego czsu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 30 Marca 2008 Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 O kurde ale peleton się zrobił... jeszcze troche i bedziemy musieli jechac w 2 grupach w odstępie 200m Oby towarzycho nie wykruszyło się na dzień przed ! I przede wszystkim panie i panowie ćwiczyć formę, żebyśmy jakoś w "kupie" dotarli. Jeszcze mniej wiecej 2 tyg, wiec troche czasu jest na intensywne przygotowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 30 Marca 2008 Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Jasne, ekipa jest super. Fajnie jakby to wyszło, oczywiście to pierwsza ale nie ostatnia wyprawa Listę będę aktualizował (forum, GG, PW)jak będą nowe osoby, lub ktoś na bank zrezygnuje (oby nie). Jak będziemy sie trzymać i konkretnie gadać to wszystko wypali. Tak trzymać ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 30 Marca 2008 Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Heh, widzę że ludziska planujecie wypad na Sowę Byłbym za, ale pod jednym warunkiem - jazda stricte turystyczna bez ostrego zapier****nia Ja na podjazdach jestem wyprzedzany przez mrówki, o pieszych nie wspominając Na obecną chwilę powiem że raczej by mi pasował taki wypadzik, zwłaszcza z tak dużą liczbą osób. Jestem również za tym żeby pogoda dopisała i w miarę zbliżania się terminu wycieczki, potwierdzę czy dam radę pojechać Ps. Ile km od Świdnicy/Wałbrzycha jest ta Wielka Sowa {pytanie to nie żart } bo muszę swoje braki w obeznaniu terenu uzupełnić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 30 Marca 2008 Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 no! własnie! lajtowy spacerowy wypad! dobrze, dobrze (: ale tak bardziej 12, ok? bardzo prosze, jesli pogoda przypasuje (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 30 Marca 2008 Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Ok, fajnie Adik. To nie tylko u Ciebie jest tak z formą, wszyscy puchną Termin jeszcze nie jest ustalony na 100%, planowo to jest 12 albo 13 kwiecień. Wszystko zależy od tego co będą mówić w prognozie pogody. Będziemy w kontakcie na bieżąco. Dobrze by było żeby większość osób z listy pojechała. PS. Adik, jakbyś mógł to nagraj sprawę z Tobem, wstępnie jesteście wpisani na listę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 30 Marca 2008 Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 To może jeszcze kiełbaski weźmiemy (żart) Ważne żeby się zapoznać i całą ekipą; wjechać i co najważniejsze, wrócić później do domu. Bo to nie bedzie wyprawa po bułki do sklepu, zwłaszcza dla osob ktore mało jezdza, tylko prawie całodzienny wypad(zwłasza dla ludków ze Świdnicy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 30 Marca 2008 Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Ja z Nawrotkiem planowałem wziąć po 25kg węglą drzewnego na plecy do grilla (żart) Tak, to jest wielka wyprawa, ale damy rade, nikt nas nie będzie gonił. Tylko, żeby frekwencja dopisała... Noritsu się coś nie odzywa. Może On też by pojechał ze swoją lubą ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 30 Marca 2008 Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 nie wiem ile macie ze swidnicy - ja z przedmiescia walbrzycha (od strony dziećmorowic) mam pętlę 60 km. czyli licząc was jakies 100 km w sumie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 30 Marca 2008 Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Tobo, a pisałbyś się ? Wstępnie jestes zapisany. Terminy jeszcze do ustalenia Najlepiej żeby to była sobota, bo tak jak Gevera pisze w pon. już szkoła/uczelnia/praca i tak dalej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 30 Marca 2008 Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 12! boo, z 13 będą problemy, bo w pn szkoła ii yyyyy bardzo Was proszę ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 30 Marca 2008 Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 a co was naszlo na sobote?? dlaczego niedziela nie pasi? niedziela jest dniem ustawowo i pod kazdym wzgledem wolnym heh. w sobote pracuje i dzien mi niepasujacy... jesli niedziela to jak najbardziej od rana do oporu. wtedy jestem za. dla grupy podjazd od schroniska Orzel dla chetnych/ambitnych/niewymęczonych - podjazd od przełęczy jugowskiej czerwonym szlakiem. moim zdaniem ciekawsza zabawa ale jak kto bedzie wolal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 30 Marca 2008 Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Jeśli chodzi o niedzielę to ja odpadam - w niedziele to ja już jadę na stancje. Zobaczymy jak innym pasuje. Jak większości będzie pasowało w niedzielę to ja nie bede miał nic do gadania, pooglądam zdjęcia z wyprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 30 Marca 2008 Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 z doswiadczenia wiem ze jazda w tak duzej grupie jest praktycznie niewykonalna - by zgrac wszystkich. no chyba ze im mlodsza grupa tym latwiej bo mniej zobowiazan zyciowych. ja juz mowie to co wczeniej: jesli sobota to na 100 procent odpadam - praca w dwoch roznych miejscach i to jedna nieodwolywalnie a druga ze wzgledow finansowych. szkoda by mi bylo zrezygnowac ale takie juz zycie - moje oczywiscie zadecyduje wiekszosc - to nie spolka z moim jednoglosnym organem decyzyjnym wtedy w niedziele urządze sobie wypadzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 30 Marca 2008 Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Ok Tobo. Ja rozumiem i pewnie każdy zrozumie, że Ty masz pracę, ktoś inny coś innego, nigdy się nie dogodzi wszystkim. A to fakt, że będzie trzeba jechać w 2 grupach...po będzie ciasno. Niech się wypowiedzą inni, wtedy będziemy dyskutować i będziemy wiedzieli co i jak. Mi też jest szkoda rezygnować, więc trzeba to jakoś zorganizować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 30 Marca 2008 Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Ja poki co sie pisze. Generalnie i sobota i niedziela powinny byc ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 31 Marca 2008 Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Ja również Sobota czy Niedziela - będę mógł jechać. Fajnie że tempo wstępnie jest spacerowe Co do prowiantu i zaopatrzenia to z racji "bliższości" Wałbrzycha to mogę wziąć jakiś plecaczek, coby pomieścić rzeczy poniektórych - ale z 10kg bagażem "doświadczeń" to ja jechać nie będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 31 Marca 2008 Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 albo jeszcze inna opcja: kto moze albo musi w sobote to grupa na sobote. kto podobnie w niedzielę - to w niedzielę. ci co mogą albo sobota albo niedziela - wybiorą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.