Nawrotek Napisano 10 Maja 2009 Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 no wiem najbardziej wstydowy wstyd ever ! Od pon dzielnie atakuję ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 10 Maja 2009 Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Chyba 2KC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 10 Maja 2009 Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 właściwie to dobrze ze Nawrotek nie ma roweru - pojedzie na zlot i będzie pilnował naszych gratów w schronisku, do stołu podawał, ręczniki przynosił, po piwo skakał itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 10 Maja 2009 Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 ramę wezmę na zlot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 10 Maja 2009 Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 założysz na szyję i będziesz straszył jak więzien w dybach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 10 Maja 2009 Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 dokładnie a z kół kolczyki zrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 10 Maja 2009 Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Tobo, ja bym Nawrotka po piwo nie wysylal, bo watpie czy cos doniesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 10 Maja 2009 Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Arek, ja nie wątpię (; Ja wiem, że nie doniesie Wax, ale przecież wszyscy wiedzą, że Nawrot kase przepuszcza na alko i panienki Sam się przyznał (; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 10 Maja 2009 Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 i dlatego będzie nam nosił ręczniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 10 Maja 2009 Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 OJ TAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 10 Maja 2009 Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 jakie oj tam, dostaniesz kinder bueno i będziesz chodzić jak zegarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 10 Maja 2009 Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Wax, ale przecież wszyscy wiedzą, że Nawrot kase przepuszcza na alko i panienki Sam się przyznał (; No właśnie, a do tego napisałaś kapkę wyżej że "ja go znam" - więc nie wiem czy dobrze rozumiem allle.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 10 Maja 2009 Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 chyba nie do końca dobrze mnie mój krótko trzyma mimo że na odległość (; a nawrot sie przyznał stronę temu, a że mam go w szkole i widzę jego buzię codziennie prawie, to jakieś tam pojęcie mam ale jedno kinder bueno i jest grzeczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 10 Maja 2009 Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 za kinder błeno się oddam każdemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 10 Maja 2009 Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 zrobić bueno dziecku?.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 10 Maja 2009 Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 <hahaha> zrobić bueno to mi może AZS zrobić jak moją kasę dostanę i sprzęta zrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 10 Maja 2009 Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Nawrot skladaj najpierw rower a później na piwo wydawaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 10 Maja 2009 Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 jak mi znajdziesz brakujące części w cenie piwa to kupie Ci jeszcze jedno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 10 Maja 2009 Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Oj cieżko będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 10 Maja 2009 Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 No, to nie pękajta że złotego denara za 1.90zł se strzelę i zapiję komandosem za 3.80 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 10 Maja 2009 Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 I zadzwonię po Wax'a żeby mnie odwiózł do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 10 Maja 2009 Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Wax dobry człowiek, też mu postawię piwo JAK KIEDYŚ DO MNIE PRZYJDZIE, A NIE SIEDZI W AUCIE POD BLOKIEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 10 Maja 2009 Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Przypominam, że i Nawrot, i Wojtek są nieletni... A Wax to dobry człowiek, z którym jeszcze nie piłam btw, Nawrot, a gdzie igristoje?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 10 Maja 2009 Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Wax dobry człowiek, też mu postawię piwo JAK KIEDYŚ DO MNIE PRZYJDZIE, A NIE SIEDZI W AUCIE POD BLOKIEM Albo auto, albo piwo Na rowerze po browarku już wracałem od Ciebie właśnie Przyjdzie, przyjdzie - nnie znasz dnia ani godziny A Wax to dobry człowiek, z którym jeszcze nie piłam Skąd wiesz że dobry ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 10 Maja 2009 Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 No to wiadomo, dlatego napisałem PSZYJDZJE a nie autem przyjedzie ; DD Hyhyhy no ja wyczekuję tego momenta Tam nieletni sretni, liczy się dojrzałość psychiczna ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.