Skocz do zawartości

[Świdnica]

Noritsu

Rekomendowane odpowiedzi

Planowo w sobotę powinienem już być na waszych terenach, to może i ja bym się pisał. Tylko problemem jest to, że w życiu tam nie byłem także będę miał duży problem żeby dojechać na miejsce spotkania ;)

jak mięczaki ze świdnicy nie będą z tobą chciały jechać - to ja się piszę na pilota twojej wycieczki ;):D;)

Ja też pojade w sobotę i wezmę nowego zawodnika ze sobą:) Najbardziej by pasowała godzina 11 w Lutomi kolo sklepu (jak ostatnio) :) aha niech ktoś zorganizuje trasę. Ja aparat mogę wziąć, albo kamerkę :D

Hehe do Lutomii nie dojedziesz bo w Piskorzowie rzeczka most zerwała. Ewentualnie przez Mościsko albo górami :)

Do dziś jest objazd jeszcze...

Może chcecie jutro skoczyć na Jugowską w celach treningowych? Ty albo ten nowy zawodnik :P ?

nie było mnie ale jestem ...

proponuję 9ta NEPTUN... bo po co dzień marnować na spanie (ogólnie wolałbym 8ma lub 7ma :) ) ale śpiochów tu widzę więc proponuję 9ta ..

będziemy przejeżdżać przez Lutomię szlakiem R9 ..

PS

szukam pomysłu (i chętnych) na sierpień... wypad ok 4dni gdzieś w Polskę po totalnie minimalnych kosztach ... myślimy o Mazurach ewentualnie Kaszuby po Hel, średnio min 80km/dzień ..ktoś chętny??

ja też mogę wziąć kamerę, przypominam o tym że to Turistik planowałem, wprawdzie po górkach ale główny cel zobaczyć bunkry itd ...

jeżdżę teraz tylko raz w tyg więc oczekuję zrozumienia na trasie hehe

potwierdźcie godzinę czy pasi 9ta ??

trasa proponuję jak juz pisałem Ś-ca- lutomia - bacówka- kozie siodło - sokolec - ludwikowice - sokolec - sierpnica i tu

a. - rzeczka - sowa (lub dookoła) - przeł walimska - Ś-ca

b. osówka - głuszyca - jedlina itd...

ustali się w trakcie.

Co do soboty to będzie pogoda, będę ja i prawdopodobnie jeszcze jeden biker;) Co do sierpnia można zaplanować parodniową wycieczkę, ale co do mojej osoby są pewne przeszkody takie jak:

a)termin, bo mam dwa wesela w sierpniu

b)sakwy, namiot itd., których na dzień dzisiejszy nie posiadam;/

c)wolne w robocie ;)

W procentach wygląda to tak:

sobota- na 100% przy ładnej pogodzie, będę czekał w Lubomi koło sklepu. Chyba, ze będzie problem z dojazdem do tego miejsca, wiec spotkam się z Wami na Walimskiej

wycieczka w Polskę - 50 %

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...