Skocz do zawartości

[Świdnica]

Noritsu

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżeli się orientuję to jeziorko daisy = lubiechów, a więc rzut beretem od książa. Kiedyś tamtędy jechałem i trasa faktycznie była przednia.

Trafia się tam po terenie bodajże na wylotówkę witoszów dolny - świdnica.

Mi tam pasi, tylko jak zaczynamy? Meeting w Książu i jazda w strone Świdnicy, czy na odwrót?

Oraz wstępnie na kiedy? {godziny poranne to dla mnie 10, ale około 12 mogę już śmigać} :}

dla mnie to było "spotkanie na szczycie" :thumbsup: a nie wspólna jazda. szkoda....

Wrocek nie tak daleko od Gór Sowich :) następnym razem przyjadę autem to będziemy mogli razem pośmigać, a tak musiałem zostawić resztę sił na powrót do domu

Nawrotek, negocjacje prowadze na priva :)

A tak na powaznie, to jezeli znacie kogos kto bylby zainteresowany, najlepiej z naszych okolic, bo nie chce mi sie bawic w wysylke, to ponizej specyfikacja:

RAMA TREK 8900 (2007)

AMORTYZATOR MANITOU R7 COMP (2007) 80mm skoku

STERY CANE CREEK S-6

MOSTEK RITCHEY WCS WET

SZTYCA BONTRAGER SELECT

SIODŁO SELLE ITALIA SLR XC

KOŁA MAVIC XC717 + PIASTY XT (2008) + SZPRYCHY DT COMP

OPONY SCHWALBE RACING RALPH (2008) 2,1

HAMULCE HYDRAULICZNE XT (2008), tarcze 180/160

KIEROWNICA RITCHEY WCS WET

CHWYTY RITCHEY WCS

MANETKI SHIMANO XT RAPIDFIRE (2008)

KORBA SHIMANO LX HTII

KASETA SHIMANO XT (2008)

ŁAŃCUCH SHIMANO XTR CN-7701

PEDAŁY SHIMANO PD-M520

PRZERZUTKA TYŁ SHIMANO XT SHADOW (2008)

PRZERZUTKA PRZÓD SHIMANO XT (2007)

Co do ceny, to jeszcze probuje sie zorientowac ile moj skarb moze byc wart. Jak ktos ma propozycje to niech rzuci kwota, to dam znac czy sie dogadamy.

ja jestem zainteresowany jeżeli cena będzie satysfakcjonująca obie strony :D

60%-70% tego co włożyłeś w niego chyba będzie dobrą ceną.

Wymyśl cenę, ja bez zastanowienia i namysłu rzucam na od razu 2500zł - od tej kwoty możemy negocjować :)

A tak w ogóle to znalazła się moja kasa !

~

Nawrotek is coming - na slickach :D

kurs dolara mnie zniszczył. Ceny piwa mnie zniszczyły, ceny dzianiny mnie zniszczyły, ceny zapraszania dziewczyn do knajp mnie zniszczyły, ceny kawy w sklepiku szkolnym mnie zniszczyły, ceny kruchych babeczek z cukierni ma wałbrzyskiej mnie zniszczyły, ceny gum do żucia mnie zniszczyły, ceny innych używek mnie zniszczyły, ceny życia mnie zniszczyły.

Ogólnie speca sobie kupię może jak już zostanę najbogatszym człowiekiem świata, bo na razie to ciągle są inne wydatki. Nawet jak od stycznia załapię moją wymarzoną pracę, to przyjdzie autko iii znowu się koło zamknie.

Ciężkie jest życie biednego człowieka :)

Musialbym byc pewny, ze wszystko mi zejdzie i to po cenie nie mniejszej niz za rower w calosci. Szczerze mowiac wolalbym nie dokonywac dezintegracji roweru, bo troche by mnie serce bolalo :D

Ciagle rozwazam taka opcje zeby sobie go zostawic jako drugi rower, ale sklada sie juz nowy sprzet i kasa by sie przydala. Poki co jezeli mialby byc sprzedany to w calosci.

AHAhaAahahAHAhaAHAHAHAHAHAHahAHAAaAHahahahahAHAHAHAHAAHAHahAHA

za 10 zł + wysokie umiejętności orająco mówiące wypiłem ponad 6 piw w pubie w piątek :)

aaaa za 10zł nie złożę roweru :D Więc koło się zamyka :D

W Polsce cokolwiek załatwić gdziekolwiek graniczy z cudem. Po liceum uciekam na seszele, otworzę zakład fryzjerski dla localersów :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...