mwijas Napisano 8 Marca 2009 Napisano 8 Marca 2009 Witam jestem tu nowy tak od jakiegos czasu przegladam to forum i fajne rzeczy sie dowiaduje od zeszlego roku dosc duzo jezdze na rowerku wiec postanowilem do was dolaczyc mam nadzieje ze znajde tu sporo fajnych informacji i sam sproboje wniesc troche swojej wiedzy jestem ze strzegomia a wiec swidnica mi najblizsza pisze tu bo chetnie moge z kims tez pojezdzic na rozne wycieczki bo jak sami pewnie wiecie na dluzsze trasy jest troche ciezko zebrac ludzi pozdrawiam i zycze milego dnia
Wojtekmtb Napisano 8 Marca 2009 Napisano 8 Marca 2009 Powołuje się na Waxa odnośnie przerzutki XT będe nią zainteresowany, a bardziej dla mojego kolegi także jakoś się dogadamy Także powiedz jak robimy odnośnie odbioru i czy cena jest dalej 50zł ?
arek_wro Napisano 8 Marca 2009 Napisano 8 Marca 2009 cena dalej 50 zl, za pol godziny wyjezdzam do wroclawia i wracam dopiero w sobote. Przesylam na priva moj numer kom. Jak masz teraz czas to przekrec, podjade w umowione miejsce po drodze do wroclawia. Jak nie teraz to mozemy sie zgadac w sobote.
Gevera Napisano 8 Marca 2009 Napisano 8 Marca 2009 Ehh, aż mi się przypomniało jak sama zaczynałam jeździć Panowie, Sel, szczególnie Ty, najbliższa sobota (tylko że do 11 godziny jestem w szkole) ktoś chętny na "lajtowe turlanie się"? Bo ja ciągle w książkach i nie mam czasu nawet na trenażerku pokręcić xD
Wojtekmtb Napisano 9 Marca 2009 Napisano 9 Marca 2009 To w sobote sie dogadamy tak bedzie najlepiej zadzwonie i najwyżej podjedziesz.
Wax Napisano 9 Marca 2009 Napisano 9 Marca 2009 A gdzie jedzieta ? Szosa ? czy las ? Bo nie wiem czy opony zmienić Ma padać do niedzieli ale jakby co to jestem chętny Muszę rozruszać kolano...
rockrider Napisano 9 Marca 2009 Napisano 9 Marca 2009 Też sie pisze na liste uczestników, tylko właśnie asfalt czy las?
Gevera Napisano 9 Marca 2009 Napisano 9 Marca 2009 fifty fifty? Cholera, panowie, ja sie Was boję, ja tu w książkach tonę, od miesiąca trenażer pod biurkiem... Błagam o tolerancje Wax, przecież dobre błotko to to, co dzieci lubią najbardziej Nawrotek potwierdzi (;
rockrider Napisano 9 Marca 2009 Napisano 9 Marca 2009 A może jutro ma ktoś ochote jechac, bo chyba z kumplem jedziemy w okolice Wałbrzycha. Zależy jeszcze jaka pogoda będzie
Wax Napisano 9 Marca 2009 Napisano 9 Marca 2009 Czwartki, piątki OK, ale nie początek tygodnia... Do niedzieli ma padać ponoć. Gev. jasne że błotko najlepsze, przecież napisałem że optuje za leśnymi trasami Nawrot potwierdzi jak złoży rumaka...
mwijas Napisano 9 Marca 2009 Napisano 9 Marca 2009 a co do rowerku to jezdze Kellysem Scarpe z 2007 r a kupiony w zeszlym jak dla mnie na poczatek wystarcza i preferuje bardziej asfaltowe odcinki ale po lasach tez fajnie sie smiga dzis wyskoczylem na chwilke do lasu kolo mnie i dwa kapcie zlapalem najpierw tyl zmienilem chwile pozniej przod tak sie wkurzylem ale to poniedzialki poniedzialek zawsze jest do bani
inferek Napisano 9 Marca 2009 Napisano 9 Marca 2009 Jakby co w piątek po południu jedziemy przez Bojanice do Glinna i na Przełęcz Walimską, później powrot do domciu, z 50-60 km wyjdzie, "letkim" tempem Chyba że bedzie śliczna pogoda w granicach 10 st i nie spadnie śnieg to do Wałbrzycha i Walimia Tylko asfalt jak na razie
Nawrotek Napisano 10 Marca 2009 Napisano 10 Marca 2009 aaa to chyba Cię kojarzę skądś Smigałeś zimą po śniegu w stronę ślęży przez zarzecze?
mwijas Napisano 11 Marca 2009 Napisano 11 Marca 2009 e to chyba nie ja w zime to tylko w okolicach strzegomia smigalem ale w sumie malo bo weeendy mialem czesto zajete
Wojtekmtb Napisano 17 Marca 2009 Napisano 17 Marca 2009 Dzieki jeszcze raz Arek za przerzutke mostek i kierownice wszystko jest ok
Wojtekmtb Napisano 17 Marca 2009 Napisano 17 Marca 2009 Mam już fulcrumy red metal 5 kupiłem. Możemy już gdzieś jechać
inferek Napisano 17 Marca 2009 Napisano 17 Marca 2009 Wiec w piątek? w kierunku Lubachowa, na P.Walimską i potem terenem z powrotem ? Pasi?
Gevera Napisano 17 Marca 2009 Napisano 17 Marca 2009 My szkołę mamy... Przynajmniej ja, za Nawrotka nie ręczę Sama bym gdzieś pojechała, noooo!
Nawrotek Napisano 17 Marca 2009 Napisano 17 Marca 2009 Nawrotek se może se chodzić jak mu się podoba - szkoła to nie problem, ino brak bajka jest problemem ;D
arek_wro Napisano 17 Marca 2009 Napisano 17 Marca 2009 Dzieki jeszcze raz Arek za przerzutke mostek i kierownice wszystko jest ok Nie ma sprawy. Mam nadzieje ze jeszcze dlugo i bezproblemowo posluza.
tobo Napisano 17 Marca 2009 Napisano 17 Marca 2009 w następny weekend mnie mozecie zgarnąć. chcę się w końcu zmęczyć w ten weekend odpadam bo mnie nie ma, ale pozniej - chętnie podejmę jakieś wyzwanie he he.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.