Ukasz Napisano 2 Lipca 2009 Napisano 2 Lipca 2009 to SOBOTA 9 ?? PASUJE 9:00 Neptun (odjazd 9:10) potwiedźcie ... PS... sprostowanie do sierpnia raczej jak coś to liczymy na trasę jak najwiecej terenem, z dala od asfaltów !! ja biorę tylko niewielki plecak, do niego ewentualnie przypnę namiot itd. (z biedronki za 30zł). Jurę przejechealiśmy 4 dni bez sakw itd, plecak ok 40litrów max hardcore min kosztów... też mi wesele wypada w sierpniu .. termin się ustala, jak i miejsce, rowerowania.
Gość Gość_fenixs_* Napisano 2 Lipca 2009 Napisano 2 Lipca 2009 o 9 co wy spać nie możecie a co będzie jak będziecie w moim wieku ha ha będziecie jeździc o 4 rano
rockrider Napisano 3 Lipca 2009 Napisano 3 Lipca 2009 Tez potwierdzam 9 jutro A bedzie można załapac się na Sowe i Kalenice?
oktawian95 Napisano 3 Lipca 2009 Napisano 3 Lipca 2009 Ostatnio byla Sowa i Kalenica, ale pojedziemy za głosem większości i pomysłodawcy wyprawy Napiszcie mi jeszcze o której godzinie będziecie na przełęczy Walimskiej, bo jak nie ma dojazdu do Lutomi, to byście mnie zgarnęli na Walimskiej
rockrider Napisano 3 Lipca 2009 Napisano 3 Lipca 2009 Myśle, że z przyczyny wycieczkowego tempa na Walimskiej powinniśmy byc na 11
Ukasz Napisano 3 Lipca 2009 Napisano 3 Lipca 2009 hehe żebysmy się tylko wyrobili do 11 hehe a tak naprawde omijamy Walimską od kroackiej studzienki... na skrzyżowanie glinno walim rozciszów i dalej Bacówka i na kozie ...bez Walimskiej
inferek Napisano 3 Lipca 2009 Napisano 3 Lipca 2009 Ok, ja jutro jednak będe To w Lutomii sie spotkamy o 9:30 (?) [przejazd jest juz, ino się zdziwicie co zostało z mostu ;]] Oktawian, czy o 8:55 znowu spotkanie na wyjezdzie z Bielawy?
bass Napisano 3 Lipca 2009 Napisano 3 Lipca 2009 Hej, to ja też się piszę Może uda mi się jeszcze jedną osobę zwerbować. Do zobaczenia jutro
rockrider Napisano 4 Lipca 2009 Napisano 4 Lipca 2009 I jak chłopaki, podobało się? Ja ledwo żywy jestem Ale czekam na nastepny raz
arek_wro Napisano 4 Lipca 2009 Napisano 4 Lipca 2009 I jak wycieczka? Ja przyjechalem dopiero kolo poludnia do Swidnicy, wiec nie dalem rady sie zabrac z wami.
bass Napisano 4 Lipca 2009 Napisano 4 Lipca 2009 Bardzo fajna trasa, pogoda tez dopisała. Trochę błota po drodze ale o to przecież chodzi. Duże podziękowania dla Ukasza za obwiezienie po trasie . Mam pytanko do dzisiejszych rajderów, jak tam wasza "gastryka" po wodzie ze strumyka? Bo u mnie nie ma rewelacji Pozdrowienia i do następnego razu, no i czekamy na fotki i oskarową projekcję
rockrider Napisano 4 Lipca 2009 Napisano 4 Lipca 2009 Ja po wodzie wszystko okej Całego bidonu nie wypiłem ale z 3/4 na pewno, bo resztę wylałem, żeby wlac napój. Bass, a co Ci sie dzieje???
