Skocz do zawartości

[Świdnica]

Noritsu

Rekomendowane odpowiedzi

No to Panowie śmignęliśmy dzisiaj ładny kawałek i mi się osobiście bardzo podobało. Czekam na inne propozycje wypadów:)

Zdjęcia dałem na picasa album i sobie ściągnijcie jakie chcecie;)

link: http://picasaweb.google.pl/andzia955/Wypad...CM6Dn8G5xJrfPA#

sorry za kiczowatą jakośc ale nie miałem weny do fot dzisiaj i dożo fot pod słońce było robionych;/

co do kumpla da radę, już na sobotę się umówiliśmy wstępnie :P

a tu widzę wy silną ekipą, gdybyście się w tygodniu gdzieś wybierali dajcie znać, może cudem wynajdę chwilę na wypad, dla obniżenia Waszego tempa do wycieczkowego hehe

chętni proponuję w Sobotę jak nie macie planów wyjazd do sztolni (z latarką) tej z ostatniej foty z moich ostatnich fot, zaciekawiła mnie, widać że ludzie ją zwiedzają grupami, chyba jakieś wycieczki quady itd ... po kilku metrach po ciemku dałem na luzz, teraz wezmę światełko.

ogólnie wygląda to jak pisałem R9 do lutomii, Kroadzka studzienka, bacówka, kozie siodło (ewentualnie Sowa ale po co) na sokolec, sztolnia i jakoś back. mały singiel, zjazd z koziego szutem (max 66km/h jak pisałem) możemy skoczyć do ludwikowic,

wariant z ludwikowicami >90km, bez tyle co do sokolca i back

moje tempo na 1000% jest turystyczne, przez pierwsze 10km prawie piesze :) (problem z kolanem), ale za to mogę kręcić cały dzień albo kilka bez względu na pogodę.

no to zakładamy że w sobotę działamy ;) proponuję start max. 8:00 spod Neptuna jak już tak jest przyjęte,

jak nie będzie padać (o ile to możliwe w ogóle hehe) to może weźniemy kamerkę i nagramy kilka on-boardów,

PS

ze względu na pewną sytuację rodzinno-pracową potwierdzę na 100% że jadę lub nie koło czwartku, ale na 90% jadę i mało co mnie od tego może odwlec...jak co tydzień.

A tak wracając do niedzielnego wypadu, ja też się dołączę do podziękowań dla oktawian95 za fotki. Fajnie jest poznać jakieś nowe ścieżki (szczególnie ten kawałek z Lutomi do przełęczy:) Do zobaczenia następnym razem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...