Skocz do zawartości

[Świdnica]

Noritsu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

to SOBOTA 9 ??

PASUJE 9:00 Neptun (odjazd 9:10)

potwiedźcie ...

PS...

sprostowanie do sierpnia ;)

raczej jak coś to liczymy na trasę jak najwiecej terenem, z dala od asfaltów !!

ja biorę tylko niewielki plecak, do niego ewentualnie przypnę namiot itd. (z biedronki za 30zł).

Jurę przejechealiśmy 4 dni bez sakw itd, plecak ok 40litrów :P

max hardcore min kosztów...

też mi wesele wypada w sierpniu .. termin się ustala, jak i miejsce, rowerowania.

Gość Gość_fenixs_*
Napisano

o 9 co wy spać nie możecie a co będzie jak będziecie w moim wieku ha ha będziecie jeździc o 4 rano :icon_wink:

Napisano

Ostatnio byla Sowa i Kalenica, ale pojedziemy za głosem większości i pomysłodawcy wyprawy :) Napiszcie mi jeszcze o której godzinie będziecie na przełęczy Walimskiej, bo jak nie ma dojazdu do Lutomi, to byście mnie zgarnęli na Walimskiej :D:P

Napisano

hehe żebysmy się tylko wyrobili do 11 hehe

a tak naprawde omijamy Walimską ^_^

od kroackiej studzienki... na skrzyżowanie glinno walim rozciszów i dalej Bacówka i na kozie ...bez Walimskiej ;)

Napisano

Ok, ja jutro jednak będe ^_^

To w Lutomii sie spotkamy o 9:30 (?) [przejazd jest juz, ino się zdziwicie co zostało z mostu ;]]

Oktawian, czy o 8:55 znowu spotkanie na wyjezdzie z Bielawy?

Napisano

Hej, to ja też się piszę^_^ Może uda mi się jeszcze jedną osobę zwerbować. Do zobaczenia jutro

Napisano

Bardzo fajna trasa, pogoda tez dopisała. Trochę błota po drodze ale o to przecież chodzi. Duże podziękowania dla Ukasza za obwiezienie po trasie ;) .

Mam pytanko do dzisiejszych rajderów, jak tam wasza "gastryka" po wodzie ze strumyka? Bo u mnie nie ma rewelacji :mellow:

Pozdrowienia i do następnego razu, no i czekamy na fotki i oskarową projekcję :D

Napisano

Ja po wodzie wszystko okej :mellow: Całego bidonu nie wypiłem ale z 3/4 na pewno, bo resztę wylałem, żeby wlac napój.

Bass, a co Ci sie dzieje???

Napisano

Ja wypiłem cały bidon i nic mi nie jest :P Daliście mi taki wycisk dzisiaj, ze jak się tylko wykąpałem musiałem się przespać z nogami do góry, bo padałem na twarz ze zmęczenia :D Ogólnie trasa fajna tylko jak dla mnie jeszcze bardziej turystycznie powinno być :mellow:

Fotki poniżej ;) Dzięki Ukasz za pokazanie fajnych terenów i do Następnego razu. Oczywiście też czekam na relację wideo ;)

http://picasaweb.google.pl/andzia955/Wycie...Gorach04072009#

Napisano

luzik

z ciekawostek :mellow: jako najwolniejszy okazałem się szybszy w Świdnicy od najszybszych hehe

jak oni to zrobili ???

pozdro

Napisano
Ja po wodzie wszystko okej :P Całego bidonu nie wypiłem ale z 3/4 na pewno, bo resztę wylałem, żeby wlac napój.

Bass, a co Ci sie dzieje???

Jakby to ująć.... powiem tyle, ze jest już lepiej, laremid działa cuda ;)

Co do fotek to rzeczywiście fajne, szkoda tylko ze fotograf jest tylko na dwóch, no ale jeszcze Inferek ma fotki

Pozdrowienia

Napisano

kamera przekazana, podobno materiał już na twardym zrzucony.. no ale na efekt końcowy trzeba poczekać, jak tylko bedzie dam znać :P

a co z tego będzie nie wiem .. bo podobno ręce kamerzystów za stabilne nie były (w tym i moja).. ale zawsze jakoś wychodzi..

czy ktoś z obecnych na wycieczce ma coś przeciw żeby ten film wrzucić w net i link tu ?? (pytam bo różnie bywa)

Napisano

Robimy jakąś kolejną wycieczkę tylko w niedziele, bo w sobote mnie nie ma(maraton) :P

Można pojechac do Książa przez jeziorko Daisy :D

Napisano

mnie od piątku nie ma ...ale za trzy łikendy znów dołącze trochę przystopować tempo zapaleńców :rolleyes:, mam już wizję na STOŁOWE, kto był to wie, klimat nieziemski, single , bajeczne skały itd..

a teraz na weekend polecam wam Bardo - Świdnica przez Srebrną

jest to jeden z etapów BIKE CHALLENGE mapa bike challenge tzn on idzie szczytami (dla niektórych to może i pestka) ale jest wariant bokiem częściowo rowerowym, częsciowo pieszym. Z Sową do Świdnicy wyszło ponad 80km, kumpel przejechał to na suchara po roku bez roweru. Bielawa może z Sowy odbić w swoim kierunku.

o 7:15 (sobota ale niedziela chyba też) macie szynobus ze stacji Świdnica Miasto, o 8:35 jest na miejscu :D..cena ok 15zł z rowerem... naprawdę polecam.

jak chcecie mogę wam podesłać mapkę szczegółową :D z zaznaczoną drogą.

Napisano

Ukasz, Mi możesz podesłać szczegółową mapkę :rolleyes: Moze jak będzie sucho to się wybiorę, bo szlak niebieski na srebrna jest bardzo błotnisty jak na razie ;/

BTW, czekam z niecierpliwością jakiś innych pomysłów dotyczących weekendowej wycieczki. Jak dla mnie za dożo km do Wałbrzycha ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...