Wojtekmtb Napisano 18 Marca 2009 Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 No ok możemy pojechać ale dam jeszcze znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 19 Marca 2009 Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Ja jade, Ty Wojtek też sie nie zastanawiaj Koła masz do testowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 19 Marca 2009 Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Dzisiaj majO wysłać umowę, myślę, że w poniedziałek flota wpłynie to jakoś przyszła sobota jest nasza ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 19 Marca 2009 Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 No to git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 19 Marca 2009 Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 No Nawrotek złożysz rower i śmigamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 19 Marca 2009 Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Kiedy i gdzie jedziecie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 19 Marca 2009 Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Jutro jedziemy, ale gdzie to inferek wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 19 Marca 2009 Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 E to ja odpadam, jutro to ja mam inne treningowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 19 Marca 2009 Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 A to szkoda, bo możliwe ze sam bede jechał bo inferek nie da rady Ale prawdopodobnie bedziemy jezdzic cały weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 19 Marca 2009 Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Na weekend się mogę jakoś wpasować szczególnie w niedzielę. Raczej okolica typu Modliszowy/Lubachowy/Zagórza ? Czy coś dalej ? Bo ja się dalej zaznajamiam z moim kolanem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 19 Marca 2009 Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Hmmm... Możliwe że pojedziemy przełęczą Walimską i wracając terenem;) Jak chcesz to trase mozna zmienic zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 19 Marca 2009 Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Ok, wstępnie to się piszę, najwyżej wrócę sam jak kolano się obrazi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 19 Marca 2009 Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Jak coś będzie z kolanem to sie skróci wycieczke Tylko jeszcze jeden problem to pogoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 19 Marca 2009 Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Wstępnie widze ze 4 osoby sie szykują na weekend Ładnie, oby tylko ten śnieg stopniał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 19 Marca 2009 Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 to ja zaklepuję szanownych państwa na następny weekend - niestety w ten nie mogę. licze ze mnie przygarniecie do stada i pobujam sie wspolnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 20 Marca 2009 Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Nie ma sprawy. Ale szukam kogoś do towarzystwa na dzisiaj Ktoś chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 20 Marca 2009 Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 a ja chyba z powodów zdrowotnych muszę na jakiś czas podziękować, i odmówić dalszych wycieczek (; miłego śmigania, zrobię sobie sama ze 30 km asfaltem powoli (; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 20 Marca 2009 Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Jak to "dalszych" ? Byłaś już gdzieś w tym roku ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 20 Marca 2009 Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 dalszych, w sensie dłuższych, większy dystans. a byłam, owszem, ale sama. i sama raczej jeździć dalej będę, bo z Waszym tempem to mogę nie wyrabiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 20 Marca 2009 Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Przecież można sie dostosowywac do osób które jadą innym tempem Wax jutro jedziesz, masz czas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krawczykus Napisano 20 Marca 2009 Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 wiec ja sie pisze z wami nma niedziele również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 20 Marca 2009 Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Tak, chcę pojechać koło 14 do Modliszowa od strony Świdnicy, potem lasem do Złotego Lasu, drogą wokół tamy i do Świdnicy - nie mam na więcej czasu . Także jak Wy macie plan jechać gdzieś dalej to jedźcie, ja sobie skocze na Modliszke Całość zależy od pogody... http://new.meteo.pl/um/php/meteorogram_id_...=0u&id=1129 niby ma nie padać, ale 5 stopni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 20 Marca 2009 Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 No a my tak jak już wcześniej pisałem mamy w planach przełęcz Walimską i wracac terenem, chyba że zmienimy plany i na modliszów. Tylko myślelismy jechac troche wcześniej niż 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 20 Marca 2009 Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 No to niestety jutro się miniemy. Ja nie mogę jechać ani wcześniej ani później. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 20 Marca 2009 Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Sobota sobotą, a w niedziele o której wam pasuje? Teren/szosa? Krawczykus dojedziesz do Świdnicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.