rockrider Napisano 20 Marca 2009 Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 W niedziele można z rana wyjechac i gdzies dalej skoczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mazur33333 Napisano 20 Marca 2009 Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Jesli chodzi o niedziele to ja tez sie pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 20 Marca 2009 Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Jakaś konkretna trasa? czy w ciemno ku przygodzie ? Bo nie wiem jakie opony założyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 21 Marca 2009 Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Zakładaj continentale bo teren możliwy:P Tylko właśnie jaka trasa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 21 Marca 2009 Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Punkt zbiorny jutro w Lubachowie przy mostku (jak na tame sie wjeżdza, nieopodal sklepu). Tak wstępnie ustalilem z Mateuszem. Trase pewnie na miejscu ustalimy. Powiedzcie jeszcze o ktrej godzinie wam pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 21 Marca 2009 Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Tak jak Ci mówiłem wcześniej to 10-11. Tylko jeszcze nie wiem jak inni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krawczykus Napisano 21 Marca 2009 Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 wiec ok ja moge być na mostku jak sie na tame zjeżdza z drogi ok 10 30 to akurat bede rozgrzany:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 21 Marca 2009 Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Więc jesteśmy wstępnie umówieni na mostku o 10:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 21 Marca 2009 Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Ok, mi też pasuje. Wax jedziesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 21 Marca 2009 Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Pół dnia spędziłam na odpowietrzaniu hebli, bo Robert powiedział, że tam jest powietrze... Jak w końcu wyregulowałam-przemilczę. Jak zrobię przerzutki przed północą (zasługa mojego fantastycznego Roberta) to sie spotkamy. Trzymajcie kciuki, bo zaraz zacznę strzelać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 22 Marca 2009 Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Miało byc kilka osób, a byłem ja i krawczykus tylko Nie było aż tak zimno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 22 Marca 2009 Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Zimno bylo !! Zreszta do tej pory jest... Kilka fot z ostatniego wypadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 22 Marca 2009 Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 A niech to ! Następnym razem jadę... dzisiaj wybitnie nie mogłem... Fajowo Ile ludziom z Ś-cy wyszło kilometrów ? - tak z ciekawości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 22 Marca 2009 Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Dziś jednemu ludziowi ze Świdnicy 50 km. Wczoraj mniej bo bylo wiecej terenu, 58 km mi wyszło z bielawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 22 Marca 2009 Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 EeE, to spokojowo, dałbym radę Kiedy następny raz przewidujecie ? Za tydzień w niedzielę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 22 Marca 2009 Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Jak słonko wyjdzie;] Mnie w weekend nie ma, wybywam do wrocka na zajęcia, ale pewnie w tygodniu popołudniem jeszcze coś sie pomysli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 22 Marca 2009 Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Za tydzień w niedzielę to i Nawrotek ciśnie (i hope so) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 22 Marca 2009 Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Na piątek/niedzielę to bym się pisał, ale w sobotę to pewnie będę obławiał na lokalnych zbiornikach zaporowych głodnego karpia Ma lać cały tydzień a potem wiosna ! Nawrot, ja myślę ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 23 Marca 2009 Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Zobaczymy Będzie ciepło to pojedziemy, a jak zimno to trudno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 23 Marca 2009 Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Toście widzę pośmigali, a i czas na fotki się znalazł Dobrze by było jakby Nawrot złożył "dryndę", pojechałoby się gdzieś paczką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 23 Marca 2009 Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 A no czas był, zawsze jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 24 Marca 2009 Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 No to ja też jadę na pewno na następną wycieczkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 26 Marca 2009 Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Oto kilka fotek z dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 27 Marca 2009 Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Jedzie jutro ktos na asfalt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krawczykus Napisano 28 Marca 2009 Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 siemka jedziemy jutro z Rockriderem do czech, trasa: zagórze, głuszyca, może broumov, mezimesti, Mieroszów wałbrzych, świdnica jedzie ktoś z Was jeszcze? jak co to zbiórka na grunwaldzkim o 12 pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.