Skocz do zawartości

[Świdnica]

Noritsu

Rekomendowane odpowiedzi

Ukasz ja bym z chęcią skoczył tylko się martwie o siebie bo ja 90 km to zrobiłem ostatnio może z 2 lata temu :D

Wyjdzie z tego całodniowa wyprawa, jak pogoda pozwoli to wstępnie bym sie wybrał. Nie wiem czy nam się uda pochodzić po sztolni bo może być mocno zalana ( nie byłem tam nie wiem jak to wygląda, ale zwwykle się robi całkiem całkiem mokro).

Mam nadzieje, że Twoje tempo "turistik" znaczy naprawde turistik ;) - bo ja to lubie wolno pod góre a szybko po płaskim a najszybciej z góry :)

spoko damy radę .. ja jade na antybiotykach od wtorku ;) ,jutro to rzucam hehe

co do sztolni to głębsze zapuszczanie chyba trzeba sobie odpuścić.. bo namoknięte może być niestabilne. ale trasę możemy strzelić...

jutro bede wiedział o której moge startować (bo może będę musiał w sobotę z rana zrobić kurs autem do w-cha więc wtedy 9:00 gotów)

jutro wieczorem się zgadamy jak coś to GG. 8477425

Ja teraz dorwałem prace wiec w tygodniu nie mam jak się wybrać na jakąś wyprawę;/ Co do soboty to bym się wybrał, ale z tego co mi wiadomo bedzie padać;/ Jeżeli jednak pogoda by dopisala to wstępnie się pisze na tą wyprawe. W niedzielę ma być niby ładnie już i slonecznie, więc jak nie wypali sobota to można coś organizować ;)

pojechałem a co :)

przyznam się że "stan technicznty" płuc trochę mi dał w d.... i umarłem w lesie lutomia glinno ... pokręcilismy się trochę i zjechaliśmy do Zagórza zobaczyć jak tram tama, lekko drga :)

żeby nie było że ściemniam fotki 462.jpg

463.jpg

powiem tyle ze to czysta przyjemnośćć jak dla mnie deszcz w taką temperaturę, uwielbiam góry i rower turystycznie, a zwiedzając setny raz te same trasy deszcz to tylko urozmaicenie :D jak i śnieg itd... wtedy robi się ciekawiej, zjazd na zagórze płynacym strumieniem..bezcenne ;)

pozdrawiam i powodzenia,

w next sobote ?? działamy te bunkry ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...