Wojtekmtb Napisano 25 Maja 2009 Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Mi obojętnie ważne żeby tylko gdzieś pojechać. Jak Kuba przekonałeś się do Rocket Ron? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 25 Maja 2009 Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Wymyśla jak popił Metaxy, żadnych RoRo nie będzie, jutro pewnie napisze że kupuje szytki do MTB Nie Nawrot ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 25 Maja 2009 Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 RORO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 25 Maja 2009 Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 No i fajnie jechałeś dzisiaj na nich wiec chyba jesteś zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 26 Maja 2009 Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 W sobotę jak pojedziemy do tego szczawna to przez książ. Z książa znajdziemy szlak i szlakiem przed siebie A może jakies ognisko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 26 Maja 2009 Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Nawrotku jak bedziesz kupował RoRo to ja bym też wziął, moze rabata bysmy jakiegoś razem dostali no i przesyłka tańsza :] Dlaczemu musicie mi to robić ;/ takie plany sobotnie beze mnie ;/ wtedy kiedy ja musze się uczyc ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 26 Maja 2009 Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Pojedziesz znami innym razem jeszcze będzie tyle wycieczek najeździsz się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 26 Maja 2009 Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Kupuję miszeliny XC A/T 2.00 Albo NIE Kuźwa nie wiem co kupić ;xxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 26 Maja 2009 Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 RoRo xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 26 Maja 2009 Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Dawaj Ro Ro i już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EnduroBH Napisano 27 Maja 2009 Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 jak zazem byście zamawiali to też się na to piszę xD RoRo be$ciaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 27 Maja 2009 Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Co wy tak z tym Ro Ro? I czemu nie Ra Ra ? O kuźwa, ta opona w wersji Evo kosztuje 140zł! Masakra Jeszcze dzisiaj były do kupienia : http://www.allegro.pl/item645863751_komple...lph_26x2_1.html Z pozatym to jeździcie coś czy tylko szukacie ultralekkich "jaskółek"? {schwalbe} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 27 Maja 2009 Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Ja kupiłem (150zł komplet ) RaRa i kicham rzadkim smarem na wasze szmaty ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 27 Maja 2009 Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Jeszcze raz zapytam co do soboty. Robimy ognisko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 27 Maja 2009 Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Można zrobić tylko gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 27 Maja 2009 Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Na skrzyżowaniu w Witoszowie xD Trza kupić karczku, kiełby no i saSZLIków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 27 Maja 2009 Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 No na Daisy czy gdzieś. Ale poważnie pytam. To sie umówimy i każdy coś weźmie Ja moge zabrac tacki(papierowe), widelce i noże(plastikowe) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 27 Maja 2009 Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 MODLISZÓW tam jest gdzie robiać PIWa 56litrów a mieNso to może być moja ręka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 27 Maja 2009 Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 No i ok robimy sznycla se kupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 27 Maja 2009 Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Tylko umówmy się kto co bierze. węgiel lub drzewo, podpałka, zapałki, moze jakiś ketchup i piszcie co tm moze byc jeszcze No chyba, że nie chciecie ogniska xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 27 Maja 2009 Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Ja moge zrobić a jak nie to innym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 27 Maja 2009 Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 ######ać ognicho panowie U mnie na działeczce zrobimy, kiedy jazda wtedy jazda, a wieczorem melanż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 27 Maja 2009 Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Ok to nie ma ogniska! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 28 Maja 2009 Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Nawrot masz działke fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EnduroBH Napisano 28 Maja 2009 Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 hmm dzieleczka xD ale to moze za tydz bo mnie nie ma... a spragniony jestem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.