Sel Napisano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 WTB Wolverine 2.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 O, to gratuluje zakupu sama posiadam WTB (tyle że pod innym napisem ) i jestem baardzo zadowolona (: trwałe są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bass Napisano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Witam. A czy "świeżaki" mogą dołączyć się do waszej paczki na małą przejażdżkę?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarod Napisano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Też bym się może dołączył tylko ja totalnie bez formy w tym roku, ale może się znajdzie ktoś z kontuzją, albo coś to z nim będe jechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Gdyby tempo bylo spokojne to moze i ja bym sie dolaczyl. Ciekawi mnie ktoredy jedziecie na walimska z Lutomii. Znam jedna trase, ale nie wiem czy nie jedziecie inaczej. Ostatnio szukajac trasy alternatywnej gdzies kolo Bojanic wbilem sie w las, ale bylo wiecej kluczenia niz jazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 bass, Jarod, Jasne że możecie dołączyc, nie ma problemu. Arek, właśnie przez Lutomie będziemy jechac, jak masz ochotę to się dołanczaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Witajcie! Tak się składa, że na "rowerowe wakacje" w tym roku śmigam do Świdnicy na tydzień, w związku z tym czy ktoś z "lokales" byłby w stanie mi pokazać najpiękniejsze ścieżki ? Tylko, że ja doświadczenie w górach mam znikome także ani to dobrze zjeżdzać nie potrafię a o podjazdach nie mówię bo u mnie płaskoooo Będę tam tydzień. Wyjeżdzam 29-go czerwca. Jeśli nikt się nie podejmie tego żmudnego zadania oprowadzania mnie, to może chociaż parę trasek godnych polecenia to mapkę zakupie i będę jechał na żywca Z Nawrotem gadałem na gg, i się zgodził ale przeca taki wycinak jak on nie będzie sie ze mną cały tydzień użerał Z góry dzięki Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Etam ;p im wiecej osob tym milej sie jezdzi, jak juz bedziesz u nas to daj znac to posmigamy... warto bedzie poznac nowego kolege z forum ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolfram Napisano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Witam wszystkich! Żeby formalności stało się zadość to ja też się piszę na niedziele Ciastkorz, a jak Nawrotek będzie Ci pokazywał okoliczne ścieżki to tez się chetnie dołącze pod warunkiem ze bedzie to po 15:) Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 O proszę, widzę że na niedziele zbiera się niezła grupka rowerowa I bardzo dobrze, bedzie wesoło Ciastkorz, również bede chętny żeby z Tobą i innymi pośmigac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 O sporo ludzi będzie ja moge jechać sobie pwoli z tymi co wolą spokojniejsze tempo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Arek, właśnie przez Lutomie będziemy jechac, jak masz ochotę to się dołanczaj! A gdzie odbijacie w Lutomii? Bo ja jadac od Bojanic za sklepem skrecam w prawo w Lutomii, jade caly czas prosto przez wioske az sie droga dosc mocno zweza i odbijam w lewo pod gorke, przez lake i dalej w las. Wyjezdza sie w Glinnie kolo kosciola. A wy ktoredy jezdzicie? Chetnie poznam inna trase. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Jak pojedziesz z nami to sie dowiesz tajemnych ścieżek nie zdradzamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Arek, my wjeżdżamy w Lutomi w las, a wyjeżdżamy na przełęczy:) Strasznie tejemniczy jesteś inferek -pojedziemy tak jak ostatnio, tą łaką do góry i zjazd czerwonym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Ja wracam do domu... hm, poniedziałek? Wtorek? Nie wiem dokładnie. Więc może na kiedyś zgadamy się razem, bo niestety, muszę załatwiać mieszkanie, papiery etc, więc będę miała "drobny" deficyt na takie coś jak czas (; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Widze ze jezdzicie inna trasa. To dobrze, bo zawsze to jakas odmiana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Można jeszcze pojechać przez Zagórze i tam wbić w las będzie wtedy jeszcze wiecej lasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 weźmiecie w niedzielę starego zniedołężniałego pryka?.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Tobo, nie pisz tak o sobie, bo ja w podobnym wieku jestem i czuje sie dotkniety Przynajmniej udawajmy przed mlodszymi, ze sie jakos trzymamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 wezmiemy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Tobo, a można wiedzieć, kogo masz na myśli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Jestem coraz bardziej zaskoczony, że będzie nas taka ilośc- SUPER! Panowie 10 pod neptunem wam pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolfram Napisano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 mnie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Tobo, a można wiedzieć, kogo masz na myśli? że też wogóle się zastanawiasz kogo mam na myśli -SIEBIE oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Jak tylko nie bedzie padac to ja sie pisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.