Wojtekmtb Napisano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Pogoda powinna być w porządku najwyżej troszke pokropi i przejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Oby było jak mówisz Wojtek, bo ciemno to widze, ale tekie życie kolarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oktawian95 Napisano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Jeżeli dacie pozwolenie to bym się dołączył do wycieczki na niedzielę Jestem z Bielawy i nie marudzę w czasie jazdy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 O następna osoba się przyłączy i fajnie sporo ludzi będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 oktawian95 inferek jest też z bielawy, dogadaj sie z nim i razem przyjedźcie, bo on też z nami jedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Oj tam taki deszczyk byle by nie wiało (bo nie dojade) a tak obojętne mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oktawian95 Napisano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 właśnie inferek dał mi namiar na ten wątek i to forum;) Ugadam sie z nim na gg i pojedziemy:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Nie bede mówił kto mnie pierwszy zaprosił do znajomych w BS :] po za tym jakos dużo jest kolarzy z bielawy ale jak przychodzi co do czego to palców u ręki jest za duzo zeby policzyc chętnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Ale za to teraz jest coraz wiecej chętnych ludzi na wycieczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Marudzicie a mi się dość rzadko zdarza wrócić z roweru w wersji suchej Tobo, Ty, jaaasne, Ty wycinaku jeden, kurde. Chciałabym mieć kondycje jak Ty, a Ty marudzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oktawian95 Napisano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Już mi się trochę znudziło jeździć samemu, dlatego szukam ludzi do spólnych wypraw ;] Zresztą z grupą pokonuje się większe dystanse i jest ciekawiej. Musze poczytać na jaka trasę się wybieracie, bo mnie po 50 km już gruby tyłek wysiada;/ Nasze góry mam obcykane, wiec się nie zgubie i zapowiada się fajne błotko w tą niedzielę, wiec muszę pojechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Oktawian95, to gdzie sie spotkamy jutro ? Dojeżdżamy do Lutomii i stamtąd ruszamy szlakiem, na Walimską. O 11 mamy byc w Lutomii wiec 10:20 starczy ci na 15km asfaltu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Przypominam, że jutro o 10 pod Neptunem Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Albo o 11 w Lutomii przy sklepie. Na Walimskiej powinnismy być 12:30. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 hmm a ja dziś znienacka wyskoczyłem: Lutomia, jugowska Ludwikowice i z powrotem przez kompleks Sokolec, gontowa, przez orła Walimską 92km wyszło. Polecam zaliczyłem kilka singli, jeden szuter zjazd 66km/h (odważni powinni przekroczyć 70 ) i pełno błocka .. w Ludwikowicach kłodzkich można wypatrzeć ciekawe bunkierki itd.. wyszło znienacka, rano się dowiedziałem że mam wolny dzionek i poszło ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 kilka fotek z wczoraj: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Fajne zdjęcia musisz nas tam kiedys zabrać chyba widzielismy cie wczoraj w zagórzu jak wracales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarod Napisano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 A ja już po Niech was kule biją z tym turystycznym tempem Ale fajnie było ( zwłaszcza na zjazdach) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Nie bede pisał kto tak gnał My fajnie kalenice zaliczylismy jeszcze, pogada całkiem niezła. Jedna gleba moja i zdarty tyłek i łokiec, i jedna Wojtka w błoto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 z newsów rowerowych Ś-czan co do gnania itd kumpel właśnie wyszedł z Latawca... wyglądało źle .. ale po prześwietleniu od stóp do głowy skończyło się na szyciu twarzy w kilku miejscach .. nie poszło mu na zjeździe ze Ślęży moment dekoncentracji, zdarza się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 I jak Panowie, podobało się Niedługo trzeba zorganizowac nastepną wycieczke tylko w inne miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Było ok tylko żeby nastepnym razem wszyscy dotrwali do końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Ukasz; "ałłłaaaaaaa", to jedyne co mi się na myśl nasuwa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Niestety trzeba uwazac na zjazdach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarod Napisano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 EE tam bez ryzyka nie ma zabawy Na zjazdach trzeba latać czym szybciej się jedzie tym ciężej równowage stracić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.