Skocz do zawartości

[Świdnica]

Noritsu

Rekomendowane odpowiedzi

Wax czechy to raczej asfalt, las bedzie tylko między Głuszycą a Janovickami to moze będzie z 1,5km. A od Janovicek to juz tylko i wyłącznie asfaltem chyba, przewodnikiem będzie inferek :P

Nawtorek to cisnij z nami jutro na 50km :) Ze Świdnicy wyjazd o 10, jak cos to pod neptunem sie spotkamy <_<

do Czech można bez asfaltu ...

w czasie Elmotu skoczyłem jak pisałem (połowa z kolesiami z Wrocka), stąd asfalt do modliszowa potem szuter na góre, szuter jedlina tam zielony Głuszyccki singiel itd na ruiny rogowca , Andrzejówka i dalej zielony po granicę.... tam na czechy i z powrotem zielonym na Sierpnicę, Sowa, Glinno itd same off roady .. wyszło mi ok 105km ;p

polecam

z tym że u mnie godz. poranne to 6ta, 7ma... <_< i tak max 8ma z reguły zaczynam :) po co spać wtedy nic się nie dzieje...

Ok wojtek prowadzi ;p

A tak na serio to chcielismy zrobic kół po samych Czechach, od Tłumaczowa do Golińska,zeby pare km wyszło. Mamy maratona w Krakowie 60km wiec trzeba cwiczyc wytrzymałość.

Ukasz, wiec jak mialbys kiedys czas i chęci to może poprzewodniczył byś nam po tamtych terenach ? Ja bardziej znam tereny okolicy Bielawy, Jodłownika,Srebnej Góry; jakoś Głuszyckie lasy są nie odkrytym dla mnie miejscem na mapie ;]

teoretycznie mogę was w piątek wyprowadzić ze Świdnicy lasami - modliszów, dziećmowrowice, jesdlina głuszyca ...rogowiec ... itd na czechy tylko malą do Babci musiałbym przemieścić :D..fajne tereny i droga ...

tyllko nie mam całego dnia więc od rogowca dalej (prosta droga) już sami polecicie..

z tym że zastrzegam mam bardzo "turystyczne tempo !!:" mogę jechać xxx km ale bez katowania :P

czy byliście w czechach od Mieroszowa ?? Chełmska Śląskiego ?? dookoła skalnego itd też fajna trasa i niezłe widoki :P

ja mam jeszcze nieobcykane Sowie w okolicy Ludwikowice - Nowa Ruda :P...

ale w te wakacje się zrobi, są też plany na dalsze wypady, jak bedziemy szukać chętnych do auta itd dam znać, na pewno stołowe, rudawy itp..

na pewno jeden wypad na kilka dni,

od tego miecha mam problem z czasem wolnym.,. ale damy rade,

jutro kuleś jak dobrze pójdzie uderza na Borholm (w tym roku może też mi się uda - dam znać)

myśleliśmy też o alpach austriackich, nawet już ustaliłem dojazd w dwie strony za 100zł z rowerem ;) ..

ale nagle legło przez jednego kolesia, może odżyje ...

jak coś macie na oku turystycznego dawajcie znać, byle bez zapierdal.. na czas ;) tego nie nie bardzo trawię ..może za stary się robię...

.

mogę wziąć kamerkę ;) dla urozmaicenia ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...