oktawian95 Napisano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 No to Panowie śmignęliśmy dzisiaj ładny kawałek i mi się osobiście bardzo podobało. Czekam na inne propozycje wypadów:) Zdjęcia dałem na picasa album i sobie ściągnijcie jakie chcecie;) link: http://picasaweb.google.pl/andzia955/Wypad...CM6Dn8G5xJrfPA# sorry za kiczowatą jakośc ale nie miałem weny do fot dzisiaj i dożo fot pod słońce było robionych;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Nono Oktawian fajne fotki. A wypady beda będą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Zdjęcia spoko i ja też z błota jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Na nastepnej wyprawie niektorym trzeba cos wlozyc miedzy klocki a tarcze, albo jakis balast do plecakow zeby tempo bylo rzeczywiscie wycieczkowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolfram Napisano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Ooo tak tempo iście wycieczkowe hehe:) No ale i tak jestem zdania ze było super;) Szkoda ze nie wszyscy dotrwali do konca bo tam sie dopiero dzialo najlepsze Do zobaczenia następnym razem Oktawian dzięki za zdjecia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 co do kumpla da radę, już na sobotę się umówiliśmy wstępnie a tu widzę wy silną ekipą, gdybyście się w tygodniu gdzieś wybierali dajcie znać, może cudem wynajdę chwilę na wypad, dla obniżenia Waszego tempa do wycieczkowego hehe chętni proponuję w Sobotę jak nie macie planów wyjazd do sztolni (z latarką) tej z ostatniej foty z moich ostatnich fot, zaciekawiła mnie, widać że ludzie ją zwiedzają grupami, chyba jakieś wycieczki quady itd ... po kilku metrach po ciemku dałem na luzz, teraz wezmę światełko. ogólnie wygląda to jak pisałem R9 do lutomii, Kroadzka studzienka, bacówka, kozie siodło (ewentualnie Sowa ale po co) na sokolec, sztolnia i jakoś back. mały singiel, zjazd z koziego szutem (max 66km/h jak pisałem) możemy skoczyć do ludwikowic, wariant z ludwikowicami >90km, bez tyle co do sokolca i back moje tempo na 1000% jest turystyczne, przez pierwsze 10km prawie piesze (problem z kolanem), ale za to mogę kręcić cały dzień albo kilka bez względu na pogodę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 To ja się na to pisze, taka trasa mi się podoba Tylko wezme lampke na przód i będzie fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 no to zakładamy że w sobotę działamy proponuję start max. 8:00 spod Neptuna jak już tak jest przyjęte, jak nie będzie padać (o ile to możliwe w ogóle hehe) to może weźniemy kamerkę i nagramy kilka on-boardów, PS ze względu na pewną sytuację rodzinno-pracową potwierdzę na 100% że jadę lub nie koło czwartku, ale na 90% jadę i mało co mnie od tego może odwlec...jak co tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Arek, oj tak odrazu wkładac coś w klocki lub plecaki, poźniej zostałem już ukarany za to w Lutomi No koledzy w ten wekend z Wami nie pośmigam, ponieważ czeka mnie maraton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 No to powodzenia (; A ja sobie wbiłam wczoraj podczas kręcenia zębatkę w nogę odradzam, boli jak szlag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 No ale ja chętnie pojade Gevera ty też pojedziesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oktawian95 Napisano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Ja się chętnie wybiorę ale nie pisze, że na 100%, bo nie wiem na która godzinę będę miał dentystę w sobotę;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek03 Napisano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Mam pytanie czy wjeżdżał ktoś na Ślężę żółtym szlakiem- czy da sie nim podjechać do góry?? Z góry dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zygmunt Chajzer Napisano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Da się bez problemu - całkiem miła trasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarod Napisano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Od przełęczy to nawet sporotwym nisko zawieszonym samochodem wjedziesz ehh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bass Napisano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 A tak wracając do niedzielnego wypadu, ja też się dołączę do podziękowań dla oktawian95 za fotki. Fajnie jest poznać jakieś nowe ścieżki (szczególnie ten kawałek z Lutomi do przełęczy:) Do zobaczenia następnym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Ja moge dopiero za 2tygodnie jechac(jak wcześniej wspomniałem-maraton), ale postaram sie znaleźc jakąś nową trase do nowego miejsca Może pogoda wreszcie dopisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Pieknie inferku Prawie jak fotografa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolfram Napisano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Kurde ale ja łyso wyglądam.. wiecej nie ściągam kasku do zdjęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Oj widzę było iście ciekawie ;-) Dużo błota ? Następny wyjazd muszę zaliczyć ;-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 A no ciekawie, ciekawie Błota prawie wcale, tylko miejscami coś się pojawiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Trochę było jak ktoś chciał to mógł sobie wpaść w nie tak jak ja Wyskoczyć przez korzeń i już jest się w błocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Jestem w domu już z powrotem. Nawet Roberta przyciągnęłam (; Kiedy wypad jakiś? Tylko od razu zaznaczam, ja jestem spowalniacz masakryczny, ale o tym wiecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 A kiedy Gevera chcesz jechać? Na pewno na weekend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.