Skocz do zawartości

[Świdnica]

Noritsu

Rekomendowane odpowiedzi

Oglądałem prognozę długoterminową na TVN-ie i tam coś pokazywali, że ma się ocieplić pod koniec marca...a potem to nie wiem. Wiadomo, jak ze sprawdzalnością takich prognoz...ale troche tam prawdy zawsze jest.

+15 stopni to jest dobra temperatura. Można by zrobić wstępną listę albo jakąś ciekawą trasę ??? Plany to podstawa ;) Co myślicie ?

Ślęża z pupy :)

Książ lepszy ale dojazd przez witoszów górny, tam koło tego pałacyku w prawo i przez lasy (jeziorko Daisy).

A najlepiej to byłoby w okolice wielkiej sowy się lasami wybrać :)

Tylko tam to juz dłuższa wyprawa bo z 60-70 km będzie, ale ostry teren jest :D

Ślęża z pupy wink.gif

Dlaczego ?

Może być na Książ przez jeziorko :)

W okolice Sowy też OK, tylko to już grubsza wyprawa. Trzeba coś pomyśleć, żeby się temat nie rozmył (jak to zwykle bywa).

Asfaltem nie ma co jechać, lepiej się wbić w jakieś laski, lasy, drogi polne...

Powiem wam,że raczej sowa odpada bo śniegu jest jeszcze po pas no i temperatura często poniżej zera. Zależy kiedy planujecie ten wypad. Póki co w terenie jest biało(tak powyżej 900m n.p.m.) i nawet z górki trzeba pedałowac ;)

Ale nie przesadzajcie Wlk.Sowa to nie taki ostry teren i nawet by mi pasowało bo to w koncu moje tereny ;)

• 2 tygodnie później...

No jak nie jak tak.. tylko z tą organizacją coś gorzej :)

Przede wszystkim to pogoda się popsuła i utrudnia w stopniu znacznym jazde na rowerze. Do wczoraj jeszcze robiłem przygotowania do Skandii i coś czuje, że znowu musze odpuscić(przynajmniej w terenie), bo bielawska trasa,która ma biec skandia jest kompletnie zaśnieżona. Nie wiem jak tam u Was to wygląda :D

To ja od razu wkopię Nawrotka, że to maniak podjazdów :P zalicza każdy po kolei :)

Jarod, nie, całkiem na niebiesko, to nie ja :) ja mam czarne spodenki/kask/rękawiczki i białą koszulkę. Niebieski tylko rower i butki :P

Ja w drugi weekend (najprawdopodobniej) kwietnia po okolicy mam ustawkę z kimś, więc jak mnie z fizyki nie pognębią i nie będzie Wam wadzić moja niesamowicie słaba kondycja, to się podpinam ;)

A ostatnio moje rowerowanie jest bierne, bo w trakcie powrotów ze szkoły ślinię się na widok tego białego fulla w parku na a. krajowej -.- na więcej nie mam siły.

Ja dzisiaj 40 km, nowe podjazdy odkryłem, kumpla na forum zwerbowałem :) może się pojawi jeszcze dzisiaj, a użytkownika Arek_wro spotkałem, i razem sobie pośmigaliśmy :P

@Tobo może pod Sową? Od strony patelni walimskich, na parkingu? chyba tak byłoby każdemu najbardziej po drodze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...