Nawrotek Napisano 18 Maja 2009 Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Daj mi czas do piątku. Jak 3000 to ja wstępnie rezerwuję - w piątek się określę na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 18 Maja 2009 Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Ja rezerwuje manetki i kasete Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 18 Maja 2009 Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 A ja opony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 18 Maja 2009 Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 A ja rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EnduroBH Napisano 18 Maja 2009 Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Nie bierz go xD mi sa częsći potrzebne ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 18 Maja 2009 Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 sorry guys. Do piątku jest mój - w piątek będzie wiadomo wszystko Arek, odezwij się do mnie na gg jak będziesz. 4198624 - moje gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 18 Maja 2009 Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Yes, yes ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 18 Maja 2009 Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Nawrot zdobądź w końcu jakikolwiek rower bo endurowcy wpędzą nas w kompleksy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 18 Maja 2009 Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 RELAX ;DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 18 Maja 2009 Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Ja tylko powiem że R7 jest mój, zarezerwowałem:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 18 Maja 2009 Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Toz to teraz strach sie na moim biednym bajku pojawic na miescie, bo mi go ktos spod tylka zajuma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 18 Maja 2009 Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 hahahah już nie bo Trek będzie MÓJ ! <3 treki są fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 19 Maja 2009 Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 niedawno mówiłeś to samo o specach, cube'ach... nie chciałabym być Twoją dziewczyną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 19 Maja 2009 Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Kuba a co robisz z Cubem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EnduroBH Napisano 19 Maja 2009 Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Przerzutke Xt i tak jest moja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 19 Maja 2009 Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Ramę ożenię. za pincet ze sterami zaciskiem sztycy i sztycO Gev. Ty nie, ale wiele innych tak xDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 19 Maja 2009 Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Hmm, Kubuś? Dałoby się na chwilę "pożyczyć" ramę? W sensie ciekawi mnie, jakby było na mniejszej, o (; Rozumiem, że te inne żyją w błogiej niewiedzy i pełnym zauroczeniu? Eleganckie ubranka i laski Twoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 19 Maja 2009 Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Ja Kuba rezerwuje jak coś od ciebie siodełko i kasete Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EnduroBH Napisano 19 Maja 2009 Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 handel jednym rowerem tylko inny właściciel xD Czasem Laska może więcej niż Rower xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 19 Maja 2009 Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Ja mówię STOP temu Jeśli Nawrot kupi Trek'a to wtedy wszyscy hurraaaaa do niego, ale póki co dajmy sobie spokój z zamawianiem. Do piątku jeszcze tylko chwila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 20 Maja 2009 Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Dostałem info, że kasa ma być na dniach, więc trek już chyba jest kupiony Wojtusie, wpadnijcie po R7 i kasetę jak chcecie Od razu Wam zamontuję. I mam jeszcze juicy 3 nóweczki na sprzedaż za powiedzmy...... 300 zł (do malusiej negocjacji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 20 Maja 2009 Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Oponki toże sprzedane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 22 Maja 2009 Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Dobra Nawrot przyjade i ustalimy wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 22 Maja 2009 Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 weźta kasę Kasetę już mam dla Ciebie. Siodło też będzie. Błażej chciał pedały i xt, tak? Rockrider mojego R7 Ktoś chce juicy 3 tanio? Zabiel ramę tia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 22 Maja 2009 Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Ja jednak rezygnuję z ramki, bo zbieram na coś innego, a na razie jeździć mam na czym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.