rockrider Napisano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Nie uważac, nie uważac tylko gonic Jak sie trasy nie zna to też można cisnąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Gonić też można ale na maratonie A na wycieczkach różnie to bywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenixs Napisano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 cześć chłopaki może pojadę z wami w sobotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Wiesz Wojtek, żeby gonic na maratonach to trzeba na nie jeździc! A co na wycieczkach bywa? Ostatnio tylko kapcia złapałem i tyle było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 To Sławek się do nas dołączy w sobote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Planowo w sobotę powinienem już być na waszych terenach, to może i ja bym się pisał. Tylko problemem jest to, że w życiu tam nie byłem także będę miał duży problem żeby dojechać na miejsce spotkania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Ciastkorz powiedz gdzie będziesz miał lokum to pewnie ktoś Cię zgarnie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Lub zapytaj ludzi o rynek, ale jak cos to będe mógł podjechac po Ciebie. Tylko ja jade jeszcze na 99% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Rockrider, rewanż na BM w Tarnowie, teraz juz mi sprzęt nie zawiedzie Co do wycieczki też bym sie pisał jednak dopiero w sobote po 11, ew. znalazłbym Was gdzieś po drodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolfram Napisano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Witam w pierwszy sloneczny dzien od dawien dawna;) Ja tez sie pisze na sobotę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Planowo w sobotę powinienem już być na waszych terenach, to może i ja bym się pisał. Tylko problemem jest to, że w życiu tam nie byłem także będę miał duży problem żeby dojechać na miejsce spotkania jak mięczaki ze świdnicy nie będą z tobą chciały jechać - to ja się piszę na pilota twojej wycieczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Oj tobo, to teraz pojechales ... W sobote przyciagnieniemy kazdy z nas ze Swidnicy brone za rowerem i zaoramy Walbrzych w szerz i wzdluz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolfram Napisano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Hehe dobre Arek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Może i ja bym się stawił też w sobotę. Zobaczymy jak to wyjdzie. A jak nie to w niedzielę bym poleciał z Wami w końcu. Orać Wałbrzych to bd mógł moim sprzętem i to bez zakładania bron Już wiem jak Rów Marjański powstał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 a orajcie - mnie już niedługo tu nie będzie więc co mi tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 O której startujemy w sobotę, 9-10? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Ale fajnie wszystko podmokłe wróciłam z błotem wszędzie. co do Ciastkorza, staary, Ty się nie bój, ja Cie znajdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarod Napisano 1 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Ode mnie 2 osoby na sobote na razie chętne, może zgarne i trzecią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oktawian95 Napisano 1 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Ja też pojade w sobotę i wezmę nowego zawodnika ze sobą Najbardziej by pasowała godzina 11 w Lutomi kolo sklepu (jak ostatnio) aha niech ktoś zorganizuje trasę. Ja aparat mogę wziąć, albo kamerkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 1 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Moje plany się zmieniły, jutro wyjeżdzam na Mazury a u Was zjawie się 11/12 lipca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 1 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Ja też pojade w sobotę i wezmę nowego zawodnika ze sobą Najbardziej by pasowała godzina 11 w Lutomi kolo sklepu (jak ostatnio) aha niech ktoś zorganizuje trasę. Ja aparat mogę wziąć, albo kamerkę Hehe do Lutomii nie dojedziesz bo w Piskorzowie rzeczka most zerwała. Ewentualnie przez Mościsko albo górami Do dziś jest objazd jeszcze... Może chcecie jutro skoczyć na Jugowską w celach treningowych? Ty albo ten nowy zawodnik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oktawian95 Napisano 1 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 ja teraz tylko weekendy mam wolne. dorwałem prace i padam Chyba ze wieczorem, ale pewnie Wy w dzień jeździcie ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 2 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 nie było mnie ale jestem ... proponuję 9ta NEPTUN... bo po co dzień marnować na spanie (ogólnie wolałbym 8ma lub 7ma ) ale śpiochów tu widzę więc proponuję 9ta .. będziemy przejeżdżać przez Lutomię szlakiem R9 .. PS szukam pomysłu (i chętnych) na sierpień... wypad ok 4dni gdzieś w Polskę po totalnie minimalnych kosztach ... myślimy o Mazurach ewentualnie Kaszuby po Hel, średnio min 80km/dzień ..ktoś chętny?? ja też mogę wziąć kamerę, przypominam o tym że to Turistik planowałem, wprawdzie po górkach ale główny cel zobaczyć bunkry itd ... jeżdżę teraz tylko raz w tyg więc oczekuję zrozumienia na trasie hehe potwierdźcie godzinę czy pasi 9ta ?? trasa proponuję jak juz pisałem Ś-ca- lutomia - bacówka- kozie siodło - sokolec - ludwikowice - sokolec - sierpnica i tu a. - rzeczka - sowa (lub dookoła) - przeł walimska - Ś-ca b. osówka - głuszyca - jedlina itd... ustali się w trakcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 2 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 O ile planujecie całodniowa wycieczke to bede Was łapac na trasie :] bo o 9 bede we wrocku na egzaminie :/ powrot przewiduje na 12 i od razu na rower gonie bo szkoda dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oktawian95 Napisano 2 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Co do soboty to będzie pogoda, będę ja i prawdopodobnie jeszcze jeden biker;) Co do sierpnia można zaplanować parodniową wycieczkę, ale co do mojej osoby są pewne przeszkody takie jak: a)termin, bo mam dwa wesela w sierpniu b)sakwy, namiot itd., których na dzień dzisiejszy nie posiadam;/ c)wolne w robocie W procentach wygląda to tak: sobota- na 100% przy ładnej pogodzie, będę czekał w Lubomi koło sklepu. Chyba, ze będzie problem z dojazdem do tego miejsca, wiec spotkam się z Wami na Walimskiej wycieczka w Polskę - 50 % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.