Skocz do zawartości

[Świdnica]

Noritsu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

jestem tu nowy tak od jakiegos czasu przegladam to forum i fajne rzeczy sie dowiaduje od zeszlego roku dosc duzo jezdze na rowerku wiec postanowilem do was dolaczyc mam nadzieje ze znajde tu sporo fajnych informacji i sam sproboje wniesc troche swojej wiedzy

jestem ze strzegomia a wiec swidnica mi najblizsza pisze tu bo chetnie moge z kims tez pojezdzic na rozne wycieczki bo jak sami pewnie wiecie na dluzsze trasy jest troche ciezko zebrac ludzi

pozdrawiam i zycze milego dnia

Napisano

Powołuje się na Waxa odnośnie przerzutki XT będe nią zainteresowany, a bardziej dla mojego kolegi także jakoś się dogadamy :D

Także powiedz jak robimy odnośnie odbioru i czy cena jest dalej 50zł ? ;)

Napisano

cena dalej 50 zl, za pol godziny wyjezdzam do wroclawia i wracam dopiero w sobote. Przesylam na priva moj numer kom. Jak masz teraz czas to przekrec, podjade w umowione miejsce po drodze do wroclawia. Jak nie teraz to mozemy sie zgadac w sobote.

Napisano

Ehh, aż mi się przypomniało jak sama zaczynałam jeździć :D

Panowie, Sel, szczególnie Ty, najbliższa sobota (tylko że do 11 godziny jestem w szkole) ktoś chętny na "lajtowe turlanie się"? Bo ja ciągle w książkach i nie mam czasu nawet na trenażerku pokręcić xD

Napisano

A gdzie jedzieta ? :)

Szosa ? czy las ? Bo nie wiem czy opony zmienić :D

Ma padać do niedzieli :) ale jakby co to jestem chętny :D Muszę rozruszać kolano...

Napisano

fifty fifty?

Cholera, panowie, ja sie Was boję, ja tu w książkach tonę, od miesiąca trenażer pod biurkiem... Błagam o tolerancje :)

Wax, przecież dobre błotko to to, co dzieci lubią najbardziej :)

Nawrotek potwierdzi (;

Napisano

Czwartki, piątki OK, ale nie początek tygodnia...

Do niedzieli ma padać ponoć.

Gev. jasne że błotko najlepsze, przecież napisałem że optuje za leśnymi trasami ;)

Nawrot potwierdzi jak złoży rumaka...;)

Napisano

a co do rowerku to jezdze Kellysem Scarpe z 2007 r a kupiony w zeszlym jak dla mnie na poczatek wystarcza i preferuje bardziej asfaltowe odcinki ale po lasach tez fajnie sie smiga

dzis wyskoczylem na chwilke do lasu kolo mnie i dwa kapcie zlapalem najpierw tyl zmienilem chwile pozniej przod tak sie wkurzylem ale to poniedzialki poniedzialek zawsze jest do bani

Napisano

Jakby co w piątek po południu jedziemy przez Bojanice do Glinna i na Przełęcz Walimską, później powrot do domciu, z 50-60 km wyjdzie, "letkim" tempem :D

Chyba że bedzie śliczna pogoda w granicach 10 st i nie spadnie śnieg to do Wałbrzycha i Walimia :)

Tylko asfalt jak na razie

Napisano

e to chyba nie ja w zime to tylko w okolicach strzegomia smigalem ale w sumie malo bo weeendy mialem czesto zajete

Napisano

w następny weekend mnie mozecie zgarnąć. :) chcę się w końcu zmęczyć :) w ten weekend odpadam bo mnie nie ma, ale pozniej - chętnie podejmę jakieś wyzwanie he he.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...