oktawian95 Napisano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 inferek , dzieki za fotki. Niby nie było czasu na zdęcia a tu taka ilosc;] BTW kość ogonowa mnie do dzisiaj boli ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Jutro planuje jechac do Bielawy i na Kalenice Jest ktoś chętny do towarzyszenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 w sobotę ktoś jedzie ??? czy znów tłukę samotne km ... (kumpel wprawdze poskładany ale dalej w szwach ... ) tempo turistik .. trasa do obadania .. pozdro Ukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 "Rzeźnia" to mało powiedziane co się dzieje teraz w lesie, zjeździliśmy dzisiaj z Zabielem okolice Daisy... przynajmniej połowę każdej ścieżynki zajmował potok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarod Napisano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Ukasz ja bym z chęcią skoczył tylko się martwie o siebie bo ja 90 km to zrobiłem ostatnio może z 2 lata temu Wyjdzie z tego całodniowa wyprawa, jak pogoda pozwoli to wstępnie bym sie wybrał. Nie wiem czy nam się uda pochodzić po sztolni bo może być mocno zalana ( nie byłem tam nie wiem jak to wygląda, ale zwwykle się robi całkiem całkiem mokro). Mam nadzieje, że Twoje tempo "turistik" znaczy naprawde turistik - bo ja to lubie wolno pod góre a szybko po płaskim a najszybciej z góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 spoko damy radę .. ja jade na antybiotykach od wtorku ,jutro to rzucam hehe co do sztolni to głębsze zapuszczanie chyba trzeba sobie odpuścić.. bo namoknięte może być niestabilne. ale trasę możemy strzelić... jutro bede wiedział o której moge startować (bo może będę musiał w sobotę z rana zrobić kurs autem do w-cha więc wtedy 9:00 gotów) jutro wieczorem się zgadamy jak coś to GG. 8477425 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oktawian95 Napisano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Ja teraz dorwałem prace wiec w tygodniu nie mam jak się wybrać na jakąś wyprawę;/ Co do soboty to bym się wybrał, ale z tego co mi wiadomo bedzie padać;/ Jeżeli jednak pogoda by dopisala to wstępnie się pisze na tą wyprawe. W niedzielę ma być niby ładnie już i slonecznie, więc jak nie wypali sobota to można coś organizować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 jutro 9:00 neptun ja startuję ... jeżeli będzie lało odpuszczę może ... może .. jeżeli będzie kropić nie odpuszczę na trasie w lesie jest mi obojętna pogoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Dobra Ukasz to ja pojade z tobą Brać na przód jakąś lampke diodową do tej sztolni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 lampkę zawsze lepiej mieć niż nie mieć kurde właśnie oprócz antybiotyku wciągam APAP bo mi bania peka .. ale rano postaram się stawić o 9tej pod neptunem, na prochach świat weselszy, pojedzie też jeden kumpel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Ukasz zmnieniły się plany bo mam problem z tylną przerzutką i nie wiem czy będę jechał jutro jak mnie nie będzie rano pod Neptunem to trudno pojedź sam najwyżej innym razem pojade może uda mi się naprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 a ja podejmę próbę walki gorączka kaszel katar i do tego deszcz, nieumyty rower, czy można chceć czegoś więcej ...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 można chcieć. jakichś powikłań od byle pierdołowatej choroby. a wtedy kibel od roweru na długo. czasami na bardzo. no ale każdy robi co mu pasi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 No to Ukasz powodzenia na trasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarod Napisano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 hehe jak pojechał to musi mieć ciekawie cholerka kiedy jakieś słońce zaświeci, żeby można normalnie pojeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Myśle że od poniedziałku będzie już normalnie i będzie można jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 pojechałem a co przyznam się że "stan technicznty" płuc trochę mi dał w d.... i umarłem w lesie lutomia glinno ... pokręcilismy się trochę i zjechaliśmy do Zagórza zobaczyć jak tram tama, lekko drga żeby nie było że ściemniam fotki powiem tyle ze to czysta przyjemnośćć jak dla mnie deszcz w taką temperaturę, uwielbiam góry i rower turystycznie, a zwiedzając setny raz te same trasy deszcz to tylko urozmaicenie jak i śnieg itd... wtedy robi się ciekawiej, zjazd na zagórze płynacym strumieniem..bezcenne pozdrawiam i powodzenia, w next sobote ?? działamy te bunkry ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 W sobotę ja chetnie, tą będę miał akurat wolną, tzn. cały weekend bedzie wolny wiec można zebrac grupkę i przed siebię ku przygodzie A z drugiej strony tamy dużo wody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Ok w przyszłą sobote pojedziemy do tych bunkrów pogoda będzie na pewno lepsza więc powinna być ciekawa wycieczka większą grupą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 wody jako tako, nie ma tragediii .. tak więc sobota .. jak tylko nie będzie siąpić to nagramy parę on-boardów, powinno być ciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Koledzy pochwalę się. Dzisiaj na maratonie w Krakowie byłem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 No gratulacje Mateusz i co opony dostaniesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 no to wiadomo komu przyblokować rower na turystycznych wypadach gratulacje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Trzeba uważać na Mateusza ale nie zna terenów tam więc Ukasz będziemy jechać z tobą A w sobote Ukasz o której jedziemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.