arek_wro Napisano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Od wczoraj nowe kolka w rowerze i nowe hamulce, wiec trzeba bylo przeprowadzic maly test drive. Ponizej dwie fotki w przejazdzki po okolicach Swidnicy. http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=2fe58c0a5d0ddd98 http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=d1a3845bbda9dedd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarod Napisano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 A mi ani niska temperatura ani noc nie przeszkadza jeździć Jak widzicie czasem 2-3 kolesi o 8 wieczorem jak -10 na dworze ja sobie jadą gdzieś na tame to my hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 a moze ktoś z was pomyka w niebieskim wdzianku? dzis wracałam do domku i zauważyłam Arek, gdzie te fotki robione? trasa wygląda na ciekawą i lajcikową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Jesli dzisiaj i niebieskie wdzianko, to na pewno nie ja A zdjecia byly robione w lesie kolo drogi na Modliszow. Jak jedziesz na Modliszow od Swidnicy skrecasz w lewo w las po jakichs 150 metrach od kiedy zaczynaja sie drzewa przy drodze. Jak juz skrecisz to jadac caly czas glowna sciezka dojedziesz do drogi miedzy Zlotym Lasem a droga do Zagorza, ale mozna troche pokluczyc na boki Trasa jest lajtowa, choc wczoraj taka nie byla przez to, ze bylo sporo zmrozonego sniegu, a w zasadzie to lodu. Pare razy tylko cudem uniknalem gleby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 hm, kolega z klasy mi o tej samej drodze opowiadał podobno od kogoś zasłyszał Fajna traska jest też, ale w prawo, trochę wyżej, Nawrotek zrelacjonuje ino przez stodołę się wyjeżdza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Chyba wiem, o ktorej trasie mowisz. Trzeba dojechac do Pogorzaly wtedy odbic przez mostek w lewo i ostro pod gorke. Faktycznie w pewnym momencie jedzie sie miedzy jakimis stodolami i wyjezdza sie na drodze na Modliszow. Ja dalej zjezdzam w dol w kierunku Swidnicy i w lasek tak wlasnie jak opisywalem wczesniej. Mozna jeszcze zahaczyc o tame w Zagorzu i akurat wychodzi czterdziesci pare kilometrow. Niestety wiekszosc po asfalcie, no ale nie trzeba miec dodatkowego transportu w postaci auta zeby miec mala namiastke jazdy po gorkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 hahaha pianie ze stodołą było Własnie kto był jakoś ostatnio w niebieskim wdzianku na modliszowie? Goniłem tego kogos ale on pojechął na asfalt a ja w las:D idziecie jutro i w niedziele popedałować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Elo 3.2.0. Mam do sprzedania kiere Dangerous Mike XC (580mm - 25,4mm), przejechane ma niecałe 100km. Jak nowa. PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 hajj ;D Może jakaś mała ustawka? W sobotę o 12 pod neptunem proponuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Nie wiecie ludziska jak tam z zaopatrzeniem w semi-slicki w Świdnicy ? Na osiedlu coś kupię ? albo na Zarzeczu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Na zarzeczu powinny być z maxxisa. Osiedle to nie wiem, ale pewnie mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Nie wiecie ludziska jak tam z zaopatrzeniem w semi-slicki w Świdnicy ? Na osiedlu coś kupię ? albo na Zarzeczu ? A jestes zainteresowany tylko nowymi oponami czy uzywkami tez? Mam do sprzedania IRC Mythos Slick Kevlar (zwijane) za niewielkie pieniadze. Sa w calkiem dobrym stanie i wbrew nazwie nie sa to slicki a raczej semi-slicki. Na weekendy jestem w Swidnicy. Tu masz link do stronki gdzie mozesz zobaczyc jak wygladaja. http://bike-center.home.pl/product_info.php?products_id=476 Jedyna roznica to taka, ze moje maja czerwone boki, co ponoc swiadczy o tym ze sa Made in Japan a nie Made in Taiwan. Choc nie wszystkim sie taka kolorystyka podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Elo. Dzięki za propozycję, ale bardziej myślałem o czymś takim http://allegro.pl/item301922036__s_s_opona..._tpi_tanio.html Czytałem trochę na temat IRCów, ponoć ciężko dostać cokolwiek (???). Jeśli chodzi o czerwone boki to dla mnie bomba, bo ramkę mam czerwoną . Ile byś chciał za komplet i w jakim są stanie (jakieś real foto). Pozdro Ja