Skocz do zawartości

[Świdnica]

Noritsu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Za tydzien to zlot jest :rolleyes:

Ehh, a ja poza miejscem zakwaterowania, wybrałam się pośmigać, a tu od kilku dni deszcz i na zmiany sie nie zapowiada... -.-

Napisano

Proponuję jutro 11:30 pod nepciem jak cieplej będzie. Skoczymy do bystrzycy górnej, dalej w lewo w las i lasem można na sowę skoczyć a potem innymi lasami wrócić :)

Napisano

I trzy, że w każdej chwili można w miarę szybko wrócić na chatę gdyby się zaczęło robić tak jak było wczoraj koło 22.30.

Łysajke i technikę zostawiłbym na suchości :D

11.30 - Neptun.

Napisano

Ja też będę.

To jak, droga na Modliszów, potem w lewo do lasu, zjeżdżamy w Złotym Lesie i dalej się pomyśli, bo trochę nie wiadomo co z pogodą...

Napisano

Uważajta na panoszącego się lamparta tudzież Yeti czy Wielkiej Stopy ;] ponoć kręcił się po Modliszowie...

Jeśli przeżyjecie to co robicie w niedziele <_< ? Ślęża, Sowa ?

Napisano

To dojade do Bojanic albo do Lutomii tylko oponki zmienie ;]

Jutro ma być ładna pogoda ;) do 20 st po za tym streetfighter jest w Bielawie wiec zapraszam ;]

Napisano

Jak nie bylo ;p ja przejechalem okolo 25 km bo nie wytrzymalem, taki deszczyk to nie deszczyk, ludzie sie na mnei patrzyli jak na jakiegos ufite czy "woblera" a ja bylem bardzo szczesliwy ze po tygodniu niejezdzenia moglem wkoncu wyjsc na rowerek, co tam ze mialem plecy mokre, włosy wyprane i piach w napędzie... frajda sie liczy xD

Jutro w strone Osówki może z Mikołajem sie wybierzemy wiec sie nie obiajac tylko dołączac ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...