Nawrotek Napisano 22 Maja 2009 Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 spoksik Błażej kup se moją ramę A jak nie, to na allegro leci Wojtek, ja kasy nie mam na koncie, hyhy wpadnij tak po obiedzie po te graty. 12-13 będzie git, ja i tak w domu będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 22 Maja 2009 Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 W domu ?! Ty na rower człowieku ! Mnie bierze dziw, że Ty nie masz głodu rowerowania xD Bo inne głody to Ty masz...xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 22 Maja 2009 Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Hyhyhyh jakie? xD No w domu domu, rowerowi zrobię PIMP MY BIKE i wieczoreeem na roweeer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 22 Maja 2009 Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Np. takie które jutro będą stanowiły dodatek do mojego pobytu u Ciebie xD w sprawie naszych bike'ów xD Tobie i tak bez dowodu nie sprzedają xD - chyba że Pani Irenka, czy jakaś tam Hania, ze sklepu obok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 22 Maja 2009 Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 ROMEK I HALINKA Oni wymiatają Kocham Lesia <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 23 Maja 2009 Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Ja biore kasete i siodelko a Blazej pedala i przerzutke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 23 Maja 2009 Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Nawrot siodełko fajnie wygląda a z kasety też sporo zszedłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 23 Maja 2009 Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 LETKO Dawajcie jutro lans do Książa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 23 Maja 2009 Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Spoko obojętnie mi gdzie pojedziemy dostosuje się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 23 Maja 2009 Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Może dojadę jak dojde do siebie po wczorajszym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 23 Maja 2009 Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 10:00 pod neptunem, i tyle 10:30 jednak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EnduroBH Napisano 23 Maja 2009 Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 A mniej więcej do której??? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 23 Maja 2009 Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Jak bedziecie jechac do tego Ksiaza to dajcie znac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 24 Maja 2009 Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Inferek nie jedzie - jak pogoda? Ktoś wychodził już z domu? Ja tam dalej podtrzymuję 10:30 pod nepciem - najwyżej dystans skrócimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 24 Maja 2009 Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Kuba- pochmurnie jest, a w radiu słyszałem,że mają się pojawić przelotne opady deszczu Ale jak coś, to wcale Was nie zniechęcam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 24 Maja 2009 Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Przyjade na ta 10:30 i też pośmigam sobie z wami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 24 Maja 2009 Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Ja sam jednak jadę Za dużo czasu nie mam, skoczę sobie tylko tu gdzieś koło mnie blisko i na obiad do babci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 24 Maja 2009 Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Yhy...co wy się tak boicie mnie. Nikt nic nie odpisuje czy jedzie, czy nie jedzie Powoli też dojdziecie do formy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 24 Maja 2009 Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 No jedziemy powoli i już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 24 Maja 2009 Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Kuba, pochwal sie jak sie jezdzi na superwypasionym sprzecie Na tych fulcrumach calkiem fajnie wyglada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 24 Maja 2009 Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 się jeździ mega ! Fajna ta ramcia, taka zwinna Jeszcze raz wielkie dziękiii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 24 Maja 2009 Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 W sobotę z Nawrotkiem planujemy wypad do książa przez jeziorko Daisy. Chyba, że nogi podadzą to jeszcze do Szczawna sie podjedzie Miejsce spotkania tradycyjnie Neptun, godzina 9:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 24 Maja 2009 Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Nogi podadzą, raczej kwestia szczawno/książ potrenować techniki trochę a nie tylko łydy budować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 24 Maja 2009 Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 O widzita ! Jaade xD Sobota zabookowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 24 Maja 2009 Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Ja jestem za Szczawnem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.