Wax Napisano 10 Maja 2009 Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Na bbrowarka Nawrocie, dam się namówić jak będziesz miał to za co zapłaciłeś ostatnio przelewem - gładkie, połyskowe, bezszelestne i piękne taakkk......egfhmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 10 Maja 2009 Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Gumowa lalka? xD czy te drugie akcesorium? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 10 Maja 2009 Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Gumowa lalka nie jest bezszelestna a to drugie akcesorium nie jest - piękne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 10 Maja 2009 Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Zabawimy się nim razem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 10 Maja 2009 Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 HJmm, ciężko się teraz zastanawiam czy dobrze zrobiłem pisząc przed ostatni post z domysłem... Chodziło mi raczej o eXtr.a coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 10 Maja 2009 Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Cicho ! Zapuszczaj włosy - do cukru potrzebne są trochę dłuższe. Ja się przerzucam jak coś eXTRa na ową metodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 10 Maja 2009 Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 za kinder błeno się oddam każdemu Wax`iu, lepiej siedz w aucie, bo ja wszedłem na góre i sam zobacz, mało dziewictwa nie straciłem za kinderki bueno, miałbym uraz do konca rowerowania, a mojej sztycy to już bym w oczy nie mógł prosto spojrzeć >;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 11 Maja 2009 Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 hiihihihhiihih Inferku nie odstraszaj mi młodej zwierzyny do schrupania xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 11 Maja 2009 Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Młodej ? Przecie ja stary koń, eghmm jestem przy Was A co jeśli już ktoś dziewictwo stracił ? :P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 11 Maja 2009 Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Mówiłam już Wam, że jesteście okropni? Mówiłam pewnie ze sto razy... Wax, ja nie wiem, ja wychodzę z optymistycznego założenia, żeś dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 11 Maja 2009 Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Mówiłam już Wam, że jesteście okropni?Mówiłam pewnie ze sto razy... Kto się przezywa ten się sam tak nazywa ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 11 Maja 2009 Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Nawrot nie buraj bo Ty tak naprawdę to jesteś nie prawnie na tym forum nie jesteś bikerem bo nie masz bike'a - pocisk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 11 Maja 2009 Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 ja jestem jak robo ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 13 Maja 2009 Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 W piątek z inferkiem i krawczykusem wybieramy sie do Bielawy na objazd trasy maratonu. Kto chętny to zbiórka jest o 14:10 na Shelu przy Intermatche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 13 Maja 2009 Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 mam fryzjera umówionego a tak na serio, po matmie nie wyrobiłam i pojechałam sprawdzić, czy Sowa stoi. Stoi i ma się dobrze, nie wyprasowali (; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 13 Maja 2009 Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Adik, jutro uderzamy po 14 na jeziorko Daisy jakbyś miał checi z nami wyruszyc, start ze Świdnicy i w strone Książa zapewne. W piątek w Bielawie objazd trasy skandii przed niedzielnym maratonikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 13 Maja 2009 Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Około godziny 14 jak się szybko ze szkołą wyrobię to dam rady. Wstępnie to mogę się spóźnić do 15 minut, lecz 14 15 pod Palmiarnią czekać będę {Palmiarnia jest przy wjeździe do Lubiechowa i niedaleko Książa} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 13 Maja 2009 Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Nie nie zle sie zrozumieliśmy Oni w Świdnicy zbiorke maja o ~14:20 i jadą po mnie, wyruszamy 4-osobową grupą na Daisy, wiec troche nam zjedzie... Może dałbyś rade dotrzeć przez strefe do Pogorzały albo Witoszowa(masz z górki:P)? Bo stamtąd chcemy zacząć wyprawe, ew. skończyc w Książu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 13 Maja 2009 Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Yhm, Witoszów dolny mogę czekać - tylko o której pi razy drzwi? I gdzie {może poprostu w połowie tej mieściny, na poboczu } Moje tempo jazdy jest jak zwykle mocno turystyczne, a jak pada to nie jadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 14 Maja 2009 Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Jest tam kto? Wyruszacie już? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 14 Maja 2009 Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Kompletna lipa wyszła :/ od rana dzwonilem do Mateusza ale nie odbierał, zero jakiegos zgrania, sam musialem pojezdzic a tak fajnie sie zapowiadało... Oby jutro bylo lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 14 Maja 2009 Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Telefon mi sie rozładował,a do domu wróciłem dopiero po 15 Jutro juz na bank skoczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 14 Maja 2009 Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Heh, a ja czekałem na "grupkę rowerzystów" na drodze z godzinę, hahaha Ale pokierowałem się potem na Stary Julianów i też mi wycieczka fajna wyszła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 17 Maja 2009 Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Arek jak co to ja bym brał XT na przód i manetki XT na 1000000000000000% aaa i r7 bym wział na 160000% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 17 Maja 2009 Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Przerzutki, manetki i amor juz wstepnie zarezerwowane. Ale poki co rower w calosci jeszcze do wziecia. Cena 3000 zl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.