Sel Napisano 28 Marca 2009 Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 W sumię zobacze w jakim stanie będę ja i rower ;-) Dzisiaj się wpieprzyłem w błoto po łydki i rower dość mocno dostał po tyłku :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 28 Marca 2009 Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Kurde a ja ;p Też chcialbym ale jutro mam zajętą całą niedziele... przywieździe ze soba kilka złotych bażantów :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 28 Marca 2009 Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 moze zamiast asfaltu to teren? no i moze zamiast 12tej to... 12.30? chetnie bym sie dołączył ale wcześniej nie da rady niź na podaną godzinę.... jak bedzie loć to odpodom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 30 Marca 2009 Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Wpadłem na pomysł żeby zamiast MASY KRYTYCZNEJ która ma byc w najbliższą sobotę skoczyc grupą na Ślęże. Tylko co sądzicie to tym pomyśle i co wolicie czy MASE czy Ślęże??? No i oczywiście wszystko opiera sie na pogodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 30 Marca 2009 Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Ma być ładnie, ja osobiście wolę Ślężę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 31 Marca 2009 Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Może być ślęża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 31 Marca 2009 Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 ŚLĘŻA! Ale ja mam gorączkę, więc moje zdanie się mało liczy chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Dobra czyli jedziemy na ślęże. Do tego niech każdy weźmie sobie cos na ognisko np.kiełbasę Rozpalimy albo w Przełęczy Tąpadła lub na górze. Spotykamy sie w rynku pod neptunem, wstepna godzina to 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Jutro wypad do Czech, jakby ktoś był chętny o 11 w Bojanicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 fajnie (; ale ja jutro trochę mniejszy dystans mam w założeniu (; miłej jazdy! btw, zapowietrzyłam sobie hamulec, no to już trzeba być mną xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Wstępnie jade ale zobaczymy jaka jutro będzie pogoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Co w tych Czechach ludzie ? Jakieś zdjęcia ? Krótka relacja ? Zróbcie mi smaka bo ja póki co będę jedynie naciskał...gaz w samochodzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Komentarz zbędny ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Coś mi to na ojczyznę Zlatego Bažant'a nie wygląda .... xD Jakie tempo było ? Bo może bym dał radę z moimi stawami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Dałbys rade spokojnie, w strone granicy luzacko 23km/h z postojami, gadki-szmatki, sklepy itd. Powrót nieco szybciej bo z górki tak 45km/h mi 120 pykło w 5:09 drogi, 7 godzin wyprawy Zacumowalismy w barze u Pepikow na obiedzie. Niezła wyprawa, jedna z moich lepszych :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Nooo, to teraz wierzę Kurde mogłem pojechać... Kiedy powtórka ?! Nawrota biedaka się weźmie na plecy i można jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Cycu jaka powtórka Teraz przydało by się wkoncu jakis szczyt zaliczyc ;] Weźmiecie sobie linki, ja bede nawrota holować, a mateusz vel rockrider ciebie. Musze zbadać jak tam Kalenica i Wlk. Sowa, czy juz im sie stopniało bo ileż można czekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Mraaau, rowerzyści A teraz na poważnie, kto będzie holował mnie?! Joke (; ja sie rozbijam po okolicy ostatnio, mam nadzieję, ze do po maturach będę na tyle sprytna, żeby za daleko w tle nie zostawać (; Fajne zdjecia, Infer, już na tamie zmiękałeś?! nie poznaję kolegi wycinaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Wielka Sowa już zaliczona w tym roku dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 No Sowa tak było ok teraz gdzieś indziej trzeba pojechać może wiecej ludzi będzie. Już Nawrotek niedługo kończy rower to coś pewnie zorganizuje większą ekipą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 A do czego ludzie Ci są potrzebni ?? Ja bym chcial zaliczyc dwa szczyty w jeden dzien... Kalenice i Sowe, nie za trudne ale trzeba troche czasu mieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Możemy zaliczyć dwa szczyty ale rano wyjedziemy kto będzie chętny niech jedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Ja naprzykład jestem chętny, jak zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Piątek po obiedzie xD ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.