w tygodniu jestem we Wrocku (studia), ale teraz siedzę w Świdnicy bo mam wolne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Za komplet wzialbym jakies 30zl. W tej chwili leza u mnie i zagracaja mieszkanie. Moim zdaniem opony sa w calkiem dobrym stanie. Wieczorem przesle zdjecie na priva, chyba ze ktos jeszcze bylby zainteresowany. Moge tez je zabrac na weekend do Swidnicy wiec bylyby do poogladania na zywo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Ok. To prześlij wieczorkiem zdjęcia ja Ci odpisze czy biorę. Ale za taką cenę to aż głupio nie wziąc. na razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Mam do sprzedania komplet kol z treka 4500 z 2004 roku. Obrecze Matrix 750, piasta przod ?, piasta tyl Shimano FH-C201. Kola po serwisie piast, proste bez bicia. Do tego mam jeszcze opony IRC Mythos Slick 2,1 z przebiegiem ok. 1000 km, kupione w 2006 roku. Wiem ze od tego jest dzial "Sprzedam", ale nie chce sie bawic w wysylke. Z kolami jest troche zachodu, wiec wolalbym dokonac transakcji "face to face" w Swidnicy lub we Wroclawiu. Cena do uzgodnienia. Moge tez sprzedac oponki i kola oddzielnie. Chetnych prosze o kontakt na priva. Ponizej zdjecia, jak ktos chce moge pokazac w "realu". http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=e03ef04674dc5b15 http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=f6805e63ccec6547 http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=37bf757d499debdc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 3 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 ale dzisiaj mamy pikną pogodę na poturlanie sie na kółkach słoneczko świeci, a po 3 km jest już ciepło tylko że jestem już chora po jednej rundce naokoło wiosek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 8 Marca 2008 Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Śmigacie coś? Kogo wczoraj widziałem na czerwonym bike w bystrzycy dolnej? Jutro jakaś ustawka może? Ale tak ostrzejszym tempem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 8 Marca 2008 Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Nie smigacie bo rower składacie Na święta mam nadzieje, że już wsiąde. Nowiutki napęd, hamulce, pedały i może sztyca (nie moge nigdzie dorwać takiej jak ma Adik - FSA, w XTRaBiku już nie ma ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 10 Marca 2008 Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 nie śmigacie, bo sie uczycie, i Tobie Kubusiu też radzę nie no, dorobiłam się camelbaka i niu okularków, to coś pokręcić by wypadało. Ale to na święta może sobie towarzysza z równin ściągnę, to jako tako na podjazdach będę się reprezentować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarod Napisano 10 Marca 2008 Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 A ja śmigam, może nie za często bo czasu mało ale raz, dwa razy w tygodniu się udaje ale znikam od razu do lasu ostatnio nadrabiam zaległości Gevera Ty masz taki cały niebieski strój? Ostatnio jakąś osóbkę płci żeńskiej mijałem - a to rzadkość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 16 Marca 2008 Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Haha, na szosówce? Czy na Giantcie jakimś mtb? Chodźcie kiedyś zrobimy wspólny forumowy wypad, jak ładna pogoda będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 16 Marca 2008 Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Jestem ZA, tylko niech się zrobi ciepło, krótkie spodenki i ten tego...wiecie cieplutko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 16 Marca 2008 Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Też mógłbym śmignąc z Wami, choc jestem z Bielawy...ale zmieniam teraz coraz częściej miejscówki do rowerowania Ale musi byc cieplusio, bo jak bedzie wiało to się zamęczę podczas dojazdu do Świdnicy (25km w odsłoniętym terenie). Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 16 Marca 2008 Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Trzeba troche ekipy pozbierać i większą grupą śmignąć Tylko musi być ciepło, bo ja nawet nie mam w co się ubrać jak jest taka pogoda jak teraz, zwykłe spodnie i kurtka = spocony w ciągu 3 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.