oktawian95 Napisano 4 Lipca 2009 Napisano 4 Lipca 2009 Ja wypiłem cały bidon i nic mi nie jest Daliście mi taki wycisk dzisiaj, ze jak się tylko wykąpałem musiałem się przespać z nogami do góry, bo padałem na twarz ze zmęczenia Ogólnie trasa fajna tylko jak dla mnie jeszcze bardziej turystycznie powinno być Fotki poniżej Dzięki Ukasz za pokazanie fajnych terenów i do Następnego razu. Oczywiście też czekam na relację wideo http://picasaweb.google.pl/andzia955/Wycie...Gorach04072009#
rockrider Napisano 4 Lipca 2009 Napisano 4 Lipca 2009 Czekałem z niecierpliwością na fotki, hehe Fajne, fajne z wypadu na wypad lepsze
Wojtekmtb Napisano 4 Lipca 2009 Napisano 4 Lipca 2009 Dzieki Oktawian za zdjęcia bardzo fajne Teraz jeszcze na filmik czekamy
Ukasz Napisano 4 Lipca 2009 Napisano 4 Lipca 2009 luzik z ciekawostek jako najwolniejszy okazałem się szybszy w Świdnicy od najszybszych hehe jak oni to zrobili ??? pozdro
bass Napisano 4 Lipca 2009 Napisano 4 Lipca 2009 Ja po wodzie wszystko okej Całego bidonu nie wypiłem ale z 3/4 na pewno, bo resztę wylałem, żeby wlac napój.Bass, a co Ci sie dzieje??? Jakby to ująć.... powiem tyle, ze jest już lepiej, laremid działa cuda Co do fotek to rzeczywiście fajne, szkoda tylko ze fotograf jest tylko na dwóch, no ale jeszcze Inferek ma fotki Pozdrowienia
Ukasz Napisano 5 Lipca 2009 Napisano 5 Lipca 2009 kamera przekazana, podobno materiał już na twardym zrzucony.. no ale na efekt końcowy trzeba poczekać, jak tylko bedzie dam znać a co z tego będzie nie wiem .. bo podobno ręce kamerzystów za stabilne nie były (w tym i moja).. ale zawsze jakoś wychodzi.. czy ktoś z obecnych na wycieczce ma coś przeciw żeby ten film wrzucić w net i link tu ?? (pytam bo różnie bywa)
inferek Napisano 5 Lipca 2009 Napisano 5 Lipca 2009 Z małym poślizgiem ;] http://picasaweb.google.pl/inferek/WycieczkaZUkaszem# Wyszło 77km w ponad 4 godzinki, niezle ;] Zwłaszcza że poznałem choć trochę tereny z tamtej strony gór. Dzięki i do następnego
rockrider Napisano 6 Lipca 2009 Napisano 6 Lipca 2009 Robimy jakąś kolejną wycieczkę tylko w niedziele, bo w sobote mnie nie ma(maraton) Można pojechac do Książa przez jeziorko Daisy
Ukasz Napisano 6 Lipca 2009 Napisano 6 Lipca 2009 mnie od piątku nie ma ...ale za trzy łikendy znów dołącze trochę przystopować tempo zapaleńców , mam już wizję na STOŁOWE, kto był to wie, klimat nieziemski, single , bajeczne skały itd.. a teraz na weekend polecam wam Bardo - Świdnica przez Srebrną jest to jeden z etapów BIKE CHALLENGE mapa bike challenge tzn on idzie szczytami (dla niektórych to może i pestka) ale jest wariant bokiem częściowo rowerowym, częsciowo pieszym. Z Sową do Świdnicy wyszło ponad 80km, kumpel przejechał to na suchara po roku bez roweru. Bielawa może z Sowy odbić w swoim kierunku. o 7:15 (sobota ale niedziela chyba też) macie szynobus ze stacji Świdnica Miasto, o 8:35 jest na miejscu ..cena ok 15zł z rowerem... naprawdę polecam. jak chcecie mogę wam podesłać mapkę szczegółową z zaznaczoną drogą.
oktawian95 Napisano 6 Lipca 2009 Napisano 6 Lipca 2009 Ukasz, Mi możesz podesłać szczegółową mapkę Moze jak będzie sucho to się wybiorę, bo szlak niebieski na srebrna jest bardzo błotnisty jak na razie ;/ BTW, czekam z niecierpliwością jakiś innych pomysłów dotyczących weekendowej wycieczki. Jak dla mnie za dożo km do Wałbrzycha ;/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.