Wax Napisano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Ja terenem nie bardzo, ze względu na coraz gorszy stan mojej Reby. Jakby traciła skok czy cuś... Jeśli będzie to 99% asfaltu to jadę, w innym przypadku niestety nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Oki Wax jak jedziesz to bedzie dla Ciebie te 99% asfaltu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 dziś jestem po spożycciu kilku browarów i spożycie trwa..nie wiem jak jutro wstanę .. ale może kawałek z wami o 10tej spod neptuna zapodam, ale na kacu nie wiem ile pojade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Raz, że Reba, a dwa że na slickach nie poszaleję w terenie a jechać po asfalcie się będzie na nich miodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Będzie będzie asfalt do czech na bank, bo to ma byc wycieczka na cały dzień, a nie ostry trening po lasach i terenach A tak emeryckim tempem walniemy sobie może ponad 100km i bedzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 O której start i skąd ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 W piatek start spod neptuna a godzina najwcześniej 10, bo jeszcze w korony musze się w kanotrze zaopatrzyc Jutro bedziemy wszystko wiedziec co i jak to napiszę jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 kurde człowieka nosi jak czyta takie organizacyjne plany .. ale wrrrr obowiązki ;( naszczęście ssezonu jeszcze trochę ... powodzenia "chopy" na trasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość_Krawczykus_* Napisano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 oki to ja jade również z wami w piątek do czech pozdro:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 A więc co do jutra i wcieczki do czech. Spotykamy się pod neptunem o godz. 10:00. Wyjedziemy koło 10:20 ponieważ jak wcześniej napisałem musze skoczyc wymienic walute Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Tylko żeby nie padało my z Mateuszem bierzemy sobie płaszcze przeciwdeszczowe w razie czego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Haha dostaliscie na BikeMaratonie to bierzecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Uległy zmianie plany. Pod neptunem o 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Bo mamy małe problemy z mostkiem i hamplami. o 9 postaramy sie to zrobic jutro a jak nie to na 10 do rowerowego. takze o 11 i od razu kierunek czechy, nie zadne bojanice itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 hmm wczoraj cos po browarze nie skumałem ..byłem dzis pod neptunem o 10tej, bo mi w sumie po drodze mieszkam paredziesiąt metrów od niego, ale nikogo nie było, więc pojechałem na Zagórze Jedlinę itd... mijałem kilku rowerzystów po drodze czy może to ktoś z was ?? mijał kolesia w czarnej koszulce z długim rękawem na czerwono czarym bikeq ?? powodzenia jutro .. AHOJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Wax jutro nie jedzie bo mu piasta dzisiaj w deszczu padła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Ukasz to chyba nie nas widziałeś, my jechalismy w kierunku Lutomi i przez las na przełecz Walimską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Ja ze Świdnicy poleciałem bystrzyca na las na Lutomię co wychodzi na górze nad michałkową i pętla na jedlinę.. ale to fakt was może nie wiedziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 A to mała relacjo-galeria z wczorajszego wypadu Troche nie w kolejności, ale może byc A z dzisiaj dodam póżniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Gdzieście byli koczkodany ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Miała byc Sowa z Kalennicą, ale po poszukiwaniu Wojtka wyszła tylko przełęcz, poniewaz inferek nie miał zbyt dużo czasu Jechalismy od Lutomi lasem na przełęcz Walimska, nastepnie inferek zjechał do Rościszowa, a ja z Wojtkiem Glinnem i na Grodno i na Wodniaka gdzie zaczeło lac jak przestało to wróciliśmy do domciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Wczoraj za to byliśmy w u Pepików, wyprawa na cały dzień zwłaszcza dla tych co się zgubili w Mezimesti i wrocili o 21 do domu ;] Mi wyszło 148km, innym po 100, niezły dystans, jedzonko u Czechow tez niezłe ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Jedzenie było smaczne bardzo za tydzień pojade tam znowu na obiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Lepiej nie bo znowu sie zgubisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Masz racje inferek Haha:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.