Skocz do zawartości

[Świdnica]

Noritsu

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie!

Tak się składa, że na "rowerowe wakacje" w tym roku śmigam do Świdnicy na tydzień, w związku z tym czy ktoś z "lokales" byłby w stanie mi pokazać najpiękniejsze ścieżki :D ? Tylko, że ja doświadczenie w górach mam znikome także ani to dobrze zjeżdzać nie potrafię a o podjazdach nie mówię bo u mnie płaskoooo ;) Będę tam tydzień. Wyjeżdzam 29-go czerwca. Jeśli nikt się nie podejmie tego żmudnego zadania oprowadzania mnie, to może chociaż parę trasek godnych polecenia to mapkę zakupie i będę jechał na żywca :) Z Nawrotem gadałem na gg, i się zgodził ale przeca taki wycinak jak on nie będzie sie ze mną cały tydzień użerał :)

Z góry dzięki :) Pozdrawiam.

Arek, właśnie przez Lutomie będziemy jechac, jak masz ochotę to się dołanczaj! :wacko:

A gdzie odbijacie w Lutomii? Bo ja jadac od Bojanic za sklepem skrecam w prawo w Lutomii, jade caly czas prosto przez wioske az sie droga dosc mocno zweza i odbijam w lewo pod gorke, przez lake i dalej w las. Wyjezdza sie w Glinnie kolo kosciola. A wy ktoredy jezdzicie? Chetnie poznam inna trase.

Ja wracam do domu... hm, poniedziałek? Wtorek? Nie wiem dokładnie. Więc może na kiedyś zgadamy się razem, bo niestety, muszę załatwiać mieszkanie, papiery etc, więc będę miała "drobny" deficyt na takie coś jak czas (;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...